sohm Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Искам да си купя лазерен принтер за черно-бял печат, който да отговаря на 3-4 условия: 1)Цената на нова касета с тонер да е приемлива; 2)Да прави поне 2500-3000 копия на тонер (зареждане); 3)При работа да не изхвърля остатъчния тонер; 4)Да могат да му се зареждат касетите. Естествено интересува ме и цената на принтера, и какъв буфер и каква произодителност има, но най-важното съм го споменал. Благодаря Ви предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Нов ли искаш? Аз бих ти препоръчал LaserJet 4та серия. При първа възможност и аз ще взема такъв, но втора употреба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 това и носи на интензивно печетане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 HP LaserJet 4 Plus най-удачен вариант. Аз го взех 2-ра ръка около 200лв. Печата бързо не изхвърля тонер, както е и икономичен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 HP1020 - идеален, за дома или малка фирма. Добра цена на консумативите, отлично качество. С такъв съм и преди време изчислявах, колко излиза една страница - малко над 4 стотинки(,но под 5ст ). Цена на принтера в момента около 220-240лв. с ДДС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 HP1020 - идеален, за дома или малка фирма. Добра цена на консумативите, отлично качество. С такъв съм и преди време изчислявах, колко излиза една страница - малко над 4 стотинки(,но под 5ст ).Цена на принтера в момента около 220-240лв. с ДДС. Пред 1 седмица в метро го видях за 200 лева с ДДС и подарък още една касета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Naistina HP e nai- dobroto za mene v slu4aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Виж ТУК !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Благодаря на всички . До преди няколко часа се бях насочил като цяло към HP -то. 1020 модел. Пред 1 седмица в метро го видях за 200 лева с ДДС и подарък още една касета. Днес ходих до Метро и цената на 1020 е 280 лв. с ДДС и естествено подаръци няма. Поне продавача когото попитах каза, че не знаел за такава промоция. А така както е в момента цената си е доста дебела. Впоследствие се оказа, че и този модел изхвърля остатъчния тонер, което не е много добре. В момента си търся Samsung ML 1720 или еквивалента му с надпис Xerox. Касетите им са големи т.е. събират повече тонер, пълнят се лесно и остатъчния тонер го вкарвали обратно за печат. Това поне ми каза човек, който е в час според мен. Та ако някой знае, къде има от този модел Самсунг може да ми каже ще ми свърши добра работа. П.П. 1510, 1610, 2010, 1520 и т.н. не вършат работа с други касети са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 .......................В момента си търся Samsung ML 1720 или еквивалента му с надпис Xerox. Касетите им са големи т.е. събират повече тонер, пълнят се лесно и остатъчния тонер го вкарвали обратно за печат. Това поне ми каза човек, който е в час според мен. За работата майка ми си купиха такъв принтер от "Изот сервиз".Може да идеш да провериш да видиш дали има още някоя друга бройка Едит:В Noelcomputer по ценова листа имат само ,че модела ML 1750.Мисля че също ще ти свърши работа и са го обявили на цена 202$ Успех!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Кажете от къде да взема LaserJet 4, втора ръка, че е време да сменям стария. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Днес ходих до Метро и цената на 1020 е 280 лв. с ДДС и естествено подаръци няма. Поне продавача когото попитах каза, че не знаел за такава промоция. А така както е в момента цената си е доста дебела.Впоследствие се оказа, че и този модел изхвърля остатъчния тонер, което не е много добре. Провери дали в pic.bg имат в наличност, на сайта им се върти една реклама точно за HP LJ1020 за 219лв с ДДС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Благодаря на всички .До преди няколко часа се бях насочил като цяло към HP -то. 1020 модел. Днес ходих до Метро и цената на 1020 е 280 лв. с ДДС и естествено подаръци няма. Поне продавача когото попитах каза, че не знаел за такава промоция. А така както е в момента цената си е доста дебела. Впоследствие се оказа, че и този модел изхвърля остатъчния тонер, което не е много добре. В момента си търся Samsung ML 1720 или еквивалента му с надпис Xerox. Касетите им са големи т.е. събират повече тонер, пълнят се лесно и остатъчния тонер го вкарвали обратно за печат. Това поне ми каза човек, който е в час според мен. Та ако някой знае, къде има от този модел Самсунг може да ми каже ще ми свърши добра работа. П.П. 1510, 1610, 2010, 1520 и т.н. не вършат работа с други касети са. Не знам кво праи продавача но аз го видях с мои очи че имаше подарък касета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.