Jump to content
BulForum.com

Лазерен принтер ?!?

Recommended Posts

Искам да си купя лазерен принтер за черно-бял печат, който да отговаря на 3-4 условия:

1)Цената на нова касета с тонер да е приемлива;

2)Да прави поне 2500-3000 копия на тонер (зареждане);

3)При работа да не изхвърля остатъчния тонер;

4)Да могат да му се зареждат касетите.

Естествено интересува ме и цената на принтера, и какъв буфер и каква произодителност има, но най-важното съм го споменал.

Благодаря Ви предварително !

HP1020 - идеален, за дома или малка фирма. Добра цена на консумативите, отлично качество. С такъв съм и преди време изчислявах, колко излиза една страница - малко над 4 стотинки(,но под 5ст :P ).

Цена на принтера в момента около 220-240лв. с ДДС.

HP1020 - идеален, за дома или малка фирма. Добра цена на консумативите, отлично качество. С такъв съм и преди време изчислявах, колко излиза една страница - малко над 4 стотинки(,но под 5ст :P ).

Цена на принтера в момента около 220-240лв. с ДДС.

Пред 1 седмица в метро го видях за 200 лева с ДДС и подарък още една касета.

Благодаря на всички .

До преди няколко часа се бях насочил като цяло към HP -то. 1020 модел.

Пред 1 седмица в метро го видях за 200 лева с ДДС и подарък още една касета.

Днес ходих до Метро и цената на 1020 е 280 лв. с ДДС и естествено подаръци няма. Поне продавача когото попитах каза, че не знаел за такава промоция. А така както е в момента цената си е доста дебела.

Впоследствие се оказа, че и този модел изхвърля остатъчния тонер, което не е много добре.

В момента си търся Samsung ML 1720 или еквивалента му с надпис Xerox. Касетите им са големи т.е. събират повече тонер, пълнят се лесно и остатъчния тонер го вкарвали обратно за печат. Това поне ми каза човек, който е в час според мен.

Та ако някой знае, къде има от този модел Самсунг може да ми каже ще ми свърши добра работа.

П.П. 1510, 1610, 2010, 1520 и т.н. не вършат работа с други касети са.

.......................

В момента си търся Samsung ML 1720 или еквивалента му с надпис Xerox. Касетите им са големи т.е. събират повече тонер, пълнят се лесно и остатъчния тонер го вкарвали обратно за печат. Това поне ми каза човек, който е в час според мен.

За работата майка ми си купиха такъв принтер от "Изот сервиз".Може да идеш да провериш да видиш дали има още някоя друга бройка :)

Едит:В Noelcomputer по ценова листа имат само ,че модела ML 1750.Мисля че също ще ти свърши работа и са го обявили на цена 202$ ;) Успех!!

Днес ходих до Метро и цената на 1020 е 280 лв. с ДДС и естествено подаръци няма. Поне продавача когото попитах каза, че не знаел за такава промоция. А така както е в момента цената си е доста дебела.

Впоследствие се оказа, че и този модел изхвърля остатъчния тонер, което не е много добре.

Провери дали в pic.bg имат в наличност, на сайта им се върти една реклама точно за HP LJ1020 за 219лв с ДДС.

Благодаря на всички .

До преди няколко часа се бях насочил като цяло към HP -то. 1020 модел.

Та ако някой знае, къде има от този модел Самсунг може да ми каже ще ми свърши добра работа.

П.П. 1510, 1610, 2010, 1520 и т.н. не вършат работа с други касети са.

Не знам кво праи продавача но аз го видях с мои очи че имаше подарък касета.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...