Peter Pan Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Абе хора в тоя кучи студ дето е вънка много ми се иска да ида и да полувам някъде на закрито ей така за кеф да стопя накоя друга сланина от коледния шопар. Ама колото и да рових из нета не намерих в Пловдив къде да се топна. Някой просветлен няма ли, та да ме светне къде да ида и сколко пари трябва да се разделя за това си удоволствие. Само в марица не ме пращайте, че и аз деца искам да имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Абе хора в тоя кучи студ дето е вънка много ми се иска да ида и да полувам някъде на закрито ей така за кеф да стопя накоя друга сланина от коледния шопар. Ама колото и да рових из нета не намерих в Пловдив къде да се топна. Някой просветлен няма ли, та да ме светне къде да ида и сколко пари трябва да се разделя за това си удоволствие. Само в марица не ме пращайте, че и аз деца искам да имам. http://www.evrocom.info/invision/index.php...ndpost&p=471614 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.