harmonika Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Понеже съм голям фен на УФЦ,Прайд и всички ММА и вале тудо събития и съзтезания, се чудя дали някой от потребителите във форума практикуват ММА и по специално БДжДж/то не че има много места в Бг , където може да се практикува/. Освен това ,ако някой разполага с видео материали нека ги качи някъде или даде линк от където може да се свали. Също може да обсъждаме в темата похватите в съвременния граунд фатинг и всичко свързано с граплинга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 И на мен би ми било интересно ако някой има повечко материали,за да погледам,защото по кабелната не съм засичал подобни неща.Всъщност по Евроспорт/но не преведения/ преди време гледах в Лагуна,но сега карам само на К1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 И на мен би ми било интересно ако някой има повечко материали,за да погледам,защото по кабелната не съм засичал подобни неща.Всъщност по Евроспорт/но не преведения/ преди време гледах в Лагуна,но сега карам само на К1 Ами да ти кажа аз имам доста неща.Също така мога да ти кажа от къде да си дръпнеш...там е работата , че новите мачове са трудно достъпни.едва преди 2-3 седмици успях да гледам мача на Фйодор-Ногейра/за ПРАЙД шокуейв говоря/.Само , че понеже ми е нисък даунлоуда много време губя докато ги сваля. В момента много ме интересува от къде мога да си сваля 3-тия диск на Гокор със събмишъните.Ако някой го има нека да каже от къде да го дръпна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Video -няколко видеота,Pride,UFC.В ДаоБг форума има тема с линкове към страшно много видеота Между другото сега тегля UFC.57.Liddell.vs.Couture.3.PPV.DSRip.XviD-aAF от Арената,утре сутрин ще го пусна в дц++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 da i az ot tam 4erpq info ama kato 4e li po torrentite ima dosta pove4e material... aide kato iztegli6 randi i chuck mi kaji nicka ti v dc++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 ако всичко върви по план,до 1-2 часа пускам първи диск в дц++,а вторият предполагам ще е готов до вечерта.nick-[ggbit]velvet_underground harmonika,cd1 вече е готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Понеже с velvet_underground разменихме малко видео материали, което не стана ясно във форума , искам да му благодаря. Останах много впечатлен от мача Чък-Ранди от УФЦ57. Пиша тук в темата , а не на лично , защото може да се окаже , че има и други фенове на ММА с които да обменяме инфо и видео. Ако има ентусиасти нека пишат в темата. btw velvet_underground ако имаш нещо друго .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Понеже с velvet_underground разменихме малко видео материали, което не стана ясно във форума , искам да му благодаря. Останах много впечатлен от мача Чък-Ранди от УФЦ57.Пиша тук в темата , а не на лично , защото може да се окаже , че има и други фенове на ММА с които да обменяме инфо и видео. Ако има ентусиасти нека пишат в темата. btw velvet_underground ако имаш нещо друго .... Мачът на Чък и Ранди не беше нищо особено според мен. Hell, The Natural rulzz ама му е време да слезе от сцената... UFC 57 беше добро, но нищо особено, яд ме е за Франк Мир, едва ли ще е същия, а на Арловски му тряя сериозен конкурент за титлата. Същност Арловски не е единствения без сериозен конкурент, Чък има срещу себе си евентуален мач с Bobalu, а Bobalu не се е подобрил кой знае колко от последния им мач... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted February 11, 2006 Author Share Posted February 11, 2006 Мачът на Чък и Ранди не беше нищо особено според мен. Hell, The Natural rulzz ама му е време да слезе от сцената... UFC 57 беше добро, но нищо особено, яд ме е за Франк Мир, едва ли ще е същия, а на Арловски му тряя сериозен конкурент за титлата. Същност Арловски не е единствения без сериозен конкурент, Чък има срещу себе си евентуален мач с Bobalu, а Bobalu не се е подобрил кой знае колко от последния им мач... Мен като цяло ми хареса UFC 57.Вярно , че мача не беше голям спектакъл , но това са топ файтъри и това подхлъзване на Ранди му изигра лоша шега.Но не може файтър на такова ниво да направи такава грешка...Чък не дава право на грешка.Мен ми се гледаше нещо на земята защото и двамата са много добри борци, а бях за The Natural, който според мен е по-добрия граплър и се надявях да го събмитне... А за Bobalu е ясно , че не е на нивото на Чък. Съперник достоен на Чък може да се намери само в Прайд, но там е каймака на ММА. А за Арловски ...ами много ми харесва тази руска школа...едни скромни момчета , а пък какви бойци само...И той няма конкуренция в UFC. Преди си спомням , че имаше план за UFC-Прайд турнир ама сигурно не са се разбрали за парите. Франк Мир не мисля , че някога ще се върне нивото на което беше...но дано стане чудо и ме изненада... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 a nqkoi na ggbit da gi ima tezi raboti da si gi drupna po DC++ - a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 a nqkoi na ggbit da gi ima tezi raboti da si gi drupna po DC++ - a ? Може!Кажи само кога ще си вътре , за да влезна и аз!Аз в момента дърпам разни работи ама вси имам нещо да оплакнеш окото! ПС:Чух , че Митьо-Лудия щял да се бие с някакъв руснак за 20 000лв?Някой има ли инфо кога и къде ще се проведе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted February 21, 2006 Author Share Posted February 21, 2006 Вече е сигурно , че ще се проведе среща по свободен двубой някъде след около месец между Димитър Стоянов/Митьо - Лудия/ и някакъв руснак Анатоли. Наградата ще е 20 000лв. Ще се проведе в София , но не е ясно точно кога , защото Митьо се възстановява от контузия в рамото. За тези , който не знаят ще кажа , че Митьо победи Коко Тайсъна в свободен двубой. ПП: Към poznai: Ако може да постнеш в дао понеже не съм регистриран там. Мисля , че ще и интересно на много хора edit:10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Ехх,само дано не е в Най клуб ,но като се замисля май там ще да е,че като гледам и наградният фонд е бая тлъст.Ама никаква информация няма за предстоящата среща,дано да не се получи така,че да разберем за нея след като е приключила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 Ехх,само дано не е в Най клуб ,но като се замисля май там ще да е,че като гледам и наградният фонд е бая тлъст.Ама никаква информация няма за предстоящата среща,дано да не се получи така,че да разберем за нея след като е приключила. За сега плановете са да е в Пазарджик. Другия уийкенд трябва да е. А за съперника му се разбра, че тренирал с Георги Георгиев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Ееех,ако е в Пазарджик-чудесно,ей го къде е.Довечера започвам да свалям Pride,утре най-вероятно ще е готово,ще ти пиша ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted March 30, 2006 Author Share Posted March 30, 2006 Мача отпада поради отказване на съперника на Митко. Готвел се за европейско и бил на лагер или нещо такова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=58...=FURIOUS+ANGELS :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted May 29, 2006 Author Share Posted May 29, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=58...=FURIOUS+ANGELS :> Ей, много приятно клипче! И е много ново , защото има кадри от последния Прайд! Който се чуди какво е ММА да го гледа задължително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 а за музиката към клипчето кво ше каиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Баси бруталните боеве... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted May 30, 2006 Author Share Posted May 30, 2006 а за музиката към клипчето кво ше каиш Абе оня каза , че била от матрицата... не знам от къде е ама е най-доброто , което съм гледал. Тук има също ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=58...=FURIOUS+ANGELS :> ебати изродите , velvet в линка от първата страница които си дал има ли подовни на това клипче филми ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Ами не съм гледал клипчето,но предполагам,че иде реч за Pride хави,демек як мариз,а на онзи линк има точно такива неща-направо сваляй Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 ок, чесно казано нищо не ми говори това което каза ама все тая пуснах да свалям 4-5 филма ама кат гледам близките 14-15 часа няма да гледам нищо , иначе яко ме зарибихте edit : свалих 2 филма от онзи линк тия са нечовеци а клипчето от видео гоогле "фуриоз ангелс" откъс от филм ли е или от някви отделни боеве edit2 : някои би ли ми разяснил ако му се занимава естествено отделните стилове , какво е праид , БДжДж ,MMA , доколкото разбрах от поста на harmonika , праид е като клипчето фуриоз ангелс или не.... edit3: яко се зарибих цял ден гледам УФЦ , моят идол е Марк "The hammer" Coleman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Граплинг преподава моя сенсей. Не съм сигурен относно твоите коннкретни желания , попитай конкретно сенсей ако желаеш. Относно БРУТАЛИЗМИТЕ - немога да кажа нищо ... Та може да заповядаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.