lil_stenly Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 zna4i hora da kaja otsega 4e neiskam da krada ot nikoi scriptove i posle da puskam nqkuv script na mirc-a i nqkoi da si kaje vij go toq tva go e otkradnal ot men. az si pravq mirc za moe li4no polzvane! zna4i winamp controler-a na bgmirc e mnogo hubav i iskam da si go sloja na obiknovennata mi mirc-a ama ne6to nestava. dll-ite gi znam mdx.dll mircamp.dll oba4e nemoga da zema samo onazi 4ast ot bgmirc koqto gi zarejda tiq dll-i i pokazva winamp controller-a. ne izpozvam bg mirc za6toto imam bug s flex type i vijdam vsi4ko na ieroglifi. a i neiskam drugi vunkcii na mirc iskam samo da si imam tova player-4e. are nqkoi da mi help pls. p.s. do suzdatelite na bgmirc: mn se izvinqvam i obe6tavam 4e nqma da puskam script s va6iq winamp controler ako nqkoi moje da mi go napravi tova. da pi6e pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 www.mircscripts.org свали си готови аддонс от там. има и за winamp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 znam go tozo sait ama nqma winamp addon kato na bgmirc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.