Jump to content
BulForum.com

Проблрем с аниме страничата

Recommended Posts

Mr.Tinkertrain, има три директории с голи каки вътре :)

Еее в едната са полуголи :) Поне ъплоуда е ОК сега само трябва да се оправи тва FTP и си4ко ша си е постарому

Не мога да свалям,ама неска като ъплоудвах не ми се появиха проблеми(с изклю4ение на това 4е не мога да си отвора папката със снимките които би трябвало да съм ка4ил).Dreamer след като отваряш си4ко да те питам дали има папка в Pictures от FTP-то,озаглавена WWE.Divas и дали има снимки в нея.Ако има зна4и мога да ъплоудвам апък не мога да свалям :confused

na men susto ne mi gi otwarqshe :sayjin no sega se oprawi :P

curidge човече както виждаш някои Useri имаме проблеми със сайта.На някои от нас им се е оправило на други не.Тай че едва ли "flood-vame" като си казваме проблемите :(.

Добре, съгласен съм, но през пост да повтаряш, че не ти се отваря определена секция във сайта си е чист флууд, ако питаш мене. Още с първия пи пост разбрахме, че имаш проблем, не е нужно да се споменава непрекъснато, нали ? Потрай малко, па дано се оправи. Успех и стига с излишните постове.

Edwa li shte poluchite informaciq i support na 635063 za warez.ru ....

Problema weroqtno e sledniq ot nqkolko dni ima ogranichenie ot

po 6 connections ot server na IP address, pod server se ima predwid kum koi port na warez.ru se connectwate - 8080, 8081, 8082 etc., toest sumarno imate grubo 18 connections ot warez.ru. Zaglawnata stranica i foruma nqmat ogranicheniq.

Taka che ako polzwate download accelaratori ili ste w lan i nqmate dostup do nqkoi ot sekciite ne se chudete prosto drupnete kabelcheto na suseda...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...