Jump to content
BulForum.com

Проблрем с аниме страничата

Recommended Posts

Dreamer таралежчето ти ме кефи а най се кефя че много барзо ми отговори.Дам май проблема е вав мене. :wacko: .Много е странно.С тьрсачката намирам всичко ама немога да го сваля.И то по точно само тарсачката и форума мога да отворя.Да не е заради доставчика ми?Аз сам от асгр. и сьм кьм ТВсат.нет или нещо си такова :(.

Dreamer :(.Сега мога да дарпам от сайта ама само от части от него.Питах доставчика ми и той ми каза че не е от него.Засега май немога да дарпам само от "АНИМЕ" :(.Точно това което ми трябва де :(.

Не знам тогава !? Пак проверих и пак го отварям.

Ако искаш точно определни серии (не повече от 5-10) мога да ти ги преместя другаде. Пък дотогава може да се е оправило вече. Само кажи кои :)

Тай и тай ви занимавам с проблемите си ето и грешката която ми дава при свалянето от Аниме :"Connecting www.warez.ru[iP=195.116.114.176:8080]

Error occured!Socket Error=10060 Connecting refused.Please read user manual for more information.Waiting 5 for retry.

veli парво ще ти чиститя за сайта с филмчетата :) добре си се справила.Отлично.А това го написах ама нищо не стана.Трябва ли да има нещо преди числата или само тях да напиша ? :confused

Ей хора стопляте ми сарцето с тези добри отношения :).И за напред да баде така.:).Макар да не мога да отворя сайта сам радостен че има толкова добри и отзивчиви хора на този свят :) :D

Абе и при мен работата е подобна :( Не ми се отварят секциите Anime;Gamez3;Videos цялото FTP :wacko: А дано да се опраи

Dreamer половината ми работят половината не.Примерно от Serialz си дарпам ама от Gamez 3 немога.При положение че от Gamez 1 i 2 мога да дарпам

Абсолютно същата работа :( :( :(

Mr.Tinkertrain абсолютно сьщият сам и аз.И на мен не ми се отварят тези които изреди :(. :confused

Еми при това положение ми се струва 4е проблема не е при нас.Си4ко запо4на след преместването на игрите от FTP-то в Gamez3.

Mai vsi4ki go imat tozi problem sas FTP-to i sas Gamez3 .Mnoo gadno takmo svaliam Max Payne 2 i izvednaj go niama.Predpolagam 4e e vav Gamez3(maybe) no dori i tarsa4kata ne go lovi :( :sayjin

Не мога да свалям,ама неска като ъплоудвах не ми се появиха проблеми(с изклю4ение на това 4е не мога да си отвора папката със снимките които би трябвало да съм ка4ил).Dreamer след като отваряш си4ко да те питам дали има папка в Pictures от FTP-то,озаглавена WWE.Divas и дали има снимки в нея.Ако има зна4и мога да ъплоудвам апък не мога да свалям :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...