Albert Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Zdraveite. Otvariam takava tema zashtoto ne namerih takava tuka a i mislia che ne e polezna samo za men , a moje bi i za drugite tai kato mislia che vsichki polzvat XP. Imam niakolko vaprosa za servisite vav XP. Ta naiskam da popitam po kakav nachin moga da napravia configuratzia na servisite da stava mnogo po barzo vmesto da hodia redovno vav saitove za xp services guide's i da gubia sto chasa ot vremeto si vav spirane i puskane na servisi ot control panel . Pisha tazi tema ne zaDA GI spra EDIN pat , a za da gi puskam razlichni configuratzii kogato si iskam ZASHTOTO az kato si igraia igrichkite naprimer i iskam da spra max mnogo services to drugia den PC-to otiva na drugo miasto deto tam triabvat drugite servisi ( pr. print spooler za printer i tam seshtate se drugite). Ta az opitah da napravia nov User (edinia za men a drugia za drug no i dvata account-a sa administratori i kato promenia edin servis to i vav drugia User se promenia ! Ta ne znam kak da go napravia . Do kolkoto znam ima User Profile ta ot tam moje i da stane ama i tam ne znam kak da se spravia. Tarsih softwear za da mi spira i puska edna configuratzia i posle druga ama ne namerih. taka che razchitam na vasda pone malco help . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Services затова са Services, защото работят дори без да има логнат юзър. Начинът да постигнеш целта си е да направиш един batch файл (т.е. два - един за спирането, друг за пускането на желаните услуги), в който с команда NET START, NET STOP да спираш/пускаш услугите. Не мисля, че е сложно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.