Jump to content
BulForum.com

"Диема Екстра"

Pnevmotorex

Recommended Posts

Тази година, стойностните английски мачове ги дават по "Диема Екстра". Някой знае ли заведение в Пловдив, в което може да седнеш на по биричка и да гледаш "Ливърпул-Арсенал" например?

Ми например:club Mercedes(на Васил Априлов);9ball(зад Макалали);Excalibur(До Лаута),или някои букмейкърски пункт ако пожелаеш...

Еми бяхме в Excalibur да гледаме мача с Ман Ютд и казаха че нямало Диема Е.Аз лично не се сеща за истински PUB в Пловдив.Не държа да плащат са всеки мач по Диема Е но поне Sky Sports да има.Разочарован съм!

А със сигурност ли в 9ball има Диема Е?

Има в една пицария , ся как да обясня точно къде се намира. Начи като продължиш надолу по улицата която минава покрай Понеделник пазара . На табелата пише пици на жар ;) Последно знам че даваха Реал М. - Барса

Еми бяхме в Excalibur да гледаме мача с Ман Ютд и казаха че нямало Диема Е.Аз лично не се сеща за истински PUB в Пловдив.Не държа да плащат са всеки мач по Диема Е но поне Sky Sports да има.Разочарован съм!

А със сигурност ли в 9ball има Диема Е?

В 9ball дават sky sports - видеостената е мноо яка,обаче кофтито е че я пускат чак след 6 часа вечрерта,по-ранни мачове не са гледат - иначе последните няколко дербита в Англия там ги гледах

9-ball ли?! :huh:

Отивам там и някви гръцки канали само и викам може ли да пуснете Помпи - ЛФК и онея :"Еми...НЕ!"

:blink: :huh: :angry:

АЙДЕ НЯКОЙ ДА КАЖЕ КЪДЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ МАЧОВЕ?!?!? :ph34r:

9-ball ли?! :huh:

Отивам там и някви гръцки канали само и викам може ли да пуснете Помпи - ЛФК и онея :"Еми...НЕ!"

:blink: :huh: :angry:

АЙДЕ НЯКОЙ ДА КАЖЕ КЪДЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ МАЧОВЕ?!?!? :ph34r:

Съжалявам - сигурно си попаднал на време,когато дават и гръцки мачове,а пък 9-ball го държат гърци :unsure: ...Аз колкото пъти съм ходил съм имал късмет да гледам квото искам,с изключение на Ман Ю - Ман Сити който беше от 14:45 и като питах ми казаха че пускат стената след 18 часа :wacko:

Иначе опитай в Гръцкото на Васил Априлов...там поне има 2 телевизора и прожектор :) Успех...

Хм, днес бяхме в 9ball и не можа да ни огреее да гледаме Евертън-Челси. През цялото време даваха EUROSPRT. На всичкото отгоре питахме барманката, и тя ни каза, че с "Диема Екстра" имало някакъв проблем и от две седмици чакали да го оправят...

Има едно заведение до ректората на ПУ. Вътре е с няк'ви ориенталски мотиви, не го знам как се казва. Там гледах Реал - Барса 0:3. Освен ДЕ, хващаха също и премиере, а на мен ми се искаше да гледам Юве - Рома, само че мнозонството спечели и гледахме испанската боза. Мисълта ми беше, че даже дават дистанционното на клиентите да си пуснат каквото искат.

Голям плюс е и че е близо до дискотеките и след подобаващото "пийване" по време на мач може да ходиш директно да са довършеш в някой клуб :P Особено ако Юве бие Рома като гост с 4:1, т'ва последното е просто задължително :D

Предполагам че говориш за Енфие...поне за друго с това описание не се сещам...

Не знаех че там има такава хава...

Мерси за инфото :) Ше го имам предвид! :)

• 3 months later...

Мислим да ходим с приятели да гледаме финала на Шампионската лига някъде и се цудех дали някой не може да препоръча някое свястно място с голям телевизор...

Аз всички дербита ги гледам в пункта на Еврофутбол до нас. Там има ДЕ

става въпрос за заведение където има и хапване а не само да люща бира на голо...

така че айде дайте едно предложение за нещо като ресторант където ще пуснат мача че и аз искам да го гледам някъде навънка

става въпрос за заведение където има и хапване а не само да люща бира на голо...

така че айде дайте едно предложение за нещо като ресторант където ще пуснат мача че и аз искам да го гледам някъде навънка

Еми трябва да поразпиташ в самите заведения - В Густо и Хепи ще го дават със сигурност ама там телевизорчетата са мизерни...Друг вариант е Даяна 2 - там им стена и съм гледал там няколко мача на националите...ама дали този ще го дават...нямам идея - трябва да питаш на място.

Аз се спрях на Хепи-то дето е на центъра до бингото. Ся няма видеостена, ма тв-тата са поне 3-4 и не са лоши. Минах и през 9-ball ма там едва ли ще има място...

Аз се спрях на Хепи-то дето е на центъра до бингото. Ся няма видеостена, ма тв-тата са поне 3-4 и не са лоши. Минах и през 9-ball ма там едва ли ще има място...

хепито е малко скъпичко ама и аз сигурно ша хода там щото една приятелка бачка там

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...