Pnevmotorex Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Тази година, стойностните английски мачове ги дават по "Диема Екстра". Някой знае ли заведение в Пловдив, в което може да седнеш на по биричка и да гледаш "Ливърпул-Арсенал" например? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Ми например:club Mercedes(на Васил Априлов);9ball(зад Макалали);Excalibur(До Лаута),или някои букмейкърски пункт ако пожелаеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Ами в някой пункт на Еврофутбол!Аз съм от ТРАКИЯ и в един булмейкърски пункт гледах Манчестър с Ливърпул и Арсенал както Барса-Реал Мадрид Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Ми например:club Mercedes(на Васил Априлов);9ball(зад Макалали);Excalibur(До Лаута),или някои букмейкърски пункт ако пожелаеш... Еми бяхме в Excalibur да гледаме мача с Ман Ютд и казаха че нямало Диема Е.Аз лично не се сеща за истински PUB в Пловдив.Не държа да плащат са всеки мач по Диема Е но поне Sky Sports да има.Разочарован съм! А със сигурност ли в 9ball има Диема Е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Има в една пицария , ся как да обясня точно къде се намира. Начи като продължиш надолу по улицата която минава покрай Понеделник пазара . На табелата пише пици на жар Последно знам че даваха Реал М. - Барса Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Еми бяхме в Excalibur да гледаме мача с Ман Ютд и казаха че нямало Диема Е.Аз лично не се сеща за истински PUB в Пловдив.Не държа да плащат са всеки мач по Диема Е но поне Sky Sports да има.Разочарован съм!А със сигурност ли в 9ball има Диема Е? В 9ball дават sky sports - видеостената е мноо яка,обаче кофтито е че я пускат чак след 6 часа вечрерта,по-ранни мачове не са гледат - иначе последните няколко дербита в Англия там ги гледах Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 9-ball ли?! Отивам там и някви гръцки канали само и викам може ли да пуснете Помпи - ЛФК и онея :"Еми...НЕ!" АЙДЕ НЯКОЙ ДА КАЖЕ КЪДЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ МАЧОВЕ?!?!? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 9-ball ли?! Отивам там и някви гръцки канали само и викам може ли да пуснете Помпи - ЛФК и онея :"Еми...НЕ!" АЙДЕ НЯКОЙ ДА КАЖЕ КЪДЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ МАЧОВЕ?!?!? :ph34r: Съжалявам - сигурно си попаднал на време,когато дават и гръцки мачове,а пък 9-ball го държат гърци ...Аз колкото пъти съм ходил съм имал късмет да гледам квото искам,с изключение на Ман Ю - Ман Сити който беше от 14:45 и като питах ми казаха че пускат стената след 18 часа Иначе опитай в Гръцкото на Васил Априлов...там поне има 2 телевизора и прожектор Успех... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Абе да питам...неска ще пуснат ли Челси-Ливърпул в 9ball?Някой знае ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 Хм, днес бяхме в 9ball и не можа да ни огреее да гледаме Евертън-Челси. През цялото време даваха EUROSPRT. На всичкото отгоре питахме барманката, и тя ни каза, че с "Диема Екстра" имало някакъв проблем и от две седмици чакали да го оправят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Има едно заведение до ректората на ПУ. Вътре е с няк'ви ориенталски мотиви, не го знам как се казва. Там гледах Реал - Барса 0:3. Освен ДЕ, хващаха също и премиере, а на мен ми се искаше да гледам Юве - Рома, само че мнозонството спечели и гледахме испанската боза. Мисълта ми беше, че даже дават дистанционното на клиентите да си пуснат каквото искат. Голям плюс е и че е близо до дискотеките и след подобаващото "пийване" по време на мач може да ходиш директно да са довършеш в някой клуб Особено ако Юве бие Рома като гост с 4:1, т'ва последното е просто задължително Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Предполагам че говориш за Енфие...поне за друго с това описание не се сещам... Не знаех че там има такава хава... Мерси за инфото Ше го имам предвид! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Мислим да ходим с приятели да гледаме финала на Шампионската лига някъде и се цудех дали някой не може да препоръча някое свястно място с голям телевизор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Аз всички дербита ги гледам в пункта на Еврофутбол до нас. Там има ДЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Аз всички дербита ги гледам в пункта на Еврофутбол до нас. Там има ДЕ става въпрос за заведение където има и хапване а не само да люща бира на голо... така че айде дайте едно предложение за нещо като ресторант където ще пуснат мача че и аз искам да го гледам някъде навънка Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 става въпрос за заведение където има и хапване а не само да люща бира на голо...така че айде дайте едно предложение за нещо като ресторант където ще пуснат мача че и аз искам да го гледам някъде навънка Еми трябва да поразпиташ в самите заведения - В Густо и Хепи ще го дават със сигурност ама там телевизорчетата са мизерни...Друг вариант е Даяна 2 - там им стена и съм гледал там няколко мача на националите...ама дали този ще го дават...нямам идея - трябва да питаш на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Аз се спрях на Хепи-то дето е на центъра до бингото. Ся няма видеостена, ма тв-тата са поне 3-4 и не са лоши. Минах и през 9-ball ма там едва ли ще има място... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Аз се спрях на Хепи-то дето е на центъра до бингото. Ся няма видеостена, ма тв-тата са поне 3-4 и не са лоши. Минах и през 9-ball ма там едва ли ще има място... хепито е малко скъпичко ама и аз сигурно ша хода там щото една приятелка бачка там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.