Just_Miro Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Mom4eta iskam da vi pitam dali mag monitorite teq deto sa 17 kite 130$ deto struvat sigurno gi znaete,za6to kato prevklu4at ot igra na desktop kato natisne6 alt+tab mi cakat samo moje li da se opravi tova cakane 4e me drazni ili prosto tezi modeli si cakat ako moje da se opravi tova nqkak si molq kajete kak 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Mom4eta iskam da vi pitam dali mag monitorite teq deto sa 17 kite 130$ deto struvat sigurno gi znaete,za6to kato prevklu4at ot igra na desktop kato natisne6 alt+tab mi cakat samo moje li da se opravi tova cakane 4e me drazni ili prosto tezi modeli si cakat ako moje da se opravi tova nqkak si molq kajete kak 10x predvaritelno Предполагам не може, или поне не лесно. Доста други монитори "цъкат" при смяна на резолюцията , така че няма от какво да се притесняваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just_Miro Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Предполагам не може, или поне не лесно. Доста други монитори "цъкат" при смяна на резолюцията , така че няма от какво да се притесняваш. ne se pritesnqvam ama mnogo me drazni tva cakame kadeto i da otida v koqto i da e zala nikoi monitori ne pravqt taka help pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 ne se pritesnqvam ama mnogo me drazni tva cakame kadeto i da otida v koqto i da e zala nikoi monitori ne pravqt taka help pls Не правят така, защото игрите и десктопа са в една и съща резолюция. всеки монитор цъка при смяна на резолюцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Някой модели на COMPAQ дори си правят auto-degaus..така че не виждам причина за дразнението ти Моя COMPAQ V70 degaus-ва дори при рестарт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.