e-rotica Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Katie Holmes - 70% Madonna - 65% Elisha Cuthbert - 55% Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 60 % Тиери Ънри ,Дженифър Каприати 56% ,55% Камерън Диаз 45% Арни, 43%Пенелопе Круз!!!А аз си мислих че съм грозен и нямам успехи в спорта!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 хммм... e-rotica, marry me! (ако си от женския пол де ) Ето ги и хората дето приличат на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-rotica Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 хммм... e-rotica, marry me! (ако си от женския пол де ) Хехе ами от женски съм и мисля, че си личи. Колкото до известните личности не мисля, че много си приличам с тях, но все пак може да съдите по снимката в профила ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 имаш малко и от Кейти Холмс, и от Елиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Дъъъ! Cate Blanchett - 70 % Preity Zinta (даже не я знаех коя е... ) - 68% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Баси лъжата....половината световно население прилича на Кери Анн Мос,Анджелина Джоли и Киану Рийвс Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Баси...аз приличам на онова малкото момиченце, което играе в Хари Потър. Неможе ли да приличам на някой на моята възраст. Поне опровергах един приятел, който твърди, че приличам на Арнолд Шварценегер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-rotica Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 имаш малко и от Кейти Холмс, и от Елиша Добре щом казваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Баси...аз приличам на онова малкото момиченце, което играе в Хари Потър. Е, то според това и аз приличам на нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Баси...аз приличам на онова малкото момиченце, което играе в Хари Потър. Е, то според това и аз приличам на нея... А аз какво да кажа като приличам на Хари Потър ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 67% Даниел....Хари потър 50% Леонардо ДиКаприо 48% Кейт Уинслет и Джордж Клууни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Аз колкото различни снимки вкарам,толкова и различни известни физиономии получавам.Има и някои съвпадения,ама като цяло е повече за майтап каточили.Иначе признавам,примера на HemophiliacInMe направо ме порази. Иначе за сега най-голяма прилика откри ей с тоя момък цък.За сметка на тва снимката ми е ужасна. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 Дъъъ! Cate Blanchett - 70 % Preity Zinta (даже не я знаех коя е... ) - 68% HemophiliacInMe с тази твойта хубост ще трябва да те сложат при известните личности То и затова съвпадения няма Неможе ли да приличам на някой на моята възраст. Ми не може, виж по-нагоре аз на кой приличам Не стига, че често ми казват, че изглеждам по-голям, ами сега и това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 А аз уж най-много приличам на тези А,и на Bruse Lee,естествено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 xaxaxax горкия Иначе може и директно линковете да давате. Аз ще се престраша - сложих една снимка от лятото, по-скорошна нямам. Надявам се няма да ми се смеете, не търся показност, просто на плажа не се ходи с дрехи http://www.myheritage.com/FP/Company/faceR...00&endYear=2005 На мен на Рууни ми приличаш R.I.P. Дай да си снимка бе, щом е казало, че мязаш на Шева! BTW - Мене при Брус Уилис ме вкараха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Тука са мойте резулати С по стара снимка други резултати Оле И Орландо Блум мале аз сьм бил готин бе иххи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 R.I.P. Дай да си снимка бе, щом е казало, че мязаш на Шева! Аз пуснах във форумната галерия, но май по-удачно беше тук.ЦЪК 1 ЦЪК 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 На мен на Рууни ми приличаш Кой е Рууни?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Wayne Rooney at Wikipedia Compilation of Rooney's great moments С една дума...най-големият талант във футбола в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 http://www.myheritage.com/FP/Company/faceRecognitionFlash Някои да намира известна прилика ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Tva e golqma prostotiq da vi kaja.Ka4ih si nqkolko snimki i na nito edna ne mi dade nqkoi koito da se povtarq a na 1-ta daje mi dava syvpadenie samo s 1 muj drugoto jeni P.S.Hubavo 4e e samo na ednata snimka 4e ina4e .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 тва направо ме застреля... приличал съм на Виле Вало... долна лъжа... Иначе пускам си едно мустаче и съм като Джони Деп Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Ето ги и моите резултати: Steven Morrissey 64% Jaco Pastorius 62% Luis Figo 62% Getulio Vargas 61% Dave Brubeck 60% Jerry Seinfeld 57% Stanislaw Lem 57% Keith Richards 56% Deborah Kerr 55% Boby Fischer 52% Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Според програмката, доста приличам на Johnny Depp и Alec Baldwin. На 3 от 3 снимки, те ми бяха на първо място. На този линк може да видите по-известните. аз съм този от дясно както може да се види и по снимките долу. П.П. Моя приятел го сравняват с Elvis и Beckham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.