ABIDE Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Много зарибен сайт, ето ви линк: http://myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php Автоматично сканира снимки, които качите за лицето ви и после определя на коя известна личност приличате и до каква степен. Пробвате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Oт по-известните-60% Brad Pitt,55% John Cusack,59% Edward Norton,53% Alain Delon.Хъ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 xex аз пробвах ей сега с няколко различни снимки и резултата съответно е винаги различен! Има някаква измама тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 65% - Луиш Фиго, 65% - Джейсън Бигс, 62% Джим Кери, 61% Илайджа Ууд, 61% - Шевченко, 58% Гай Пиърс, 58% - Дейвид Бекъм, 55% - Джон Траволта, 54% - Жан-Клод Ван Дам, 52% - Брус Уилис, 49% - Павел Недвед, 48% - Джордж Клуни, 48% Бил Клинтън, 47% - Шон Пен, 47% Михаел Балак, 41% Даниел Радклиф, 41% Бен Афлек. Различни снимки - различни показатели, но ми направи впечатление, че имаше дублаж на доста. Например във 2/3 от "теста" се появяваха Луиш Фиго и Дейвид Бекъм, което говори за някакъв механизъм, а не случайност. Макар че доста се смях на това, че приличам на Далай Лама 42% или 60% на Деми Мур, Елиша Кътберт, Аланис Морисет (която се повтори 2 пъти), Гуинет Полтроу и т.н. Брад Пит пък прилича 64% на себе си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Такаа - за източник използвах една моя снимка отпреди 6 години и какви бяха резултатите (за моя приятна изненада ) N1 - Johnny Depp - 51% N2 - Neve Campbell - 51% (тази пък коя е ) N3 - Nicholas Cage - 50% N4 - Kiefer Sutherland - 49% N5 - Kurt Cobain - 49% Не ми се мисли ако сложа някоя "по-актуална" да ми анализира..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Хехехе според сайта съм странна смесица от Бенисио дел Торо и Роналдиньо Ужас Ама съвпадение над 51% няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 да,да всички приличаме на кака ни Анджелина и на който си поискаме още,в зависимост от това на къде ви гледат очите,с очила не дайства обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Аз пък получих извинение, защото не беше открита никаква прилика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borkata1 Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Ужас!Да не ти са случва.Според сайта най-много приличам на Jennifer Connelly -66%, Katherine Hepburn -65%. и най-накрая поне с един сме от един и същи пол- Omar Bradley -59% Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Lenny Kravitz - 60% Thierry Henry - 56% Kobe Bryant - 52% Anna Kournikova - 50% Arturo Toscanini - 45% Sigmund Freud - 42% нямам думи.... в началото 3-ма черни, след това Курникова, пък накрая изкара снимки на Тосканини и Фройд на стари години ще пробвам с друга снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Хахахаха! това ще ме побърка от смях! Най-накрая откри прилика От по-известните: 62% Meryl Streep 53% Znang Ziyi 45%Bjork 45%Liza Minneli 44% Shannen Doherty 43%Priyanka Chopra Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Хаха приличала съм на Анджелинката 70 % и тва беше Мерси мерси ама е подла измама Ох то имало още - Мадона 61 %,Scarlett Johansson 65% (най-после нещо вярно ) и Шакира 62 % хаха На следващата снимка пък решиха,че приличам на пич,ония дет играе залухан глупак по комедиите Jason Biggs и още тон мъжки и то не особено привлекателни индивиди,явно не ми харесаха снимката Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 ха ха ха 60процента джордж клуни а са ми казвали че приличам на кърт кобейн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Тва са пълни глупости Как винаги ми дава че приличам на жена?Penelope Cruz -64% Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Тва са пълни глупости Как винаги ми дава че приличам на жена?Penelope Cruz -64% xaxaxax горкия Иначе може и директно линковете да давате. Аз ще се престраша - сложих една снимка от лятото, по-скорошна нямам. Надявам се няма да ми се смеете, не търся показност, просто на плажа не се ходи с дрехи http://www.myheritage.com/FP/Company/faceR...00&endYear=2005 Явно съм от малкото със 70% прилика ама аз лично не намирам чак такава Иначе ако приликата е под 60% няма какво да си говорим... Все пак механизъм наистина има, защото като сложих снимка на Ал Пачино, която я няма на сайта, пак намери 75% прилика с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Тва са пълни глупости Как винаги ми дава че приличам на жена?Penelope Cruz -64% Спокойно, аз бях едновременно Киану Рийвс (68%) и Кери-Ан Мос (57%, за тези, които няма да се сетят, двамата играят съответно Нео и Тринити в Матрицата ) Освен това явно имам голяма (78%) прилика с граф Цепелин и далечни роднински връзки (81%) с Еди Мърфи (това вече леко ме шашна) Едит: ?!?! за следваща снимка иска регистрация ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 xaxaxax горкия Иначе може и директно линковете да давате. Аз ще се престраша - сложих една снимка от лятото, по-скорошна нямам. Надявам се няма да ми се смеете, не търся показност, просто на плажа не се ходи с дрехи http://www.myheritage.com/FP/Company/faceR...00&endYear=2005 Явно съм от малкото със 70% прилика ама аз лично не намирам чак такава Иначе ако приликата е под 60% няма какво да си говорим... Все пак механизъм наистина има, защото като сложих снимка на Ал Пачино, която я няма на сайта, пак намери 75% прилика с него. Ми ето виж тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 2рата снимка, която си сложих прилича на Ал Гор, Кари-Ан Мос, Аслан Машхадов , Зинедин Зидан, Гари Каспаров, Уайът Ърп. Друга - Линдзи Лохан, Лив Тайлър, Елиша Кътбърт Трета - Мишел Пфайпфър, Едуард Нортън, Хилари Клинтън , Шарън Стоун, Анди Родик, Дженифър Конели Абе, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Ми ето виж тук Е какво добре си Сега една приятелка ми прати 72% съвпадение с Кери-Ан Мос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 О БОЖЕ! Джон ЛенънМале мале Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Мамка му...нещо съм уникален. Всички са под 50%, а най-близо е Енцо Ферари и то заради големия нос само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 О БОЖЕ! Джон ЛенънМале мале Основно заради цайсите според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Buster Keaton 56% Daniel Radcliffe (Хаpи Потър) 50% Giacomo Puccini 48% Mike Oldfield ( ? ) 47% Sergio Vieira de Mello ( ? ) 46% Dustin Hoffman 46% Edward Norton ( ? ) 44% Maxim Gorky 41% Muhammad Ali 40% Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Е не ще се спръскам от смях още повече щото най-много съм преличал на Деми Мур бахти толкоз ли съм приличал на жена.А също така много ме изнеада и това с Дензъл Уощингтън.Незнаех че приличам на негър 1.Demi Moore 2.Kurt Cobain 3.Daniel Radcliffe 4.Danzel Washington 5.Andy Roddick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.