JDFU Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Реших най-после да се отърва от туткавото проверяване на пощата през web интерфейс и настроих си ПОП3 и си платих 2та лева на mail.bg за SMTP. Предпочетох и тук да заложа на Мозила, въпреки че не съм много сигурен дали е най-доброто. За сега съм доволен, особено от спам филтрите. Какво е вашето мнение за клиента и има ли по-добри алтернативи? Имам и един въпрос. Нещо не можах да намеря опция за минимизиране в notification area на GNOME...може би има някакъв addon, знам ли...някой ако да казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Можеш да пробваш и Ximian Evolution Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Имам и един въпрос. Нещо не можах да намеря опция за минимизиране в notification area на GNOME...може би има някакъв addon, знам ли...някой ако да казва minimizetotray.mozdev.org - ама незнам дали става за линукс, не съм се ровил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.