Jump to content
BulForum.com

nqkoi shte mi prepora4a li svqsten kodek

westzone

Recommended Posts

ще енкодираш или ще гледаш филми.щото ако гледаш, ще ти трябва кодека, с който е компресиран филма, макар че има и codec packs, в които има много кодеци.един такъв codec pack е k-lite:

http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/K-Lite%2...klcodec210f.exe

а за компресиране на филми незнам кой е най-добър. но най-използваните са DivX и XviD.

Според мен най-доброто е ACE Mega Codec Pack (естесвенно последната версия). Всичките кодеци са си вградени и няма смисъл да инсталираш хиляда глупости. Аз съм с него от край време и досега нямам никакви проблеми.

nassko ooo ела да видиш при мен нито звук имам с този кодек , нито картината ми е свястна - постоянно ми насича . :blink:

nassko ooo  ела да видиш при мен нито звук имам с този кодек , нито картината ми е свястна - постоянно ми насича . :blink:

Interesno dosega ne sam 4ul takiva problemi no iavno pri teb e taka...

Mahna li starite kodeci kakto pi6e ?

Ako si go napravil tova svali si malko po stara versia i porbvai.Sas starite ne bi triabvalo da ima6 nikakav problem.

Pi6i kakvo e stanalo.

Според мен най-доброто е ACE Mega Codec Pack (естесвенно последната версия). Всичките кодеци са си вградени и няма смисъл да инсталираш хиляда глупости. Аз съм с него от край време и досега нямам никакви проблеми.

I az taka mislia...

Izpolzvam Ace Mega Codecs i do sega ne sam imal problemi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...