Lord ico Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Мммм дааа.. макар олимпядата е във Февуари месец ставаме свидетели на неин симулатор.В него са включени всичски зимни игри(ски скок,биятлон....).Клик Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 тамам почнах да я тегля я някой да каже яка ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 тамам почнах да я тегля я някой да каже яка ли е? Интересна е,но някои дисциплини са трудни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasko4 Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 аз съм я играл!според мен е много яка стига да харесваш зимните спортове.Аз лично карам ски и са ми по-интересни ски дисциплините(особено super g)!Вярваи ми яка е според мен няма как да не ти хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 абе играта е яка ама нещо много трудна не мога да зема нито един медал за ся а играя на най лесното ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Тая игра яко SUXXX.Поне един спорт да бяха го направили малко да отговаря на истината и реализма.Супер яко е да се състезаваш с computer1,computer2,computer3....Да не говорим за грозната графика.Не си губете време с тая игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Тая игра яко SUXXX.Поне един спорт да бяха го направили малко да отговаря на истината и реализма.Супер яко е да се състезаваш с computer1,computer2,computer3....Да не говорим за грозната графика.Не си губете време с тая игра. Ти или не си я играл или ти е тъпо ПЦ-то Играта си е зарибенам и графиката си е нормална за такава игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM212 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Със сигурност ще е хубава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Сорет вас коя игра е по-хубава 1 Torino Winter Olympics 2006 или Winter Challenge 2006.Незнам просто коя да си сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 Сорет вас коя игра е по-хубава 1 Torino Winter Olympics 2006 или Winter Challenge 2006.Незнам просто коя да си сваля Torino определено и двете сам ги чакал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Сорет вас коя игра е по-хубава 1 Torino Winter Olympics 2006 или Winter Challenge 2006.Незнам просто коя да си сваля И според мен Torino 2006 (извинете че орязвам така заглавието) е по-яка. Лично на мен ми харесва повече реализацията на дисциплините в Торино 2006. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Svalih si torino winter olumpics 2006 i mnogo mi haresa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.