Jump to content
BulForum.com

Въпрос към хората с К750i

Recommended Posts

Здравейте, искам да попитам собсвениците на такъв телефон как става префварлянето на Видео файлове/клипчета/ към комп.

имам USB кабел само за тела друго нямам/упътване и диск/ ако знаете как става или имате линк с инфо и го постните тук ще съм ви благодарен B)

Отиваш ТУК и си дърпаш първо Sony Ericsson D750/K750 USB drivers и после ако искаш може и да сиу свалиш Sony Ericsson PC Suite 1.7.10. Иначе само с драйверите , ще ти се появи като диск в My Computer !!!

На ХР съм, включвам телефон към ПСто, без да инсталирам грам софтуер!

Чакам няколко минутки да се скъса да сменя надписите за намиране на Нов хардуер, намира не само телефона, но и телефонен модем :) Но това е друга тема...

Като поизчакаш 3-4 минутки го намира като USB памет :) През това време телефона не чете паметта на Мемори Стика.

Това става само първия път, следващите пъти като го включа към ПСто веднага ми го намира като USB памет, на която мога да кача каквото поискам под Explorera ;) стига да има място.

• 2 months later...

Помогнете ми..както си свалях снимките от телефона(не от картата) бъгна рестартира ми се и сега не иска да ми се конектне пц-то с телефона :( Ето снимка -> Тук

edit: Оправих се..явно версията от сайта не е достатъчна да се свърже. Качих си отново тази от телефона и тръгна.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...