game_overss Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Здравейте, искам да попитам собсвениците на такъв телефон как става префварлянето на Видео файлове/клипчета/ към комп. имам USB кабел само за тела друго нямам/упътване и диск/ ако знаете как става или имате линк с инфо и го постните тук ще съм ви благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 zimai 1 card reader nqma da zgre6i6 stava mnoog po-burzo i po-lesno az sam card reader i nqmam nikvi qdove zeh go za 25lv i poddarja si4ki vidove karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Отиваш ТУК и си дърпаш първо Sony Ericsson D750/K750 USB drivers и после ако искаш може и да сиу свалиш Sony Ericsson PC Suite 1.7.10. Иначе само с драйверите , ще ти се появи като диск в My Computer !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 На ХР съм, включвам телефон към ПСто, без да инсталирам грам софтуер! Чакам няколко минутки да се скъса да сменя надписите за намиране на Нов хардуер, намира не само телефона, но и телефонен модем Но това е друга тема... Като поизчакаш 3-4 минутки го намира като USB памет През това време телефона не чете паметта на Мемори Стика. Това става само първия път, следващите пъти като го включа към ПСто веднага ми го намира като USB памет, на която мога да кача каквото поискам под Explorera стига да има място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Помогнете ми..както си свалях снимките от телефона(не от картата) бъгна рестартира ми се и сега не иска да ми се конектне пц-то с телефона Ето снимка -> Тук edit: Оправих се..явно версията от сайта не е достатъчна да се свърже. Качих си отново тази от телефона и тръгна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.