sharky88 Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Добри ли са suround системите на Luxeon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Аре уе хора никой ли не ползва LUXEON хах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Да добри са(за парите си). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 А може ли да ми кажете някакъв на CREATIV, който за цена - горе долу 200 лева ще свири толкова добре колкото LUXEON с 50 вата буфер и 5х20 вата сателитки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Ако ще взимаш системата само и единствено заради сила на звука, взимай Luxe-on. няма Creative, който да свири толкова силно за същите пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Трябва ми да дъни яко и качествено бас, без да криви. Ааа и помещението в което ще го ползвам е към 10 квадратни метра. Препоръчайте ми някакъв CREATIVE за около 200 лв а пък аз ще си го сравня с модела на LUXEON, който съм харесал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Трябва ми да дъни яко и качествено бас, без да криви. Ааа и помещението в което ще го ползвам е към 10 квадратни метра. Препоръчайте ми някакъв CREATIVE за около 200 лв а пък аз ще си го сравня с модела на LUXEON, който съм харесал. Дай линк към Luxeon-a да го видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 suround li tarsi6 zdaljitelno? zamislql li si se za usilvatel s koloni .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Имам Luxeon LogicFox T5.1 (който се продава м/у другото). Купих си го много надъхан. Свързах го, надух го и се кефих как дъни баса (който изтънява, изкривява и какво ли още не, не че и аз много ги разбирам ама не беше както трябва!). На главен проблем ми се оказа това че вади мн зле високите и поносимо зле средните. Все пак ако искаш "як силен звук" си вземи Luxeon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Имам Luxeon LogicFox T5.1 (който се продава м/у другото). Купих си го много надъхан. Свързах го, надух го и се кефих как дъни баса (който изтънява, изкривява и какво ли още не, не че и аз много ги разбирам ама не беше както трябва!). На главен проблем ми се оказа това че вади мн зле високите и поносимо зле средните. Все пак ако искаш "як силен звук" си вземи Luxeon. Това е нормално неможе за тези пари да имаш качеството на Creative + Силата на Luxe-On Под вола все още няма теле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Аз пък съм си много доволен от моя Privileg A-9501 Сичко си вади както си му е реда, само дето са малко къси кабелите на центъра и двете предни Не че е болка за умиралка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 И аз съм с Luxeon LogicFox T5.1, но не бих казал, че има някакви проблеми с баса и високите. Проблемите се появяват когаго пускаш mp3-ки на доволно високи децибели Пробвах с качествен оригинален диск и хубава програма за възпроизвеждане (различна от Уинамп)...еми...не се получи такова нещо. Стаята ми е 25 квадратни метра, subwoofer-ът се "разхождаше" наляво-надясно, но звукът все си беше чист. Единствения недостатък на тази системка е, че когато е пусната и увеличена, но не свири, тонколонките бръждят с този характерен 50Hz шум, но се чува само ако се заслушаш. Като пуснеш музика, дори и слаба, не се усеща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 4e kakvo mu e na winampa ? Myx4o dali kolonite ti sa vurha , ili ti prosto ne razbira6 4e ne zvu4at kakto trqbva da zvu4at!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Luxeon T5.1 LogicFox ползвам от доста време. Три години вече. Ми да ти кажа проблеми с качеството на звука има ако се пускат 128kbps mp3-та. 160 и 192 кърти мивки, дъвче ютий. Обаче проблема е, че това дето сега се продава, не е същия Т5.1. Тоест това не е LogicFox модела. Моите колони са 30W subwoofer, 5x15W satelite. Тея дето сега се продават са 20х + 12х или нещо такова. Гумени мембрани, плейвам си mp3-тата с джамския плейър и звука е трепач. Ако намериш модела който имам аз, ти препоръчвам да си го купиш, защото наистина за парите си е нещо много добро На всичкото отгоре са и здрави с хубаво покритие. Обиколили са половината България по разни хижи вили и т.н. и нямат и драсктоина Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Моите след последния умопокъртителен купон с трева и алкохол не ги давам вече.Доста купони обиколиха,2 НГ изкарах с тях та както и да изгоря ми woofer-a Модела е този дето го пишат 50вата бас + 5х20,ама реално не е така баса е 35 вата (мисля че се води Luxeon T5.1H).Те нека си пишат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 ave basi.. si4ki ste na principa moito si e moe za tva e nai dobro.. nqma kvo da se lajem sq luxeona si krivi dovolno.. az sam s takav: i sam slojil na mqstoto na malkitite spikar4eta edni stari koloni da opravqt malko polojenieto sas lipsva6tite sredi i maje6tite visoki.. kvito i koloni da si vzemete ako nqmate hubava snd karta vse e 6it polojenieto. FalleN_213 s tia koloni stava samo edna umopomra4itelna 6umotevica kato gi nadue6 pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Merk със същите колони(като на снимката) съм и на мен си ми харесва тази шумотевица За купони са перфектни само мога да ти кажа Там не се гледа качеството Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Трябва ми да дъни яко и качествено бас, без да криви. Ааа и помещението в което ще го ползвам е към 10 квадратни метра. Препоръчайте ми някакъв CREATIVE за около 200 лв а пък аз ще си го сравня с модела на LUXEON, който съм харесал. Ами до 200 лева взимаш Creative P5800 + Една карта Live 5.1 24Bit и заспива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Ами до 200 лева взимаш Creative P5800 + Една карта Live 5.1 24Bit и заспива. to4no tova bih ti preporu4al i az. ILI.. Moje6 da si nameri6 na dalavera usilvatel i koloni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Абе аман от експерти бе. Абе тука се е събрал цвета на компютърните гений и на всякакви разбирачи от всякакъв вид и порода бе. Откъде се намират толкова експерти не мога да разбера. Ела моля ти се да ми покажеш как така ми кривят колоните, че аз ги слушам три години и пак да повторя кривят само на 128kbps mp3-та. Чертеж ли да направя. Как така ще ми кажеш, че ми кривят колоните като не си ги виждал даже как изглеждат, да не говорим че не си ги чувал. Що ми се струва, че всеки се напъва да се изкара някъв супер разбирач и да израсне в очите на слепите. Аман вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 mn nervi.. koga i kade da doida ? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Стамболийски, офиса на Евроком, около 18 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Абе няма как система за 100 долара да свири като система за 3000 долара! Ползвайте слушалки - по-евтини са! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.