Botev1912 Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 и какво се случи с Андора. В София 2:1, а там 3:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Нема го Вуцов вече ...майстор беше при изготвяне на програми за квалификации ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Лично аз мачовете с холаднците съм ги отписал и то не за друго а защото просто нямаме такива защитници които да играят на скорост и с малко повече тактита, в този мач с Холандия ще ни е адски трудно но като гледам програмата дори и да загубим двата мача с лалета имаме реални шансове да се класираме като втори отбор в групата което води до класиране и за евро 2008.Не би трябвало да изпитваме затруднения срещу Беларус и Албания, ама всички мисля че помнят какво се случи на мача с Андора, така че нашите футболисти трябва да имат едно на ум. Не съм съгласен. Първо по-добре е да имаме тежки мачове в края, защото така ако се класираме ще сме по-добре подготвени. На ЕВРО 2004 се класирахме още след първите 2 мача, после просто подържахме "огъня" и на европейското се... айде да не казвам. Мачовете с холандците ще са интересни и не ги отписвай толкова лесно, България играе силно срещу силни отбори. Пък и Холандия не са ненаситни като шведите и чехите. Ако се провалим ще ни вкарат не повече от 3 гола и ще изпратят у дома . Второ Херо и Стоичков ми звучи като много лоша комбинация. Не виждам кво могат да измислят, защото Херо си знае само 4-4-2 и да се залага на по-опитни играчи. Стоичков може и да не е тактически грамотент, но смелост не му липсва и обича да залага на млади играчи и да експериментира (то тея негови опит досега не са ни донесли плюсове, но все пак ме кефи, че е куражлия ) Ако се провалим в първите два мача ще се скарат жестоко и после ще летят глави и оставки Двата мача с Беларус са много кофти нагласени и това е по-зле за нас, защото Беларус може и да са корав отбор, но нямат никакви шансове за класиране! Най-много да объркат нечии сметки (дано да не са нашите). Мисля, че бъркаш Андора с Малта или Естония. Андора си ги бихме и двата пъти. Нема го Вуцов вече ...майстор беше при изготвяне на програми за квалификации ... Даааа, нема го вече. Може и да е прост, но Вуцата е хитър. За жребии и нагласяне на програми беше "голем" играч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.