redmadman Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Така имам няколко клипа които са във формат M2V и тук идва проблема че не знам с коя програма да си ги отворя поразтърсих се из гугъл и намерих една програма на име Elecard MPEG2 Player обаче незнайно защо и с нея не стана след това тотално ударих на камък Ако някой пък знае за някой плъгин така че да мога да си ги гледам на познатите до сега плеъри ще бъде още по добре защото няма да се налага да сменям програми или пък ако някой знае с каква програма да ги конвертирам в avi фаилове примерно също ще е добре . Помагаите че сам няма да мога да се преборя с този формат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Kato si ka4wash K-Lite nali ti sa ka4wa i edin Media Player Classic, mislq, 4e s nego mogat da se otwarqt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Така имам няколко клипа които са във формат M2V и тук идва проблема че не знам с коя програма да си ги отворя поразтърсих се из гугъл и намерих една програма на име Elecard MPEG2 Player обаче незнайно защо и с нея не стана след това тотално ударих на камък Ако някой пък знае за някой плъгин така че да мога да си ги гледам на познатите до сега плеъри ще бъде още по добре защото няма да се налага да сменям програми или пък ако някой знае с каква програма да ги конвертирам в avi фаилове примерно също ще е добре . Помагаите че сам няма да мога да се преборя с този формат С уинампа не става ли? Отвори Preferences, после иди на Plug-ins(Input), чукни 2 пъти на Nullsoft DirectShow decoder (vX.X) и виж между форматите има ли го M2V - по принцип трябва да го има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Да там фигурира но пак не мога да го пусна или може би трябва да направя още нещо за да тръгне ? Разбрах още че формата е познат и като MPEG2 Иначе ето какво намерих в един форум по този въпрос : You can play MPEG2 files and DVDs in Media Player (Any version from 7 I should think) but you need an MPEG2 plug in. This is because any software that can play MPEG2 has to be licensed by The Motion Pictures Experts Group. This costs a small amount (around $10 per licence) but as Microsoft release Media player for free, you must pay for a "licensed" plug-in for it. Further info can be found on the Microsoft website. Also any 3rd party dvd application you may buy, eg, cyberlinks powerdvd, intervideos windvd, automatically register their mpeg2 decoder with Media player making it possible to play back mpeg2 in WMP. However I'd suggest either the WinDVD app or plug-in, depending on weather you want to watch DVD'sor just material you've got form the internet, respectively. Hope this helps, The Cageybee Сега остава да се намери този плъгин без да се дават 10 долара Midex там където ми казваш да погледна пише че го подържа но фаила не иска да тръгне да не би да трябва да направя още нещо? Genius и с медия класик не става нито с Quick time нито с power dvd както и с WMP и с Windvd пак не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 M2V - MPEG-2 Video Only File Не е важно с кой плейър ще го гледаш.Сложи си MPEG-2 кодек.PowerDVD-то май имаше опция да слага само кодека от цялата инсталация.А и тоя K-Lite...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 За жалост тази опция не можах да я намеря в power dvd 6 ако можеш ще ми обясниш ли малко по подрибно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.