Jump to content
BulForum.com

VIP Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Вече на 5-6 пъти в рамките на няколко минути на смс-ите чета само Ботев Пловдив :D . Пише се повече за футболните отбори, от колкото за предаването

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

@Botev1912, какво значение има? Важното е, че тия пиявици си пълнят гушите със пари от примите и б-кънектите на бг тийнейджъри. Чудя се как има толкова много болни мозъци ...

@Botev1912, какво значение има? Важното е, че тия пиявици си пълнят гушите със пари от примите и б-кънектите на бг тийнейджъри. Чудя се как има толкова много болни мозъци ...

Нали знаеш мохабетчето за баничката? :D

леле момчета незнам за вас ама мене много ме кефи тая Галя Литова

батеее направо е нема такава п**ка

айде некой ако може да изнамери некви нейни снимчици от некъде че нема ни една из интернет (поне в гугъла де) ама некви такива снимки от нейни ревюта и сесий (да не са от вип брадър)

благодарско предварително (може и само 1 да дадете кат за деКсТопа ;);))

И аз съм фен на Галя Литова.Много хубаво момиче,по детски хубаво,точно от типа мацки,които ме кефят.Пък и на живо е хубава...да вметна.И аз искам снимки :D

Други фаворити са ми Дичо и Кирчо.

Незнам ама от това дето гледах досега тая Райна голяма надувка май си пада. Даже Коцето ми се вдигна в очите като й каза да се държи естествено :punk

Незнам ама от това дето гледах досега тая Райна голяма надувка май си пада. Даже Коцето ми се вдигна в очите като й каза да се държи естествено :punk
Мхм, да ! Тая е супер консервативна и все се отделя от другите. А тоя Дендито ме разцепи, супер пич се оказа :P

Мдаа... Коцето наистина е пич. Когато Весела му натякваше, че не е поръчал картофи и после той си каза на Райна, че всъщност е много права, но какво да направим... ;)

Постоянно чета коментари от сорта "ако тва е елита на БГ то...". Аз пък очаквах да са много по-нечовечни... некви абсолютни надувки, а те или поне голяма част от тях си се държат готино и свободно. Така и трябва.

Разбира се не говоря за "нивото" на Райна :) Смях в залата, но то си и личи още от началото, да не говорим пък и за артисизма в конкурса за красота и най-вече репликите й там (*кикот*). Според мен най-добре се справи като цяло Галя от Каризма в този конкурс.

Да напомня, че това беше конкурс по красота, не по "Спасение на световния мир" :D И определено в такива конкурси оценяваме с долната, а не с горната глава B)

Дам, тоя Коста аз го мислех за някъв много кух пич, ама се оказава че е харабийка :) Вика:"Аз съм дошъл тука малко да се изулигофренясам с Пищова" :lol: Ама тая пача райна яко го командори...

Дам, тоя Коста аз го мислех за някъв много кух пич, ама се оказава че е харабийка :) Вика:"Аз съм дошъл тука малко да се изулигофренясам с Пищова" :lol: Ама тая пача райна яко го командори...

По-точно не мога да го напиша :punk И моето мнение е същото ;)

В петък :bgrin:

Нали ще има по две номинации на седмица ... ако тази е в петък другата кога е ? Или пък не съм чул както трябва ... :wacko:

Edit =>

Тази вечер ли са първите номинации или в понеделник ?

Е поне за понеделника съм бил прав :)

И аз съм фен на Галя Литова.Много хубаво момиче,по детски хубаво,точно от типа мацки,които ме кефят.Пък и на живо е хубава...да вметна..

Как бе, тая има такава дебилска физиономия? :sick И с тия маймунски физиономии, които прави докато говори....ужас. Нейнски рулз :wub:

Нали ще има по две номинации на седмица ... ако тази е в петък другата кога е ? Или пък не съм чул както трябва ... :wacko:
Понеделник :).

Oбаче тия от нова телевизия са ебахти хиените - в 20:00часа като го дават предаването, не дават нищо друго освен сеири.. вчера даваха тоя конкурс как Райна подиве такава..

одеве гледах реклама - тая вечер щяли дават как се карат с константин..

мноо ме дразнят - само интриги търсят..

Това се търси,това се предлага ;) А ако може и малко секс,народът направо ще пощурее.....и ще завалят смс-и,което е целта на шоуто всъщност :D

А тия смс-и, дето текат постоянно по НОва+ и те ли отиват там? :D

А тия смс-и, дето текат постоянно по НОва+ и те ли отиват там? :D

Не, те са за благотворителност. Даряват се на хората от Endemol, НОВА Телевизия и SIA Advertising.

Не, те са за благотворителност. Даряват се на хората от Endemol, НОВА Телевизия и SIA Advertising.

...... които са изключително бедни,тънещи в мизерия и нищета! :lol:

аха, ясно, с две думи парите отиват, където трябва :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...