Botev1912 Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Вече на 5-6 пъти в рамките на няколко минути на смс-ите чета само Ботев Пловдив . Пише се повече за футболните отбори, от колкото за предаването Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddydj Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 @Botev1912, какво значение има? Важното е, че тия пиявици си пълнят гушите със пари от примите и б-кънектите на бг тийнейджъри. Чудя се как има толкова много болни мозъци ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 @Botev1912, какво значение има? Важното е, че тия пиявици си пълнят гушите със пари от примите и б-кънектите на бг тийнейджъри. Чудя се как има толкова много болни мозъци ... Нали знаеш мохабетчето за баничката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 леле момчета незнам за вас ама мене много ме кефи тая Галя Литова батеее направо е нема такава п**ка айде некой ако може да изнамери некви нейни снимчици от некъде че нема ни една из интернет (поне в гугъла де) ама некви такива снимки от нейни ревюта и сесий (да не са от вип брадър) благодарско предварително (може и само 1 да дадете кат за деКсТопа ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 И аз съм фен на Галя Литова.Много хубаво момиче,по детски хубаво,точно от типа мацки,които ме кефят.Пък и на живо е хубава...да вметна.И аз искам снимки Други фаворити са ми Дичо и Кирчо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 @velvet_underground, @kumcata eто малко нейни снимки... click> <click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Незнам ама от това дето гледах досега тая Райна голяма надувка май си пада. Даже Коцето ми се вдигна в очите като й каза да се държи естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Незнам ама от това дето гледах досега тая Райна голяма надувка май си пада. Даже Коцето ми се вдигна в очите като й каза да се държи естествено Мхм, да ! Тая е супер консервативна и все се отделя от другите. А тоя Дендито ме разцепи, супер пич се оказа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Мдаа... Коцето наистина е пич. Когато Весела му натякваше, че не е поръчал картофи и после той си каза на Райна, че всъщност е много права, но какво да направим... Постоянно чета коментари от сорта "ако тва е елита на БГ то...". Аз пък очаквах да са много по-нечовечни... некви абсолютни надувки, а те или поне голяма част от тях си се държат готино и свободно. Така и трябва. Разбира се не говоря за "нивото" на Райна Смях в залата, но то си и личи още от началото, да не говорим пък и за артисизма в конкурса за красота и най-вече репликите й там (*кикот*). Според мен най-добре се справи като цяло Галя от Каризма в този конкурс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Да напомня, че това беше конкурс по красота, не по "Спасение на световния мир" И определено в такива конкурси оценяваме с долната, а не с горната глава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Дам, тоя Коста аз го мислех за някъв много кух пич, ама се оказава че е харабийка Вика:"Аз съм дошъл тука малко да се изулигофренясам с Пищова" Ама тая пача райна яко го командори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Дам, тоя Коста аз го мислех за някъв много кух пич, ама се оказава че е харабийка Вика:"Аз съм дошъл тука малко да се изулигофренясам с Пищова" Ама тая пача райна яко го командори... По-точно не мога да го напиша И моето мнение е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Тази вечер ли са първите номинации или в понеделник ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Тази вечер ли са първите номинации или в понеделник ? В петък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 В петък Нали ще има по две номинации на седмица ... ако тази е в петък другата кога е ? Или пък не съм чул както трябва ... Edit => Тази вечер ли са първите номинации или в понеделник ? Е поне за понеделника съм бил прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 А дали БеЛана няма да го употреби зад гърба (или пред очите, като я изгонят), на Райна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 И аз съм фен на Галя Литова.Много хубаво момиче,по детски хубаво,точно от типа мацки,които ме кефят.Пък и на живо е хубава...да вметна.. Как бе, тая има такава дебилска физиономия? И с тия маймунски физиономии, които прави докато говори....ужас. Нейнски рулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Нали ще има по две номинации на седмица ... ако тази е в петък другата кога е ? Или пък не съм чул както трябва ... Понеделник . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnominio Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 az sa6to sam fen na galq litova kajete kak 4rez google li namerihte tozi sait za neq tam za svatbenite ne6ta tam ta kajete ako znaete i dr linkove s neini snimki sorry 4e pi6a na latinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Oбаче тия от нова телевизия са ебахти хиените - в 20:00часа като го дават предаването, не дават нищо друго освен сеири.. вчера даваха тоя конкурс как Райна подиве такава.. одеве гледах реклама - тая вечер щяли дават как се карат с константин.. мноо ме дразнят - само интриги търсят.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Това се търси,това се предлага А ако може и малко секс,народът направо ще пощурее.....и ще завалят смс-и,което е целта на шоуто всъщност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 А тия смс-и, дето текат постоянно по НОва+ и те ли отиват там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 А тия смс-и, дето текат постоянно по НОва+ и те ли отиват там? Не, те са за благотворителност. Даряват се на хората от Endemol, НОВА Телевизия и SIA Advertising. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Не, те са за благотворителност. Даряват се на хората от Endemol, НОВА Телевизия и SIA Advertising. ...... които са изключително бедни,тънещи в мизерия и нищета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Не, те са за благотворителност. Даряват се на хората от Endemol, НОВА Телевизия и SIA Advertising. аха, ясно, с две думи парите отиват, където трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.