Jump to content
BulForum.com

VIP Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Аз обаче така и не мога да разбера защо онези пращат смс-и и то половината от тях не са свързани с Вип ББ , а другата половина са леко малоумни "Пищова е тъп" , "Райна рулз" , "Онзи е красив , а този е грозен" ... :) Обаче много яко ще се нагрухат с $$$ от тия смс-и , през 3-4секунди ги сменят и по 0.60лв. парчето ... :wacko:

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply
Аз обаче така и не мога да разбера защо онези пращат смс-и и то половината от тях не са свързани с Вип ББ , а другата половина са леко малоумни "Пищова е тъп" , "Райна рулз" , "Онзи е красив , а този е грозен" ... :) Обаче много яко ще се нагрухат с $$$ от тия смс-и , през 3-4секунди ги сменят и по 0.60лв. парчето ... :wacko:

Ооо, споко :) Още не са почнали с:"Киро, стига си гледал, ами отивай на училище..."; "Тате купи хляб. От Ива"; "Иване, вечерята е готова" и т.н. Пациенти всякакви :D

kajete we hora ima li nqkvo ip da gledame online ako ima daite pls 10 predvaritelno

Кога ще се научите да четете? Най-малкото да погледнете първия пост на темата. Teddy-King е написал, че Нова+ се излъчва в мрежата на ЕК Пловдив. Нито Ви трябват IP-та нито нищо - настройвате си телевизора на 551.25MHz (дециметров обхват, бившата честота на T.TV.I) и гледате. Какво толкова сложно има за разбиране не знам :confused

ей ся станаха...баси без грим всички са много зле а галя е направо ужас.ама смсите отдолу къртат няма такива изродяги.пищова нещо искаше да си вади паламарката ама галя му вика да остави за по накрая и той се отказа.абе не че нещо ама е хипер тъпотия та чак е интересно ;)

Нали участниците трябваще да са избрани уж от зрителите :confused

Чудно ми е колко хора са гласували за Весела Нейнски или за Дим Дукув примерно :huh:

Това е поредната шашма на Нова ТВ :angry: И въобще в цялата групичка дето се е събрала вътре не виждам почти нищо "VIP" :angry: Ако хора като Митьо Пищова са най-известните в България, явно не само той, а и ние сме за лудницата.

А пък оная с детето...нямам думи просто...

Кога ще се научите да четете? Най-малкото да погледнете първия пост на темата. Teddy-King е написал, че Нова+ се излъчва в мрежата на ЕК Пловдив. Нито Ви трябват IP-та нито нищо - настройвате си телевизора на 551.25MHz (дециметров обхват, бившата честота на T.TV.I) и гледате. Какво толкова сложно има за разбиране не знам :confused

А за тези които нямат кабел има ли ип???

НЕ ,че исакм да го гледам ,но просто питам.

Аз даже като разбрах кой са вътре и съвсем се отказах. :sick

офф-555 поста....биа

Няма второ такова хъркане като на Пищова :woot. Дано да го излъчат вечерта за да го видят повече хора. Трябва да се чуе :D.

Следващите постове в които пишете защо давали апаратната ще бъдат изтривани.

имам една молба към вас. ако някой може да ми намери снимки на кирил вълчев в началото като влизаше в къщата с ова червеното сако/яке. благодаря предварително :D

0011vd1.th.jpg 0029go.th.jpg 0033te.th.jpg 0046ia.th.jpg 0051pv.th.jpg

Ако ти вършат работа :)

перфектни са, благодаря ти много. иначе ся тамън щяха да четат няква мисия и пуснаха апаратната, тва нтв са най-големия шит след канал 1 :angry1

перфектни са, благодаря ти много. иначе ся тамън щяха да четат няква мисия и пуснаха апаратната, тва нтв са най-големия шит след канал 1 :angry1
Не могат да дадът всички важни моменти, защото после предаването по НОВА (без +) става излизашно.

Поп фолка завладя и поп певците. :D От одеве Галя не спря да си пее на Десислава една песен. Сега пък Дичо си пее песен на Константин. Май се опитва да я направи в поп вариант. :)

Ти да не си мислиш, че всички седят на нова+ :angry1
А ти да не мислиш, че всики, който иска да следи ВБ-а има възможност да го гледа всеки ден в 8 ? :huh:

Много се кефя на Нова+. Аве ВИП Брадър ме забавлява има си простотийки нека да ги видим така наречените "випове"..интересно е ;)

Eбахти, ВИП-овете, тоя Константин вчера не спря да си бърка в носа..

Тоя Митю Пищова верно е ВИП, ама ВИП селянин, майна..

Като 'почне да говори, и няма млъкване.

А тая оперната певица много тъпо парче..

Лилана не ме кефи по принцип..дефакто още повече взе да ме дразни.

И няма да изброявам за останалите..

Ама за сега само Константин, Скалата и лапето на Виолета Здравкова ме кефят.

На мен са ми симпатични Дичо, Райна и Весела засега! Останалите са или превзети, или посредствени!

VIP Brother е едно печално обобщение на нашето VIP общество. В тази малка къща (една човешка длан) има от всичко. Има писател, или по-скоро антиписател. Има фолк певец. Отделно има оперна певица, за баланс между истинската художествена ценност и ширпотребата в музиката. Има Митьо Пищова, представител на онази най-прославена прослойката с членуваните прякори. Има Дичо от Д2, един нелош представител на младия български рок. Но българския рок си е наистина нелош. Има и огромен брой красавици слезли от кориците на Playboy или от масите на пластичните хирурзи. На целия този фон се мота и някакво дете, далечно и чуждо на цялата среда. Общо взето това е Българския VIP, гордо застанал във фокуса на общественото внимание.

Идеята на Нова ТВ е много добра, а реализацията направо брилянтна. Сега ни остава да гледаме този роден ВИП продукт и да се надяваме че ще ни поднесе някакво представление, защото това му е работата в крайна сметка, нали. Ако ли не, значи са измамници като всички други.

Ч.А.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...