Teddy-King Posted March 14, 2006 Author Share Posted March 14, 2006 Изповедалнята ще я гледаме само но НоваТВ. До колкото знам по Нова+ не се излъчват кадри от там. И има логика, зрителите не трябва да виждат всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Вчера забелязах, че за първия влязъл написаха три лъжи, които е чувал за себе си. Някой може ли да ми каже тези на Митьо Пищова и Киро Вълчев? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 На такива мнения сме се наслушали в тези теми, така че си ги спестете. Темата се чете само от "задръстеняци", защо им е нужно на другите да влизат тук? Не само в темата, във форума! Не можеш ли и за него да кажеш същото? Не, щото го четеш и ти. Самият факт, че има хора като теб, които все още (вече 4-та тема на тази тематика) продължават да ги четат, е достатъчно красноречив за това какво е шоуто и какво постига то.Както и да е. Радвам се, че Евроком пуснаха програмата. Това не означава, че мислят за нас де. Доста престижно е, особено когато ги споменаха по НоваТВ. Цела нощ, докато спях, Дичо ми е свирил на китарка Между другото, първите ми впечатления са най-положителни за него. И за Галя Каризмата, но имайки предвид, че в България печелят все мъже, ми се ще да е Дичо, най-човек е. To pri 2687... Mnenia v tozi forum Bivashe li da ne se iskajesh i tuk hehehe Az go gledam! Kakav ti e problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Вчера забелязах, че за първия влязъл написаха три лъжи, които е чувал за себе си. Някой може ли да ми каже тези на Митьо Пищова и Киро Вълчев? na kiro ednata be6e 4e e platil za gurdite na an gi drugite ne gi pomnq mai ednata 4e e pedal nz a za mitio pi6tova i toi ne znae kvi sa mu hahah ne seriozno i negovite ne gi pomnq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 14, 2006 Author Share Posted March 14, 2006 Bivashe li da ne se iskajesh i tuk Притстааш ли си, в темата, която потдържам аз... Как ни мъ е срам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Притстааш ли си, в темата, която потдържам аз... Как ни мъ е срам Sled kato e taka davai da si chatim v neia...i s poveche kasmet moje da e zatvorat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Каде можеше да се гледа онлине?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Каде можеше да се гледа онлине?!За какво ти е онлайн ? Ако имаш кабелна ... можеш да го гледаш. Само, че от 10 мин на мен ми е прецакано ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Каде можеше да се гледа онлине?! VIP Brother ще се излъчва в мражата на ЕК. На честота 551.25MHz от 10-ти март ще се излъчва 24 часовия канал VIP Brother А ако толкова изкаш да го гледаш на пц-то ... нз . За какво ти е онлайн ? Ако имаш кабелна ... можеш да го гледаш. Само, че от 10 мин на мен ми е прецакано ... Не е само на теб ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Вече и по цифровата тв на канал "multichannel" можете да гледате NOVA+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 До сега колкото време мжоах да го гледам, повечето от половината смс-и са за Райна и Константин. И повечето са положителни. Нищо чудно те да са едни от финалистите. И всички смс-и до сега са все оригинални. Иначе така като гледам това лапе колко е разглезено, скоро сигурно ще си излезнат двечките с майка си заради него. А пък Митьо пищова като види че никоя няма да му върже и той ще вземе да си отиде. Обаче като Баш бай Брадъра, друг няма. Вчера даваха как Азис са го намерили захвърлен в кална локва, защото бил 13-я участник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Хора канала платен ли е като миналите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Хора канала платен ли е като миналите? Не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Не! ХАХАХАХА голямо шоу стаа.Дават някфи пичове да седат пред едни екрани и отдолу чат .Така ли е винаги?Иначе Вип-а ше го гледам няма начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 ne e taka vinagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnominio Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 баси прецакнята нема ли да си оправат проблема тия от евроком или от нова + които са виновни днес на неколко пати така го спират много гадно аз сам фен на по4ти си4ки от ка6тата и им пожелавам успех да не би да не мойе да се гледа докато бига казва мисията ве или просто багове и проблеми а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Ми дано да не е така.Аз съм много мераклия да вида Лилито как са такоа сас оня напомпан плондер Edit:Всичко е OK вече гледайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Апаратната я дават когато има някой в изповедалнята или когато преценят, че кадрите не са за директно излъчване или се пазят за вечерната емисия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Teddy, сложи в първия поуст "VIP Brother ще се излъчва в мражата на ЕК. На честота 551.25MHz от 10-ти март ще се излъчва 24 часовия канал VIP Brother". Защото така, поне се надявам, няма всеки 2-ри да пита как онлайн да гледа А тея SMS-и са доста зле. Някои си пишат за Левски/ЦСКА ... други как искат да **** някого ... но наистина повечето SMS-и свързани с VIP-a са за Райна и Константин Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Апаратната я излъчват, за да не показват тези кадри, които, ще се излъчват на следващия ден по Нова Телевизия. Иначе няма смисъл от предаването по Нова Телевизия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Общо взето добре -събраха само шапшали ще гледаме сеир. Вчера ми направи впечатление, че тоя Митьо Пищова (дано да се застреля), като влезна в къщата, останалите не бяха много очаровани. А тоя Константин малко джанка ми се вижда :> Отива човека да попростее там, и да олегофренясва.. Одеве нещо си пускам да ги гледам и тоя такъв както си свиреше неква чалга, след малко обърна на 'Колега, два пакета в джоба' А една от лъжите за Пищовчев беше, че бил гадже на Евгени Минчев А моето лично мнение е,че тая Виолета Здравкова с тва зверче, дето го е домъкнала няма да издържи много И още нещо последно, снощи като казаха, че най-големия кошмар на Константин бил как лежи до гейове и оная водещата като изръси -Е, като се има в предвид каква е компанията в къщата няма от какво да се страхува'.. много се изкефих Тоя писател, горкия, Дим Дуков Няма от какво да се страхува Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Лилито само покрай скалата движи.Надушвам сексане хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Вчера забелязах, че за първия влязъл написаха три лъжи, които е чувал за себе си. Някой може ли да ми каже тези на Митьо Пищова и Киро Вълчев? Любомир Милчев -хомосексуалист е -мрази гейовете -живее в нищета Лилана -преспала е с целия футболен отбор на Левски (наведнъж) -болна е от анорексия -баща и е Иван Тодоров – Доктора Дичо -изневерява на Диляна -алкохолик е -наркоман е Галя Литова -прави вуду-магии -лекувала се е от наркомания -лесбийка е Дим Дуков -прокуден е от манастира -болен е от СПИН -бит е от мутри Весела Нейнска -Освалдо Риос и е подарил диамантен пръстен -ще се кандидатира за депутат -не може да пее Константин -носи бельото на Райна -накроман е -краде луканка Райна -алкохоличка е -плаща на Константин за секс -краде бонбони Кирил Вълчев -хомосексуалист е -сбил се е в Шератон за жена -платил е бюста на Ан Джи Митьо – Пищова -удавил се е в джакузи -изнудва звездите със секс снимки -гадже е на Евгени Минчев Виолета -била е танцьорка на пилон -работи като компаньонка -не се грижи за детето си Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Пффф тоя Дендито е баси клошара. Бие се като някво 3-годишно Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 А за такива които нямат кабелна вече има ли адрес в нета за онлайн гледане?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.