Jump to content
BulForum.com

VIP Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply
Можеше и по-добър избор да направят!Единствено Дичо и Райна удобрявам аз..Другите нз за кво са там!? :confused :confused

що бе, галя от каризма си е доста известна, даже бих казал доста по известна от райна и дичо. вярно и че има доста издънки като дим дуков, оперната певица, ония другия гей... честно казано очаквах да вкарат азис, но явно не се е съгласил и съм много доволен, че няма да му гледам дебелия мазен гъС :angry: а тва дето влараха 3 годишното дете просто не е истина най-голямата простотия дето можеха да направят :(

Това ли са ВИП личности? Честно казано освен Райна и Галя останалите участници или са почти неизвестни на обществеността /като оперната певица примерно/,...

Ако бивше гадже на Освалдо Риас за теб не не е VIP персона, то за мен оперната певица Весела Нейнски е най-ВИП от всички измислени звезди вътре B)

Server за онлайн гледане някой знае ли вече ?

Да :) 551.25MHz в мрежата на ЕК :D

Не се надявайте през цялото време да гледате какво става в къщата. Стане ли нещо интересно, пускат апаратната ;)

Aй верно че е там, аз си мислех че за ЕК София става въпрос и се надявах да го лова от нета...10х за чудното просветление ;)

по кабелната не го дават аз сам на евроком пловдив и дават само операторите по нова+

По правилник излъчването от къщата се разрешава след 0.00! До тогава ще гледаме апаратната. Така се е процедирало при всичките предавания до сега по нова+

Някой да даде саунда от представянето им!Дето слизат от колите :)))

Ако правилно сам разбрал искаш:

Element Four - Big Brother Написано и продуцирано от Paul Oakenfold и Andy Gray

Това което слушахме бе вокалната версия или радио микса, препоръчвам

Big Brother (12" Mix) (10:02)- Нея е пуснаха когато награждаваха Здравко :)

По правилник излъчването от къщата се разрешава след 0.00! До тогава ще гледаме апаратната. Така се е процедирало при всичките предавания до сега по нова+

Няма такова нещо. И на двете предишни издания, а също и на Стар Академи пускаха къщата почти веднага след като свърши откриването по Нова.

Koito si niama lichen jivot da gleda kakvo stava v kashtata...mnogo xitro sa go izmislili :woot Daite sega da vi vidim...

На такива мнения сме се наслушали в тези теми, така че си ги спестете. Темата се чете само от "задръстеняци", защо им е нужно на другите да влизат тук? Не само в темата, във форума! Не можеш ли и за него да кажеш същото? Не, щото го четеш и ти. Самият факт, че има хора като теб, които все още (вече 4-та тема на тази тематика) продължават да ги четат, е достатъчно красноречив за това какво е шоуто и какво постига то.

Както и да е.

Радвам се, че Евроком пуснаха програмата. Това не означава, че мислят за нас де. Доста престижно е, особено когато ги споменаха по НоваТВ. Цела нощ, докато спях, Дичо ми е свирил на китарка :lol:

Между другото, първите ми впечатления са най-положителни за него. И за Галя Каризмата, но имайки предвид, че в България печелят все мъже, ми се ще да е Дичо, най-човек е.

те добре са измислили да сложат вип персони в къщата ,но се чудя защо им беше да слагат и някво лапе да разваля мизеро/просташките изпълнения... да не говорим че и мястото не еподходящо за 3 годшно

нз как ще се номинира този път ама дано да изкарат майката сдетето ...

забелязахтели че не дават кадри от изповедалнята снощи извикаха тоя писателя и не дадоха кадри.

а и неска тва хлапето как ги сабуди си4кии мноо са изкефих :) :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...