Jump to content
BulForum.com

VIP Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply
Мда ще е интересно Волен Сидеров и Цар Киро :) Неочаквано лоша комбинация.
Леле майкооо... :)

Ако вкарат яки мадами и да са и глупави, ще е супер :love

Ще фалират ако трябва да му набавят уиски за 1 месец :lol:.

Еми ще пуснат sms игра "Трябва ли да даваме алкохол на Батето" където всички ще гласуват положително и ще си избият парите ;)

Без Батето това шоу няма да го бъде :D

да така е .ако бе6е тук какво ли 6те6е да каже може би "Наздраве"

Леле майкооо... :)

Ако вкарат яки мадами и да са и глупави, ще е супер :love

Ахахахаха :lol: - че то откога са се пръкнали яки/под яки разбирам красиви ;) / дето и акъл да имат.... Туй е няква нова порода дето съм я изпуснал :D :) :lol: :punk Естествено, че ако са яки ще са глупави :devil

А сега сериозно - за мъж предлагам Кембъла - още се смея като си спомня как вършееше ефира при Гарелата.

За жена - ами много са - ще ми е интересно ако е някоя чалга певица - предполагам че много хора/особено между 10 и 16 години :) / ще се разочароват от разликата между сцената и реалния живот ама на мен ще ми хареса :wub: Аз лично за сеир предлагам миличката Вулева - влезе ли тя шоуто е в кърпа вързана без значение на останалите участници :lol:

Не не приятел - подигравка е със зрителите КОИТО УВАЖАВАТ СЕБЕ СИ

Сега мисля че би трябвало да разбереш

Ако още не си разбрал защо всички боклучави "програми" от тоя сорт навлязоха с пълна сила в нашия ефир

Ако малко се поогледаш ще видиш как са напуснали ефира в много европейски държави...

Еволюция на зрителите може би не знам :)))))))

EH KOLKO SYM SAGLASEN S TEB!

Neka samo taka i taka shte ima i takava glupost, pone da slojat niakakvi hubavi gadjeta, pone da oplaknem okoto...

• 1 month later...
а знае ли се вече кои ще са вътре ?

Организаторите не биха позволили такова нещо да се случи. Представи си зрителския рейтинг на 13-ти вечерта, ако се знае кой ще участва и ако не се знае.

Харесва ми логото им (ако може така да се нарече) "Умираш да ги гледаш" :)

Малко да вдигна темата :D

VIP Brother ще се излъчва в мражата на ЕК. На честота 551.25MHz от 10-ти март ще се излъчва 24 часовия канал VIP Brother :)

Вчера гледах някакво жълто предаване и там споменаха , че щяло да има някаква манекенка и поп-фолк певица ... ама колко е вярно ... :)

Малко да вдигна темата :D

VIP Brother ще се излъчва в мражата на ЕК. На честота 551.25MHz от 10-ти март ще се излъчва 24 часовия канал VIP Brother :)

Mи той почва от 13. Какво ще му се гледа на 10. :)

Mи той почва от 13. Какво ще му се гледа на 10. :)

Така пише на Инфоканала. Може тея 2-3 дни да има някакво представяне или просто в ЕК да не са наясно с датите. Спомням си, че CebleTel пускаха канала в деня на стартиране на шоуто.

Малей, гледайте само в какъв лукс ще живеят.

000000586.jpg000000587.jpg 000000590.jpg000000589.jpg

000000588.jpg

A я кажете след кой канал се пада 24 часовия канал, че това 551.25 Mhz нищо не ми говори. т.е. говори ми ама нашия телевизор не се настройва така. :)

а знае ли се вече кои ще са вътре ?
Тук има снимки на участниците,уловката обаче е,че са снимки като бебета или в много ранна детска възраст.Ако някой познае някой да свирка :lol: Хаха това ще е пълна простотия,нямам търпение да свърши B)

A я кажете след кой канал се пада 24 часовия канал, че това 551.25 Mhz нищо не ми говори. т.е. говори ми ама нашия телевизор не се настройва така. :)

Toва се пада точно на сегашната T.TV.I

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...