Jump to content
BulForum.com

VIP Brother

Teddy-King

Recommended Posts

За щастие ние не сме представителна извадка в тоя форум за цяла България и повечето хора могат да мислят трезво...

Така както си го написал го разбирам че според теб Виолета заслужава второ място. За мен не го заслужава не заради лошото отношение към лапето, а заради изказванията към Лилана и неколкократните и твърдеци че тя не е лека жена и незнам си какво още. Биографията и досега обаче сочи точно обратното. Много ги обичам такива жени дето разправят че не понасят леко поведение и т.н. а те самите са такива. Така че за мен тя беше на първо място за гонене заедно с Райна. BTW пожелавам на Коцето да си намери по-добра жена, защото с тази няма да му е никак лесно занапред :) Фактът че зрителите я изгониха и предпочетоха Дим пред нея не говори добре. И дано следващия път няма толкова доброволни напускания и меки китки в шоуто.

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Емм честито.Както се очакваше :) Пак по-добре от колкото Виолета според мен.Тя не ми хареса като личност.Лека на всички :zzz

Коцето нагърмян ли беше или прекалено превъзбуден ... ?

Фиркан си беше, даже няколко пъти се извини и каза, че е прекалил с напитките. Дичо също беше сръбнал порядъчно :laughing: :laughing: :laughing:

Аз искам да Ви питам кой излезна по-напред Дичо или Пищова..

Щото ме хванаха нервите и излезнах да пия едно кафенце, като се прибрах вече хванах Виолета и Дичо...

И Пищова кви ги говори в студиото? :D

хихи...разцепих се вчера...почти всички бяха фиркани до козирката...особено Коцето и Дуков... :D

Еdit:@Pechenata Пищова излезна преди Дичо...

Каквито си ги плещи обикновено :devil Ники Кънчев не можа да вземе думата от него :laughing:

Aууу тоя Пищов бе..

Липсвала е там Венетчето Райкова :D

На нея малко да приказва :woot

Аз искам да Ви питам кой излезна по-напред Дичо или Пищова..

Щото ме хванаха нервите и излезнах да пия едно кафенце, като се прибрах вече хванах Виолета и Дичо...

Май така излязоха ... :)

1.Коцето

2.Виолета

3.Дичо

4.Пищова

5.Дим

6.Киро

Май така излязоха ... :)

1.Коцето

2.Виолета

3.Дичо

4.Пищова

5.Дим

6.Киро

Да, така излязоха.

Въпросът е какъв беше вотът за всеки от тях. Защото аз така и не разбрах. Виолета на пръв поглед много неочаквано се добра до 2-рото място. Но всъщност затова има обяснение - спортингбет пуснаха в сряда или четвъртък залагания за vip brother и коефициента за Виолета беше 1:51! (Не подценявам факта, че някои хора Ба гласували заради Данайа, но все пак 1:51)

Според мен някои хора са решили да направят мизерията и са гласували яко за нея. При тоя коефициент и възможността да се гласува неограничен брой пъти при залог от 20 000лв се става милионер :D Не знам дали приемат толкова големи залози, но и да сложиш 1000лв при тоя коефициент и да дадеш 2-3000 за sms пак е добра печалба.

Та идеята ми беше дали наистина Коцето е победител ;)

Въпросът е какъв беше вотът за всеки от тях.

1.Коцето - 78%

2.Виолета - 22%

3.Дичо - 13%

4.Пищова - 9%

5.Дим - 4%

6.Киро - 3,8%

(по лични спомени)

Не забравяйте, че общия сбор не е точно 100%, защото когато някой напусне, процентите се изравняват между останалите. ;)

А за Виолета, малко ли рева в петък. Цял час я даваха тогава само нея как реве и на следващия ден пак. Малко или много, съжалението при някои се е пробудило. :)

Ама се радвам, че Константин спечели. Това означава, че хората които слушат чалга са все готини и точни пичове. :P Пък и другите бяха едни, майко мила. А за Виолета, както си е устроила живота така сега живее. Едно време като е била мис БГ и е била най-търсената, какво е правила, че не си е подредила живота и не е взела апартамент. Бая пари са й валяли тогава, а сега нищо не е останало и чака съжалението на другите. Ай да сиии...

Edit: И що така не дадоха какво е станало послените дни. Нито дадоха какво е правил Дичо като се бил напил в петък (уж голяма агресия, голямо нещо), нито дадоха какво са правили в неделя, нито в понеделник. А между другото в неделя вечерта към 2 часа през нощта като превключих на nova+ се чуваше доста време пъшкането на Скалата и размяна на целувки, обаче даваха Дичо как спи. Знам че беше той, защото покрай пъшкането от време на време се чуваше да си казват по някоя дума с Виолета. :) Дали Бай брадър наистина е дал на Виолета едната вечер насаме със скалата, която искаше? Май това няма и да го разберем.

Сега гледах вчерашното предаване с Галя Литова ... това момиче нещо съвсем е изперкало ... :(

Сега гледах вчерашното предаване с Галя Литова ... това момиче нещо съвсем е изперкало ... :(

Направо си е за наркокомуна горката.

Ама се радвам, че Константин спечели. Това означава, че хората които слушат чалга са все готини и точни пичове. :P

Ne kazvam che horata koito slu6a6 chalga ne sa gotini no be6e qsno 4e koceto 6te spe4eli zaradi golemiq broi fenki i fenove koito sa mladi i imat GSM,miti pi6tova i toi ima mnogo fenove no tam e drugo negovite fenove sa pensii nekvi koito nqmat GSM i nqma kak da glasuvat :)

Ама се радвам, че Константин спечели. Това означава, че хората които слушат чалга са все готини и точни пичове. :P

Пич айде да не коментираме хората които слушат чалга :lol: :laughing: :lol:

Искам да отправя и един въпрос! Значи нали след финала започна "Шоуто продължава" в което участват пак тея от VIP Brother, някой знаели дали го има някъде качено из нета!!! :confused

Искам да отправя и един въпрос! Значи нали след финала започна "Шоуто продължава" в което участват пак тея от VIP Brother, някой знаели дали го има някъде качено из нета!!! :confused

В арена-та са качили 2 епизода ... този с Весела и този с Галя Литова .

Aaa сега видях , че има и това с Денди :)

Може ли някой да ми каже дали вчера и днес е имало "Шоуто продължава", защото бях навън и не можах да гледам. В случай, че е имало ако може да дадете линк или да кажете къде е качено :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...