Bruss Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 НОВА+ и VipBrother Можете да гледате безплатно в мрежата на Евроком Пловдив. Ще ми покажете ли сайта откадето да го гледам онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Дават го по кабелната, точно преди ЕК София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 sportingbet пусна днес коефициенти за това кой ще спечели шоуто. ето ги и тях: Константин - 1.727 Дичо - 4.50 Митьо Пищова - 6.00 Киро - 11.00 ЛиЛана - 21.00 Дим Дуков - 41.00 Виолета - 41.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Промени в коефициентите. Константин-1.44 Дичо-4.00 Пищова-13.00 Виолета-15.00 Киро-26.00 ЛиЛана-34.00 Дим-67.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Как се смятат тези коефициенти. Колкото е по-малък, толкова повече шанс има ли? Защото според мен Коцето, Дичо и Пищова ще са на финал. П.П. А бе тоя Константин постоянно го гледам, че си хапе бузите и реших да пробвам какво му е толкова хубавото. Заради него ми се обели кожичката от вътрешната страна на двете бузи и ми стана раничка. К'ъв е тоя мазохист, не мога да разбера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Как се смятат тези коефициенти. Колкото е по-малък, толкова повече шанс има ли? Защото според мен Коцето, Дичо и Пищова ще са на финал. П.П. А бе тоя Константин постоянно го гледам, че си хапе бузите и реших да пробвам какво му е толкова хубавото. Заради него ми се обели кожичката от вътрешната страна на двете бузи и ми стана раничка. К'ъв е тоя мазохист, не мога да разбера. Az puk probvah da si vurtq ochite kato nego Inache kolkoto e po-maluk koeficenta tolkova e po-golqm shansa da specheli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 mного странно е паднал коеф на виолета. усещам няква наредба тука даже може да пусна 1 евро за нея, ама в спбет са ги махнали нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Az puk probvah da si vurtq ochite kato nego Inache kolkoto e po-maluk koeficenta tolkova e po-golqm shansa da specheli. twa sa tikowe we hora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 mного странно е паднал коеф на виолета. усещам няква наредба тука даже може да пусна 1 евро за нея, ама в спбет са ги махнали нещо Edva li shte specheli..Moq favorit e Koce(za koito i glasuvah).Violeta prosto q sujelqvat i surce ne im davashe da q nominirat predi,puk sega s tova glasuvane edva li shte zeme parite..Ta tq sega se razmina na kosum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Коцето се оказа много готин. И на мен ми е фаворит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Ее Коцето е НОМЕР 1! Много шоу ми прави тоя пич..супер филмар е.. а пък днеска Лилана "даде фира" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Edva li shte specheli..Moq favorit e Koce(za koito i glasuvah).Violeta prosto q sujelqvat i surce ne im davashe da q nominirat predi,puk sega s tova glasuvane edva li shte zeme parite..Ta tq sega se razmina na kosum. ами фаворита определено е коце, но на нова нищо не им пречи да манипулират вота както стана във 2-рата част за ония кон миро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 "... ми аз съм завършил Спортното и ... може ли на по-разбираем език ..." толко се смях на това , но поне си признава и не се прави на нещо , което не е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 "... ми аз съм завършил Спортното и ... може ли на по-разбираем език ..." толко се смях на това , но поне си признава и не се прави на нещо , което не е . Малее да много смях падна с тоя пич. А да ви питам после като влизаха в къщата и някой каза, че Коцето бил пиян и затова не му пукало.. верно ли е.. щото аз не го хванах отначало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Обаче не ми хареса Ники Кънчев как го обиди, като му каза, че без Райна не им бил интересен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Малее да много смях падна с тоя пич. А да ви питам после като влизаха в къщата и някой каза, че Коцето бил пиян и затова не му пукало.. верно ли е.. щото аз не го хванах отначалоМай да. Нещо такова споменаха, че не му пукало защото пил водка. То и Вилито беше джуснала малко май. Като излизаше и се чу как говори с охраната на вратата "То тая водка...". А снощи по лайв канала Митьо пищова каза, че когато са го гледали да отива в тоалетната, отивал да лъсне питона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Да всички бяха пили оная вечер. То не че постоянно не фиркат де, но това е друга тема Моят фаворит за голямата награда е Коцето. Естествен е и прави много смях постоянно Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Аз няма да гласувам за никой от вътре, ще гласувам за Даная. Естествено като подкрепя майка и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Мале последния ден казвам, че за мен тоя Вип Брадър се оказа пълна излагация. Тая Виолета някак си.. срам ме е, че е жена. Няма такава тъпа п***а ;> По много евтин начин се натиска на скалата (поне това, което успях да гледам през месеца). Трябваше да се кръсти famous brother, щото тия вътре са известни, не са много важни персони.. Митьо Пищова аз не знам какво му е вип-а, като за него съм чувала,че си плаща, за да го канят в предавания. Дичо майна напусна д2, и както каза Лилана снощи трябват му парички на човека, за да започне от някъде соло кариера. Виолета Здравкова няква бивша мис, сигурно на която работата и като манекенка вече и куца, позабравили са я хората, та за тва решила да влезне в Биг Брадър, за да се сетиме, че е жива. На Дим Дуков не знам какво му е вип-а, сигурно е вип за гейовете, че е основал спартакус. Весела Нейнски и Денди няма да ги коментирам - не бях чувала за тях до преди шоуто Райна и Константин са известни, както също и Киро скалата- още повече па той, хранителни добавки, и предаване. Ми да бяха вкарали примерно собственици на някви магазини направо. Лилана - неуспешна поп-певица. За Галя от каризма нямам отношение, освен че много наркотици ползва И Кой остана? Галя Литова, която според моето мнение беше вътре само, заради интригата с Дичо бивша приятелка ала-бала.. И промених си мнението, че Дичо трябва да спечели 50 бона, трябва да е Константин той се оказа по-пич от Дичо. П.п.-И последно, след развитието на тоя ВИП БРадър, едва ли ако има втори ше е успешен, даже ще е още по-голяма боза от тоя. Т.Нар. вип-ове сигурно вече са си направили изовда, че няма смисъл да ходят там да се излагат като някви кифладжии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Мале последния ден казвам, че за мен тоя Вип Брадър се оказа пълна излагация.Тая Виолета някак си.. срам ме е, че е жена. Няма такава тъпа п***а ;> По много евтин начин се натиска на скалата (поне това, което успях да гледам през месеца). Трябваше да се кръсти famous brother, щото тия вътре са известни, не са много важни персони.. Митьо Пищова аз не знам какво му е вип-а, като за него съм чувала,че си плаща, за да го канят в предавания. Дичо майна напусна д2, и както каза Лилана снощи трябват му парички на човека, за да започне от някъде соло кариера. Виолета Здравкова няква бивша мис, сигурно на която работата и като манекенка вече и куца, позабравили са я хората, та за тва решила да влезне в Биг Брадър, за да се сетиме, че е жива. На Дим Дуков не знам какво му е вип-а, сигурно е вип за гейовете, че е основал спартакус. Весела Нейнски и Денди няма да ги коментирам - не бях чувала за тях до преди шоуто Райна и Константин са известни, както също и Киро скалата- още повече па той, хранителни добавки, и предаване. Ми да бяха вкарали примерно собственици на някви магазини направо. Лилана - неуспешна поп-певица. За Галя от каризма нямам отношение, освен че много наркотици ползва И Кой остана? Галя Литова, която според моето мнение беше вътре само, заради интригата с Дичо бивша приятелка ала-бала.. И промених си мнението, че Дичо трябва да спечели 50 бона, трябва да е Константин той се оказа по-пич от Дичо. П.п.-И последно, след развитието на тоя ВИП БРадър, едва ли ако има втори ше е успешен, даже ще е още по-голяма боза от тоя. Т.Нар. вип-ове сигурно вече са си направили изовда, че няма смисъл да ходят там да се излагат като някви кифладжии. Дам и аз така мисля. То вече си е ясно, че Константин ще вземе парите освен ако пак не направят някаква шашма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Само не разбрах как стана тая врътка с Виолета? Как така ние във форума/неслучайно/ сме дали най-малко гласове за нея а тя стана втора? Пак са се мътили водите май Даже за момент мислех че ще я нагласят и първа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 И бате Коце, бате Коце, бате Коце шампион!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Дичо найстина ли е извикал само ботев....??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Коцетоооооооо!!!! Едно хубаво нещо в този Вип Брадър -> Т'ва,че Коце спечели!!! Не че ше ни почерпи или поне не сички,ама да е жив и здрав! П.С. НЕ!!Извика Само Левски!Понеже Кънчев му каза,че са на полу-финал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Само не разбрах как стана тая врътка с Виолета? Как така ние във форума/неслучайно/ сме дали най-малко гласове за нея а тя стана втора? Пак са се мътили водите май Даже за момент мислех че ще я нагласят и първа За щастие ние не сме представителна извадка в тоя форум за цяла България и повечето хора могат да мислят трезво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.