Jump to content
BulForum.com

VIP Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Всичките седем, които са останали, са номинирани вече. Нали вота вече е положителен.

Само знам, че Коцето беше на номер 1745, другите не си ги спомням. :D

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply
Tи да не живееш в дупка, че никой не си чувала или слушаш само хеви метъл. :)
Не че слушам само хеви метъл.... Оказа се, че съм чувала някои от песните, но не съм знаела на кого са.

За дупката просто не знаеш колко си прав... И достъп до японците имам временно по една случайност... :)

Благодаря за линковете :)

Vote за Дичо.

Галя от ”Каризма”: Ще съдя Дичо и Дим Дуков

03 април 2006 / Райна Деницова

"Ще съдя Дичо и Дим Дуков" - заяви Галя в сутрешния блок на Нова Телевизия.

Според нея шоуто е причинило големи щети на дълго градения й позитивен имидж в очите на обществото. Галя твърди, че би съдила и организаторите заради направените според нея монтажи, но в договора, който е подписала за участието си във ”ВИП Брадър”, има изрична клауза, че няма право на това. Дим Дуков изпълнителката ще съди, защото я е нарекъл ”руска свиня”, а Дичо - заради (както Галя твърди) клеветата, че всички в музикалните студиа ненавиждат да работят с изпълнителката на Песента на годината ”Минаваш през мен”. Дуетната половинка на Галя - Миро нарекъл причиненото й в Къщата ”изнасилване”.

Хи-хи

Ей такиа псевдо-здезди като Галя ли тама кфа беше мноо ме дразнат, ей! Има 3 песни и 2 ремикса и се пише за "част от българското културно наследство" LOLOL KTHX BB NO RE

Ц, никой. В събота ще ги водят всички в студиото, за да се защитават.

А вчера даваха ли защо плака Константин, че не можах да го гледам това от 8 часа? В Неделя вечерта го видях по нова+ ама не разбрах защо. Нещо май заради Райна.

Ц, никой. В събота ще ги водят всички в студиото, за да се защитават.

А вчера даваха ли защо плака Константин, че не можах да го гледам това от 8 часа? В Неделя вечерта го видях по нова+ ама не разбрах защо. Нещо май заради Райна.

Как така да се защитават? Нали ние чрез смс-и трябваше нещо да изберем кой е.. :wacko:

Да. Ама в събота, ще ги карат един по един в студиото, за да отговарят на въпроси пред инквизицията и ще казват защо трябва те да спечелят. :)

Сигурно в събота ще се започне с гоненето. Освен ако не решат първо да изгонят някой в петък. :bgrin:

Как бе? Данайа изгониха
Не са я изгонили, а си тръгна по собствено желание, както всички останали. :D

Не са я изгонили, а си тръгна по собствено желание, както всички останали. :D

добре де, нали парадираха, че малкото влизало с майка си като един човек :blink: според мен това змачи, че трябва да изгонят и майка и :confused

добре де, нали парадираха, че малкото влизало с майка си като един човек :blink: според мен това змачи, че трябва да изгонят и майка и :confused

Никой не я е гонил, просто ще прекара 1-2 дена с баба си.

Никой не я е гонил, просто ще прекара 1-2 дена с баба си.

Мне, вчера Данайа се е върнала за няколко часа в къщата, след което пак е била взета от баба си и доколкото разбрах вече няма да се върне в къщата до края на шоуто.

Едит: Не от баба си, а от баща си.

ami shto ne si izleze ve..basi patkata,shtot iska da cunka mangizite,i az da bqh tam i az shtqh da se natiskam za paricite,ama zashto e povlqkla i deteto..patka...tolkova e prosta,che nqma nakude-tq kakvo ochakva ot jenen muj s dete kato izlezat da ne si misli che skalata she q priuti-da,da...Tq nqmashe da specheli i da beshe minala mejdu kapkite i da se beshe dobrala do final,shtoto nali gi znaete maika s dete kvo da q praim nqma da q nominirame...Sega s pozitivno glasuvane nai-mnogo maika i da glasuva...

Lilala tolkova smeshna samo sedi i se hili.Verno mnogo i znae balalaikata 5 % nai-mnogo da ima.

Dicho nai-golemiq maznik,samo znae da iznasq rechi i da se ima sus seki,za da ne go nomirat,ama ne mu mina nomera.

Az glasuvam za Konstantin..

Сега след като 1 час даваха ред сълзи и два сополи на Виолета, след като свърши предаването, по Нова + почти всички смс-и бяха за нея и почти всички бяха за това че тя трябва да спечели. Не знам защо но каквито смс-и има за Дичо, все се говори какъв мазник бил и нагаждач. Май нещо съм пропуснал. :) Май на финала ще са Коцето, Дичо и Виолета.

Ако от ББ не се почувстват отново виновни и не решат отново да манипулират вота както беше при ББ 2, според мен Константин ще вземе наградата.

колкото повече ги опознае човек,толкова по-противни му стават.Може би една от причините да избера Лилана (и единствен да вотна за нея впрочем-първи) е това,че тя не се мазни,лигави,преструва и т.н...а ''само се хили''.

Сички са ми противни.Всичките са обикновенни и прости,а когато са в къщата стават още по прости.Понякога си мисля че им слагат нещо в храната или пък им пускат Тъпотворен газ.:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...