Jump to content
BulForum.com

VIP Brother

Teddy-King

Recommended Posts

уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу випове

никви не са тези те са нехора никои не заслъжава да земе 50 000 лв

уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

мрете гадове си4ки сте толкова гре6ни 4е не сте за пример и за това не заслужавате

никакви адмирации а само упреци

толкова сам вазмутен от поведението на си4ки 4е немам думи то не беха тъпи скандали

тапи изказвания злостни упреци към другия без да се вгледат и за миг в себеси

това не треа да е за промер на никого :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :dry: :dry: :excl: :excl: :hmmm: :gangstah:

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply
уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу випове

никви не са тези те са нехора никои не заслъжава да земе 50 000 лв

уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

мрете гадове си4ки сте толкова гре6ни 4е не сте за пример и за това не заслужавате

никакви адмирации а само упреци

толкова сам вазмутен от поведението на си4ки 4е немам думи то не беха тъпи скандали

тапи изказвания злостни упреци към другия без да се вгледат и за миг в себеси

това не треа да е за промер на никого :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :dry: :dry: :excl: :excl: :hmmm: :gangstah:

:wtf: How old are you?

ББ не е направено с цел да дава пример на тези , които го гледат , а е направено за щоу . Дали тези вътре са випове или не , мен това не ме интересува много , а и ако теб те вкарат в някаква къща и вътре има 10 човека с различни характери , различни професии и различни виждания за живота и какво ли още не ... 100% че и ти ще заформиш някой и друг скандал :)

Поредното недоразумение. Чух Дичо докато си говореше с някой как обясняваше как в Д2 преди да напусне ги сложили на заплата и взимали по 1000 лева. Голям ВИП...

е тея от нтв-то за некви балъци ни имат май :blink: как се изравниха тея проценти, че дузпи, че не знам си още кво :angry: ай сиктир от толкова пратени смс-и не може единия да няма поне един повече :huh:

е тея от нтв-то за некви балъци ни имат май :blink: как се изравниха тея проценти, че дузпи, че не знам си още кво :angry: ай сиктир от толкова пратени смс-и не може единия да няма поне един повече :huh:

Как може да се радвате на такова глупаво, пошло и некадърно шоу!!! Аз съм професор и съм дал всичко за образование :laughing: :lol: :laughing: !!!

Абе всичко е нагласено. Аз гледах финала на Евровизия и песента която беше сочена з афаворит спечели... познайте как... точно за секунда и половина глаовете скочиха с 1,5 % и песента победи с около 0,5%... хммм... интересно... в последните секунди обрат!!! Каква поредна драма!!! ОМГ!!! Не може да бъде!!!

Майна кво се прайте че не знаете как стават работите. Още от ББ1 е ясно как стават работите. Навсякъде е така.

Какво мислите за Дим - сериозна ли е заплахата/ако е заплаха въобще/? Мен ми се струва че е повече на базик да си сдържа устата какво говори?

Съвсем сериозно е. Някои хора не знаят кога какво и срещу кого могат да приказват. Макар, че се опитват да го изкарат като заигравка на ББ и цитират Трайчо "Просто му се подигравам, думите ми са пълни с ирония", каза за "Монитор" бащата на тригодишната участничка в шоуто VIP Brother Данайа Трайчо Трендафилов, след като Дим Дуков заяви в ефир, че адресираната до него бележка от Трендафилов е заплаха за убийство.

По този начин ББ се мъчи да замаже невероятния пропуск с вкарването на писмото в къщата

Певицата сподели с т.нар. писател Денди, че също се страхува за живота си. Според нея има реален шанс някой от съквартирантите й да я удуши докато спи.

--------------------------------------------------------------------------------

ОмФг...тая не е нормална как примерно Коце или Дичо или Скалата ще я удуши пред сумати зрители.леле тая не е наред.

ОмФг...тая не е нормална как примерно Коце или Дичо или Скалата ще я удуши пред сумати зрители.леле тая не е наред.

Тя въобще е толкова далече от нещата че не е истина. Както писах преди да върнат форума назад ще ми е много интересно ако някоя от "звездите", които напускат доброволно поради проблеми със съквартирантите /несходства в характерите май се води :lol: / пробва да работи поне за 2-3 години някоя обикновена работа в реалния живот - продавач, сервитьор, работник-склад или нещо такова, дето си имаш шеф на главата дет ти мрънка за кво ли не и всички останали екстри редом с 12 часовите смени и 250-300 лв заплатата. Все разправят че и на тях им е трудно/отстрани уж изглеждало лесно да си звезда ама в действителност било мнооого тежко :) / ама като гледам те не могат да се понасят помежду си 2 седмици и масово напускат камо ли да стане примера който дадох по-горе. Сигурно на първия ден ще напуснат работата. Незнам, може и на тях да им е трудно по някакъв начин ама като ги гледам какви са разглезени всичките май не е това което се мъчат да го изкарат. Аз лично съм страхотно разочарован от поведението на Райна и Галя /единствените ВИП-ове в къщата както съм писал и преди, които според мен са "известни"/ - другите няма да ги коментирам въобще защото не са толкова популярни/колкото им се иска да бъдат ;) /. До момента единствен от всичките ме кефи Коцето като поведение и бих гласувал само за него да гепи парата.

Е, до някъде ги разбирам, че така си заминават всички. Все пак живота им е свързан с репутацията им. И аз ако бях известен и чувствам, че вече тръгвам да се излагам или някой друг иска и може да ме унижи по някакъв начин, бих си тръгнал докато не е станало късно. Галка се отказа да си ходи и веднага след това се наби в очите на хората като някаква от отнесени от вихъра, докато другите които напуснаха по свое желание си запазиха достойнството.

Понеже не съм го гледал от няколко дни (може би по-горе е питано вече...) последно кой или кои искат да си ходят ... ?

Понеже не съм го гледал от няколко дни (може би по-горе е питано вече...) последно кой или кои искат да си ходят ... ?
Денди и Галя от Каризма :)

Денди и Галя от Каризма :)

Ми да си ходят..и двамата са някфи префърцунени...супер много намразих галя откакто влезна във Брадъра... :angry:

Доколкото прочетох днешния Труд излизането ще е в петък и вече окончателно е решено, че двамата излизат - демек, че тоя път няма да й мине номера на Галка ;) Между другото някой забеляза ли еврейската звезда над леглото й...?

Днес пак отказа да си ходи. Вече имаме втори зарибен от нея, че уж ще си тръгват двамата
Сигурно това й е тактиката. Да навива хората да си ходят заедно и после да им връзва тенекия. :lol:
Доколкото прочетох днешния Труд излизането ще е в петък и вече окончателно е решено, че двамата излизат - демек, че тоя път няма да й мине номера на Галка ;) Между другото някой забеляза ли еврейската звезда над леглото й...?
За Денди няма отърване вече, защото беше от номинираните и заради него спряха гласуването. Ама Галка се спаси от номинации, тъй че и да се откаже нищо не променя. Най-много няма да вкарат нов участник. А за звездата не съм обърнал внимание. И какво означава еврейска звезда? :huh: Тази с 6-те лъча ли беше такава?

Сигурно това й е тактиката. Да навива хората да си ходят заедно и после да им връзва тенекия. :lol: За Денди няма отърване вече, защото беше от номинираните и заради него спряха гласуването. Ама Галка се спаси от номинации, тъй че и да се откаже нищо не променя. Най-много няма да вкарат нов участник. А за звездата не съм обърнал внимание. И какво означава еврейска звезда? :huh: Тази с 6-те лъча ли беше такава?

Абе дайте някакви линкове за песни на съквартирантите от Вип Брадър. Аз съм чувала само Каризма и Д2, ама другите...? Дичо откакто не е в Д2 има ли нещо самостоятелно?

Търсих при японците, ама де да знам Райна тая Райна ли е? Има 2-3 броя Константин. Лилана пък въобще не видях, то аз това име за пръв път го чувам, ама сигурно има и техни фенове тука - айде помагайте :D

Тая лилана-лили от мм беше преди в дует с някфа друга фуста...май се казваше ЛА(дуета)...

Имаха някфа песен ледено студено или нещо от сорта.

Тая лилана-лили от мм беше преди в дует с някфа друга фуста...май се казваше ЛА(дуета)...

Имаха някфа песен ледено студено или нещо от сорта.

Имаха и още песни .... Ама видяха 4е няя пи4алба ... и Фалираха :)

Нима кефат как пеят поне за мен ...

Абе дайте някакви линкове за песни на съквартирантите от Вип Брадър. Аз съм чувала само Каризма и Д2, ама другите...? Дичо откакто не е в Д2 има ли нещо самостоятелно?

Търсих при японците, ама де да знам Райна тая Райна ли е? Има 2-3 броя Константин. Лилана пък въобще не видях, то аз това име за пръв път го чувам, ама сигурно има и техни фенове тука - айде помагайте :D

Tи да не живееш в дупка, че никой не си чувала или слушаш само хеви метъл. :)

ЛиЛана - Защото искам

Дичо - Нямам шеф

Райна и Константин - Ти си ми всичко, И това е любов, Хиляди жени

П.П. А бе, не е ли време някой да оправи гласуването като за последно.

П.П. А бе, не е ли време някой да оправи гласуването като за последно.

Ами ако кавеш кои са номинирани ще го оправя.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...