Jump to content
BulForum.com

VIP Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply
Е то скоро няма да има изгонен от публиката човек ... баси "VIP"-овете, 1 седмица не могат да издържат :angry:

ами нормално е да са доста разлигавени, все пак са вип :allien някой може ли да даде инфо в другите държави какви хора точно са влизали във вип брадър :confused

Олее изкефих се как Галя от каризма го тури анално на Галя Литова... :punk И 2те са толкова прости пфуу... :angry1

Хм...Комбайна и Константин ще излизат да пеят за 1 вечер и след това се връщат,правилно ли съм разбрал? :D

Дам , преди малко пяха на наградите на списание "Нов фолк" , което го дават директно по Планета ТВ ... :)

Дам , преди малко пяха на наградите на списание "Нов фолк" , което го дават директно по Планета ТВ ... :)

Ъъъ!Еми то тогава няааше да има никъв проблем и Венета Райкова да влезе в къщата :huh:

Щеше да излезе за годишнината на "Горещо" и после пак да излезе за ревюто в на мъжа й ресторанта :)

Шшшш а тая майка мноо :wacko:

Честно казано "VIP BROTHER" e много по-интересен от обикновенните братя.Моите фаворити са двама и са Дичо и Константин.Просто не виждам кой друг заслужава победата в тва састезание.Досега аз не съм видял двамата да дразнят с нещо някой от останалите.Тва с детето обаче е супер тъпня

Виолета Здравкова и майка.... ДА ДА !!! :angry1 :angry1

Заслужава социалните да дадат Даная на Баба и!!! СРАМ И ПОЗОР!!!

Защо на баба и? Баба и вече се е доказала, че не може да възпита качественно дъщеря. Виолета все още има шанс да се научи :bgrin:

Халоу Баш Бай-Брадър,умиръш да ги изпльощяъ! :D

Big Brother 1 РЛЗ Найден и Гроши правиха шоуто :)

Честно казано "VIP BROTHER" e много по-интересен от обикновенните братя.Моите фаворити са двама и са Дичо и Константин.Просто не виждам кой друг заслужава победата в тва састезание.Досега аз не съм видял двамата да дразнят с нещо някой от останалите.Тва с детето обаче е супер тъпня

Да бе Дичо и Коцето и според мен заслужават наградата.Продължавам да се огорчвам от "майчето".Btw Коцето го даваха как се дърпа с Лилана бе.Ама той си беше прав ;) Още самоче не съм видял кучето дет са взели.Дано да стват интерсени неща че да има к'во да гледаме.

ЕДИТ:А относно елиминациите мисля че българите мразят повече педалите от колкото чалгарите :)

Аз лично няаам нищо против Дим ама много се дразня на глупавите изтерични сцени на Райна.Аз няаа да гласувам оправяйте се :lol: :)

ЕДИТ:А относно елиминациите мисля че българите мразят повече педалите от колкото чалгарите :)

Аз лично няаам нищо против Дим ама много се дразня на глупавите изтерични сцени на Райна.Аз няаа да гласувам оправяйте се :lol: :)

Имам 1 такова чувство че Райна ще излезне и ще накара и Коцето да излезне! :wacko:

това 6те е много ло6о :(

едва ли ще го накара! тя разбира че коцето може би има най-големи шансове да вземе паритеи едва ли ще се откаже... по скоро той ще излезе щото ще го е страх кви ще ги върши Райна извън къщата сама... :)

Кучето е някъв пълен помияр :D

Иначе така, като гледам вече 'почна много да ме дразни тоя Вип Брадър..

Виолета майна.. хал хабер как да си гледа детето, езък, че е нейно.

Тоя Киро скалата се почуди коя да сваля дали Лилана, или мамчето.

Райна не ме кефи, по-добре ще е, ако е навънка..

Митьо Пищова няма да го коментирам, просто не заслужава :D

И да, съгласна съм само за Дичко и Константин.

Галя и Лилана са ми малко едни такива безлични..

А за Дим Дуков де да знам, жал ми стана за човечеца, като го гледах преди няколко дена как се разплака в изповедалнята.

Виолета Здравкова и майка.... ДА ДА !!! :angry1 :angry1

Заслужава социалните да дадат Даная на Баба и!!! СРАМ И ПОЗОР!!!

Интересно ...имайки предвид процентното съотношение между например: употребяващите редовно алкохол - рядко изтрезняващи младежи и трезвениците , пушещите и непушещите в ранна възраст , скитащите по дискотеки и купони с дни и тези ,които се прибират в 21ч. , чукащите се за удоволствие и за кеф с който им падне /щото кво толкова /...според вас колко процента от родителите са възпитавали и възпитават децата си правилно и заслужават да се наричат майки и бащи?

"не съди , за да не бъдеш съден"

Tия, дето се чукат за кеф, с който им падне /щото кво толкова/

тия дето изтрезняват, и не

тия дето се прибират, и тия дето забравят не са на по 3 години.

ББ е една АСТОНОМИЧЕСКА ПОМИЯ!!! Само ББ1 беше яко щото беше ново, нещо непознато до ся... пък и имаше доста колоритни личности :laughing: :lol: :laughing: дето правеха шоуто. Изкефи ме че майката на Виолета не взе лапето. Според мен тя иска да покаже на Виолета че щом го е вкарала вътре трябва да си носи последствията... и така трябва да бъде.

Tия, дето се чукат за кеф, с който им падне /щото кво толкова/

тия дето изтрезняват, и не

тия дето се прибират, и тия дето забравят не са на по 3 години.

не може да отглеждаш тикви и да очакваш златни ябълки ...на производителите на тикви им викат тиквари :D

забележката ти е неадекватна

Шшшш тоя Пищова много хубаво танцувал бе :lol: :laughing: Днес дето го даваха по Нова-концерта.Ахахахах.А аз що имам чувството че Лилана не може да пее.За Виолета си е ясно. :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...