break Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Tрябва да има и номинации за инквизицията. Вчера Весела така ги подреди, особено онзи дето само приличаше на мъж. Лесно е да си приказват каквото им хрумне зад гърба на хората, ама като ти е пред очите, малко трудно се преглъща. Само Венета Райкова може да оставят, другите двама, чупката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 А случайно да чу по нова+ какви ги дръстеше Венетка? (поради "грешка" на оператора се чуваха обсъжданиоята им на фона на картината от къщата) Литова иска да си ходи вече щото не може повече да участва в такава простотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Tрябва да има и номинации за инквизицията. Вчера Весела така ги подреди, особено онзи дето само приличаше на мъж. Лесно е да си приказват каквото им хрумне зад гърба на хората, ама като ти е пред очите, малко трудно се преглъща. Само Венета Райкова може да оставят, другите двама, чупката. хааа, наистина ме размаза мадамата как го подреди, ония палячо незнаеше кво да каже. не е хубаво да говориш зад гърба на хората Литова иска да си ходи вече щото не може повече да участва в такава простотия трябва да си направим един pool кой ще си тръгне доброволно от къщата Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Тая пък Венета Райкова е супер тъпа Само приказва кой какъв бил, всички били превзети, всички били интриганти и т.н. Не че не е права, но тя да не би да е по-различна от тях Дразни ме повече от всички в къщата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Литова ли? Аз към 11 и нещо видях че Лилана нещо приказваше, че искала да си ходи. Верно трябва да има още един poll за такива. То както се е видяло, май скоро няма да има човек, който да си излезе чрез номинация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnominio Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 номинациите са се провели в4ера след лифа амане ги даваха днес на запис Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Кой е най-гнусния Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 21, 2006 Author Share Posted March 21, 2006 Кой е най-гнусния Това истинско ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 пищова пак ще го номинират всички, ама тоя път няма да нацели свареното яйце... и аз лично ще пусна поне 2 SMS-a да го изгонят Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Това истинско ли е? Разбира се. Виж с +/- един номер има още една снимка, но повече не намерих Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Това са циганки... ахаха, вижте чорапите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Това са циганки... ахаха, вижте чорапите... Точно! Те за тва не са им снимали лицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Точно! Те за тва не са им снимали лицата Тояб е ебаси и гнусара майна .Ако някой роднина ми беше такъв щях да се самоубия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Тая Райна ме кефи - гати самочувствието. Понеже тия дни нямах време да гледам по тв-то сега дръпнах от нета сериите да погледна какво става и ме изкефи какво вика като я номинираха - "Аз имам много фенове, ще ме подкрепят сигурно". Истина си е, ама нещо не ми хареса тона с който го каза. За мен тя се дъни най-много досега от всички и е редно тя да си иде първа На Коцето му съчувствам искрено вече А Пищова като гледам тая снимка май си пада по миризмата /малиииии тия чорапи ме разбиха / А стрийптиза му беше нещо, което определено ще остане в съзнанието ми за дълго време напред - Ханибал и разните му там детски филмчета ряпа да ядат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Абе тая Виолета Здравкова да вземе да си ходи Ква майка е тая не знам! Детето щеше да се удави, а тая блее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Абе тая Виолета Здравкова да вземе да си ходи Ква майка е тая не знам!Детето щеше да се удави, а тая блее Ами може би затова няма деца в такива шоута по принцип - и апаратната явно не е следила тая камера в момента. Повече такива глупави идеи за присъствие на деца в такова шоу са излишни - и без това предполагам че много малко хора одобряват дете да живее в такава обстановка, а да не говорим че и зрителите очакват шоу, а не детско предаване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Ами може би затова няма деца в такива шоута по принцип - и апаратната явно не е следила тая камера в момента. Повече такива глупави идеи за присъствие на деца в такова шоу са излишни - и без това предполагам че много малко хора одобряват дете да живее в такава обстановка, а да не говорим че и зрителите очакват шоу, а не детско предаване. Никога не се знае какво може да направи едно дете. От апаратната и да следят няма как да знаят какво ще направи детето в следващия момент. Малката реагира импулснивно, което е нормално за едно дете. Майката винаги трябва да е в непосредствена близост до детето, но тя явно не знае това. Май бащата на детето, ще излезе прав, че е трябвало да влезнат в шоуто, та да може Данайа да види майка си, която постоянно отсъства. Както и да е, важното е, че малката е добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Добре, че беше Дичо, че иначе ... ако не се беше видяло Явно в Пищова има голяма промяна, щом има "само" 4 гласа От 14 (толкова ли бяха) на 4 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Я кажете коя от тези http://www.arenabg.com/browse.php?c=&searc...ad=0&official=0 серии трябва да свля за да видя този прословут бой Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Бой ? Беше едно бутване, останалото беше скандал (както през всичкото останало време) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 кои са новите номинирани, че го проспах шоуто Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 кои са новите номинирани, че го проспах шоуто Дуков и Райна.Виолета спечели играта на късмета и и отпадна номинацията от инквизицията Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 !--quoteo(post=503969:date=Mar 21 2006, 20:30:name=Lucky Luciano)--> QUOTE(Lucky Luciano @ Mar 21 2006, 20:30) <{POST_SNAPBACK}> Абе тая Виолета Здравкова да вземе да си ходи Ква майка е тая не знам!Детето щеше да се удави, а тая блее Беше то - вчера. В момента Даная е с температура, кашля и е въпрос на един ден да слезе надолу към дробовете. Никой не обръща внимание, вкл. ББ Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 От къде знаеш пък че не се е консултирала. ББ следи за здравето на всички, въпреки че не го показват по телевизията това. Вчера сутринта например, нещо се бяха объркали операторите и показаха Дичо да говори с ББ в изповедалнята. Беше се оплакал, че пикаел червено и му предложиха да се консултира с лекар. А иначе май и този път номинациите ще отпаднат. Гледам, че май двете Гали са щяли да излизат утре. За Каризмата не съм много сигурен, но Литова определено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Номинациите не отпадат. Кой ще излиза и кой ще влиза се знаеше преди обявяването официално на номинациите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.