Jump to content
BulForum.com

VIP Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Tрябва да има и номинации за инквизицията. Вчера Весела така ги подреди, особено онзи дето само приличаше на мъж. :) Лесно е да си приказват каквото им хрумне зад гърба на хората, ама като ти е пред очите, малко трудно се преглъща. Само Венета Райкова може да оставят, другите двама, чупката.

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

А случайно да чу по нова+ какви ги дръстеше Венетка? (поради "грешка" на оператора се чуваха обсъжданиоята им на фона на картината от къщата)

Литова иска да си ходи вече щото не може повече да участва в такава простотия :pirate

Tрябва да има и номинации за инквизицията. Вчера Весела така ги подреди, особено онзи дето само приличаше на мъж. :) Лесно е да си приказват каквото им хрумне зад гърба на хората, ама като ти е пред очите, малко трудно се преглъща. Само Венета Райкова може да оставят, другите двама, чупката.

хааа, наистина ме размаза мадамата как го подреди, ония палячо незнаеше кво да каже. не е хубаво да говориш зад гърба на хората :angry:

Литова иска да си ходи вече щото не може повече да участва в такава простотия :pirate

трябва да си направим един pool кой ще си тръгне доброволно от къщата :bgrin:

Тая пък Венета Райкова е супер тъпа :angry: Само приказва кой какъв бил, всички били превзети, всички били интриганти и т.н. Не че не е права, но тя да не би да е по-различна от тях :blink:

Дразни ме повече от всички в къщата...

Литова ли? :huh: Аз към 11 и нещо видях че Лилана нещо приказваше, че искала да си ходи.

Верно трябва да има още един poll за такива. То както се е видяло, май скоро няма да има човек, който да си излезе чрез номинация. :)

пищова пак ще го номинират всички, ама тоя път няма да нацели свареното яйце... и аз лично ще пусна поне 2 SMS-a да го изгонят :punk

Тая Райна ме кефи - гати самочувствието. Понеже тия дни нямах време да гледам по тв-то сега дръпнах от нета сериите да погледна какво става и ме изкефи какво вика като я номинираха - "Аз имам много фенове, ще ме подкрепят сигурно". Истина си е, ама нещо не ми хареса тона с който го каза. За мен тя се дъни най-много досега от всички и е редно тя да си иде първа :punk На Коцето му съчувствам искрено вече :cry

А Пищова като гледам тая снимка май си пада по миризмата /малиииии тия чорапи ме разбиха :) / А стрийптиза му беше нещо, което определено ще остане в съзнанието ми за дълго време напред :cry - Ханибал и разните му там детски филмчета ряпа да ядат ;)

Абе тая Виолета Здравкова да вземе да си ходи :angry1 Ква майка е тая не знам!

Детето щеше да се удави, а тая блее :angry:

Ами може би затова няма деца в такива шоута по принцип - и апаратната явно не е следила тая камера в момента. Повече такива глупави идеи за присъствие на деца в такова шоу са излишни - и без това предполагам че много малко хора одобряват дете да живее в такава обстановка, а да не говорим че и зрителите очакват шоу, а не детско предаване.

Ами може би затова няма деца в такива шоута по принцип - и апаратната явно не е следила тая камера в момента. Повече такива глупави идеи за присъствие на деца в такова шоу са излишни - и без това предполагам че много малко хора одобряват дете да живее в такава обстановка, а да не говорим че и зрителите очакват шоу, а не детско предаване.

Никога не се знае какво може да направи едно дете. От апаратната и да следят няма как да знаят какво ще направи детето в следващия момент. Малката реагира импулснивно, което е нормално за едно дете. Майката винаги трябва да е в непосредствена близост до детето, но тя явно не знае това. Май бащата на детето, ще излезе прав, че е трябвало да влезнат в шоуто, та да може Данайа да види майка си, която постоянно отсъства. Както и да е, важното е, че малката е добре.

Добре, че беше Дичо, че иначе ... ако не се беше видяло :huh:

Явно в Пищова има голяма промяна, щом има "само" 4 гласа :lol: От 14 (толкова ли бяха) на 4 ... :)

кои са новите номинирани, че го проспах шоуто :blink:

Дуков и Райна.Виолета спечели играта на късмета и и отпадна номинацията от инквизицията

!--quoteo(post=503969:date=Mar 21 2006, 20:30:name=Lucky Luciano)-->

QUOTE(Lucky Luciano @ Mar 21 2006, 20:30) <{POST_SNAPBACK}>
Абе тая Виолета Здравкова да вземе да си ходи :angry1 Ква майка е тая не знам!

Детето щеше да се удави, а тая блее :angry:

Беше то - вчера. В момента Даная е с температура, кашля и е въпрос на един ден да слезе надолу към дробовете. Никой не обръща внимание, вкл. ББ

От къде знаеш пък че не се е консултирала. ББ следи за здравето на всички, въпреки че не го показват по телевизията това. Вчера сутринта например, нещо се бяха объркали операторите и показаха Дичо да говори с ББ в изповедалнята. Беше се оплакал, че пикаел червено и му предложиха да се консултира с лекар.

А иначе май и този път номинациите ще отпаднат. Гледам, че май двете Гали са щяли да излизат утре. :) За Каризмата не съм много сигурен, но Литова определено.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...