Jump to content
BulForum.com

VIP Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Aми сигурно за благотворителност, както винаги. ;) Докато при Слави Трифонов, той все незнае къде са. :)

Цитат от:

,,Първи голям скандал в къщата на Vip Brother

Под влиянието на алкохол видимо подпийналия Дим Дуков около 03'00 часа сутринта на 19.03.06г. започна да дразни и обижда Денди, като финалните му думи бяха -цитирам "е*и се в гъза". Дуков твърдеше, че писателят се държал просташки, като визираше неговото хранене. Спорът прерасна до бой, при който Киро скалата защити Денди и застана на негова страна. Раздразненият от този факт основател на "Спартакус" започна да обижда и Киро, при което щеше да си го отнесе, както по-късно сподели "Скалата, като видимо съжаляваше, че не го е натупал: "Цяла България ще се смее като види, че не го ступах"-каза Киро. На свой ред Денди разказа фактите около скандала на Митьо, който в това време говореше със Виолета. Разбирайки ситуацията Пищова скочи и се развика на Дуков, че никой не може да обижда неговото приятелче Киро скалата. Митьо крещеше ядосано: "Ей, педераст, сега ще ти счупя очилата". За жалост прякото излъчване беше спряно. Горещите новини и развои, тепърва предстоят""ТУК

Представям си като излезнат всички от къщата :lol:

Пищова щял да ги разкарва със собствения си файтон , а Скалата с лимузините си :)

От 14.49 часа на 19.03.2006г. номинациите за изгонване между Весела Нейнски и Райна са ПРЕКРАТЕНИ! Подробностите за това ще научим довечера по време на предаването.

Вероятно до това решение се е стигнало след снощните изпълнение на ВИП-съквартирантите ни: Боя между четиримата и Напускането на Пищова.

Тея линкове за какво ги даваш не ми е ясно само?! Мислиш, че някой го вълнува твоя аматьорски форум? Аз искрено се съмнявам. Ако искаш да кажеш нещо, по-добре го напиши ТУК!!!

Освен това се пише Сбиване, gnominio...

Номинациите са спрени по простата причина, че Весела Нейнски иска да напусни доброволно къщата.

BTW снощи към 00:30 Киро се накърка яко, дори тръгна да хвърля чаша по стената, но я изтърва и тя се строши на земята :)

Незнам каква мисия са им дали, ама Биг Брадър е заключил всички в детската стая и не ги пуска от доста време. Тъкмо Дичо почна да вика че ще разбие вратата, защото въздуха свършвал и пуснаха пак апаратната. :) Сигурно бай брадър сега ги успокоява, че не ги е забравил вътре. :lol:

EDIT: Пусна ги. :)

Mитьо Пищова президент !!!

:sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick

Биг Брадър ни прееба жестоко. Доста народ поиска да излезе и в последствие когато се отказа им позволиха да останат вътре. Явно нямаше да им излезнат плановете ако излезне Райна. Възмутен съм.

Аз малко за скандала ... какво толкова имат против Дуков , какво толкова , че е с различна сексуална насоченост , да не би да не е човек ... ? А Скалата какво от това , че има 99см мускул и вече "вижте ме кой съм аз" . Дуков бил манипулатор - глупости , точно Скалата се направи на интересен , а после и онзи Питона и писателя . Защо не се заяждат с ориентацията на Денди ... ? Денди аристократа , който пикае в цветята ... да им пуснат една бомба в къщата и да радват :)

Всички са интриганти. Скалата най-много - той надъхваше Пищова за бой, той се правеше на интересен пред другите ...

Може ли линк към песента на Киро (с която правеше стриптийз)

Незнам. Аз поне го гледах този момент на живо без орязани кадри и според мен точно Дим Дуков си е виновен. Първо тръгна да обяснява на Константин как щяло да бъде хубаво ако еди кои си 6 човека били останали накрая. Не му спря устата да говори за номиниране пред другите и не се съобрази че другите не искат да слушат такива работи точно тази нощ. Накрая на няколко пъти обиди и Денди, заради което и стана цялата патардия, а не защото започнало от еди коя си приказка със Скалата преди еди колко си часа. Скалата се застъпи за Денди тогава, Дим Дуков не млъкна и продължи с глупостите си. А накрая и сам се бута между шамарите като отива в хола. Пълна малоумщина.

Ама поне беше шоу де. :D

ЕДИТ: Следващия път за гласуване, трябва да се добавя трети отговор "Ще излезне някой друг" или "Никой от двамата", че то както се е почнало... :)

единствената номинирана е виолета здравкова, а е номинирана от квато инквизиция беше там :lol:

ай да си ходи тва лапе, че не му е мястото тама :allien

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...