Teddy-King Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10 - 11 - 12 Константин е първият победител във Vip Brother!!! Победителят в първото издание на Vip Brother в България е Константин! Той се пребори с единадесет звездни конкуренти, сред които беше и неговата приятелка Райна, за да спечели голямата награда от 50 000 лева! 01. Весела Нейнски 02. Виолета Здравкова 03. Галя КариZма 04. Галя Литова 05. Денди 06. Дим Дуков 07. Ди4о 08. Кирил Вълчев 09. Константин 10. ЛиЛана 11. Митьо Пищова 12. Райна VipBrother BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 da we sno6ti i az go pro4etox tva v hai kluba sigurno 6te e interesno ako naga4kat nqkvi po-kolorini vip li4nosti ama mi se vijda 4e e prekaleno malko dni 28 li be6e tam ako go prasnat i nego 3 meseca 6te e s puti po-qko ot big brodarite spored men Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 ne 4e sam fen na azis no spored men ako go vkarat zaedno s nqkolko mujkari primerno mitio krika , kiril vul4ev v ku6tata 6te stane interesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Само да не цъфне Женята Минчев Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Само да не цъфне Женята Минчев Неговото име беше спрягано, още преди края на BB2. Вчера четох в някакъв вестник, че на въпроса дали ще участва, той е казал, че е отказал поканата на продуцентите. @Sincity - Уво-уволнениеее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Само да не цъфне Женята Минчев До колкото знам вероятността той да влезе е доста голяма. Ба си... днес не ми върви. За пореден път ме преварят за минутка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Тва според мен ще е поредната нова простотия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 А според мен ще е поредното най-гледано предаване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 А според мен ще е поредното най-гледано предаване. Ми ако е колкото ВВ2 ... няма да е най-гледано . Но ще бъде яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 аз гласувах за Ники Кънчев щот мисля че ша прави шоу и за Теодора Андреева ... щото мадамата е уникална Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 I da ne zabravqme che stavash za smqh i to za golqmata nagrada ot 50000.Tiq pichove savsem vzeha da se podigravat s zritelite i s uchastnicite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Волен Сидеров, Цар Киро, Бат' Бойко и една камара депутати ако вкарат ще стане забавно и интересно ...и няколко мургави (освен цар Киро) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 I da ne zabravqme che stavash za smqh i to za golqmata nagrada ot 50000.Tiq pichove savsem vzeha da se podigravat s zritelite i s uchastnicite. 50 000 да не са малко ? все пак шоуто ще продължи 1 а не 3 месеца...според мен за това награда е по-малка Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Мда ще е интересно Волен Сидеров и Цар Киро Неочаквано лоша комбинация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Аз само не разбрах що да е подигравка със зрителите, ама карай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loty_toty Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 da me izvinqaaat ama tiq i Big Brothera im be6e adski typ i se 4udeha kak samo da solqt pari ot horata....za Vip Brothera o6te po zle 6te ee...nz az.Koito go gleda tva ne e sred nai umnite Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Аз само не разбрах що да е подигравка със зрителите, ама карай... Можеби защото се чудят как да вземат парите на хората с глупавите си sms... утре ще пуснат sms игра "Отпускане на душата или проява на лошо възпитание е пърденето на Ники Кънчев - гласувайте на кратък номер..." аман от глупости вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Можеби защото се чудят как да вземат парите на хората с глупавите си sms... утре ще пуснат sms игра "Отпускане на душата или проява на лошо възпитание е пърденето на Ники Кънчев - гласувайте на кратък номер..." аман от глупости вече добре да те от къде да печелят ? а и никой не те задължава нито да гледаш нито да гласуваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Аз само не разбрах що да е подигравка със зрителите, ама карай... Не не приятел - подигравка е със зрителите КОИТО УВАЖАВАТ СЕБЕ СИ Сега мисля че би трябвало да разбереш Ако още не си разбрал защо всички боклучави "програми" от тоя сорт навлязоха с пълна сила в нашия ефир Ако малко се поогледаш ще видиш как са напуснали ефира в много европейски държави... Еволюция на зрителите може би не знам ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Демек аз не уважавам себе си. ОК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Теди, ако си Теди, нямам никакво намерение да те обиждам Просто този род овчи /тип южноамерикански/ продукции мен лично ме вбесяват Лайв шоутата идват късно в таз страна и са "нови" и "велики" - има обаче баби, дядовци и лели дето ги "съпортват" Ще видиш как с времето ще отшумят така, както са отшумяли и на запад Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Ще видиш как с времето ще отшумят така, както са отшумяли и на запад Никога не съм се съмнявал в това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Ако малко се поогледаш ще видиш как са напуснали ефира в много европейски държави... Съвсем не ми се влиза в излишни спорове ,но предавания от този тип има в другите държави и то доста. Не забравяй че Ендемол е холандска фирма. Мога да ти гарантирам че в Англия и Германия телевизиите са бъкани с подобни риалити шоута на различни теми. По специално в Англия се гледат много и са постоянен обект на таблоидите.Участниците пък веднага се титуловат като "stars" . И там хората пращат ли пращат смс-и. Даже букмейкърите предлагат залози за победител в разните му шоута. Съгласен съм че може би не са толкова популярни колкото в началото ,но и сега се гледат и продължават да се излъчват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Съвсем не ми се влиза в излишни спорове ,но предавания от този тип има в другите държави и то доста. Не забравяй че Ендемол е холандска фирма. Мога да ти гарантирам че в Англия и Германия телевизиите са бъкани с подобни риалити шоута на различни теми. По специално в Англия се гледат много и са постоянен обект на таблоидите.Участниците пък веднага се титуловат като "stars" . И там хората пращат ли пращат смс-и. Даже букмейкърите предлагат залози за победител в разните му шоута. Съгласен съм че може би не са толкова популярни колкото в началото ,но и сега се гледат и продължават да се излъчват. Как да ти обясня, че Теди е мого по-мъдър от тебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Как да ти обясня, че Теди е мого по-мъдър от тебе Не искам да ми обясняваш нищо. Просто ти беше написал че този вид програми са "напуснали ефира" в другите д-ви. Аз пък ти написах че не са напуснали ефира ,а продължават да си ги излъчват.И давам пример с Англия ,защото съм видял че е така. I'm a Celebrity Get Me Out of Here,Big Brother ,Celebrity Big Brother все още са си доста популярни там ,каквото и да твърдиш ти. А че ще им мине времето и съвсем ще изчезнат - в това спор няма. Даже "Всяка неделя" слезе от ефир Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.