warp Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Интересува ме някой имал ли си е вземане даване с тези кожодери? Защото аз изплащаме покупки за около 1100 лева и 500 лева изтеглени кеш вече 2 години, а все още дължа "скромната" сума от 1400 лева Не мога да разбера какво става. Не пазя извлеченията, които ми пращат от BRS, но средно съм внасял по 70-75 лева всеки месец. Няколко пъти съм закъснявал също.. Но това ми се вижда абсурдно просто. На общо дължима сума ми пише 1403 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Euroline държат едно от първите места по най - висока лихва. Някъде из форума бяха обсъдени. Ако ти се занимава може да потърсиш. Нищо чудно тези 70 лева да са покривали само лихвата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Какъв е периодът на погасяване?Макар че и на 43% оскъпяване,което е за 60 месеца пак няма как да се получи това.Най-добре отиди на място и попитай какво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Ами периода на погасяване на покупките беше 18 месеца. Вече плащам 6 месеца повече - и по някакви си мои изчисления би трябвало да съм погасил и парите, които са теглени кеш. Разбирам да имам още 100-200-300 лева, но 1400 лева ми звучи абсурдно! В Пощенска банка не можели да ми дадат никаква информация. Освен на телефоните им да започна да звъня, но малко ме съмнява да ми дадат каквато и да е информация P.S. Периода го бях объркал - 18 месеца беше, не 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Euroline държат едно от първите места по най - висока лихва. Някъде из форума бяха обсъдени. Ако ти се занимава може да потърсиш. Нищо чудно тези 70 лева да са покривали само лихвата . Именно! Няма по-гнасни измамници от тия! Слава богу моя приятелка работи на "кредити" в Технополис та ме предупреди навреме Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Някакви си твои изчисления не вършат работа... Въпроса е те какво и как изчисляват - нали имаш договор?! Там би трябвало да пише. И извлеченията се пазят - сега дори не можеш да докажеш, че изобщо нещо си плащал, особено ако не си пазиш и вносните бележки (ако си внасял на каса)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Някакви си твои изчисления не вършат работа... Въпроса е те какво и как изчисляват - нали имаш договор?! Там би трябвало да пише. И извлеченията се пазят - сега дори не можеш да докажеш, че изобщо нещо си плащал, особено ако не си пазиш и вносните бележки (ако си внасял на каса)... Прав си! Обаче нито извлеченията пазя, а от вносните бележки може би имам макс 2-3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Ами хващай телефона и започвай да звъниш.И се надявай,дано да иманякаква грешка,иначе плащаш и пиеш паралелно студена вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Ами периода на погасяване на покупките беше 18 месеца. Вече плащам 6 месеца повече - и по някакви си мои изчисления би трябвало да съм погасил и парите, които са теглени кеш. Разбирам да имам още 100-200-300 лева, но 1400 лева ми звучи абсурдно! В Пощенска банка не можели да ми дадат никаква информация. Освен на телефоните им да започна да звъня, но малко ме съмнява да ми дадат каквато и да е информация P.S. Периода го бях объркал - 18 месеца беше, не 36 Момко НЯКЪДЕ НЕЩО си подписал! И би трябвало да имаш копие от него! Там пише как и колко си се нахендрил. За съжаление тая мойта позната е в майчинство и не мога да ти помогна директно... Между другото ти по всяко време може да отидеш и провериш условията и сметките там където си направил грешката да се свържеш с тия говеда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.