Jump to content
BulForum.com

Euroline "кредитна" карта.

warp

Recommended Posts

Интересува ме някой имал ли си е вземане даване с тези кожодери? Защото аз изплащаме покупки за около 1100 лева и 500 лева изтеглени кеш вече 2 години, а все още дължа "скромната" сума от 1400 лева :blink: Не мога да разбера какво става. Не пазя извлеченията, които ми пращат от BRS, но средно съм внасял по 70-75 лева всеки месец. Няколко пъти съм закъснявал също.. Но това ми се вижда абсурдно просто. На общо дължима сума ми пише 1403 лева! :confused

Euroline държат едно от първите места по най - висока лихва. Някъде из форума бяха обсъдени. Ако ти се занимава може да потърсиш. Нищо чудно тези 70 лева да са покривали само лихвата ;).

Какъв е периодът на погасяване?Макар че и на 43% оскъпяване,което е за 60 месеца пак няма как да се получи това.Най-добре отиди на място и попитай какво става

Ами периода на погасяване на покупките беше 18 месеца. Вече плащам 6 месеца повече - и по някакви си мои изчисления би трябвало да съм погасил и парите, които са теглени кеш. Разбирам да имам още 100-200-300 лева, но 1400 лева ми звучи абсурдно! В Пощенска банка не можели да ми дадат никаква информация. Освен на телефоните им да започна да звъня, но малко ме съмнява да ми дадат каквато и да е информация

P.S. Периода го бях объркал - 18 месеца беше, не 36

Euroline държат едно от първите места по най - висока лихва. Някъде из форума бяха обсъдени. Ако ти се занимава може да потърсиш. Нищо чудно тези 70 лева да са покривали само лихвата ;).

Именно!

Няма по-гнасни измамници от тия!

Слава богу моя приятелка работи на "кредити" в Технополис та ме предупреди навреме

Някакви си твои изчисления не вършат работа... Въпроса е те какво и как изчисляват - нали имаш договор?! Там би трябвало да пише. И извлеченията се пазят - сега дори не можеш да докажеш, че изобщо нещо си плащал, особено ако не си пазиш и вносните бележки (ако си внасял на каса)...

Някакви си твои изчисления не вършат работа... Въпроса е те какво и как изчисляват - нали имаш договор?! Там би трябвало да пише. И извлеченията се пазят - сега дори не можеш да докажеш, че изобщо нещо си плащал, особено ако не си пазиш и вносните бележки (ако си внасял на каса)...

Прав си! Обаче нито извлеченията пазя, а от вносните бележки може би имам макс 2-3.

Ами хващай телефона и започвай да звъниш.И се надявай,дано да иманякаква грешка,иначе плащаш и пиеш паралелно студена вода

Ами периода на погасяване на покупките беше 18 месеца. Вече плащам 6 месеца повече - и по някакви си мои изчисления би трябвало да съм погасил и парите, които са теглени кеш. Разбирам да имам още 100-200-300 лева, но 1400 лева ми звучи абсурдно! В Пощенска банка не можели да ми дадат никаква информация. Освен на телефоните им да започна да звъня, но малко ме съмнява да ми дадат каквато и да е информация

P.S. Периода го бях объркал - 18 месеца беше, не 36

Момко НЯКЪДЕ НЕЩО си подписал! И би трябвало да имаш копие от него!

Там пише как и колко си се нахендрил.

За съжаление тая мойта позната е в майчинство и не мога да ти помогна директно...

Между другото ти по всяко време може да отидеш и провериш условията и сметките там където си направил грешката да се свържеш с тия говеда

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...