Borkata1 Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Трябва да сканирам едни документи до довечера и да ги изпратя.С ABBYY Finereader.Сканирам си сичко е ок ама кат дам да ми го запази като документ на microsoft ми излизат квадратчета а преди това на finereader-а ми е разпознало страницата.Опитах се да намера на worda да направа unicode на cyrilic ама не можах да го издира.Ако някой може нека помогне че иначе ша си изям ушите Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Като txt можеш ли да го запаметиш без проблеми в unicoda? Иначе енкодинга в word се настройва така Tools>>Options>>General>>Web Options>>Encoding Всъщнжст не съм сигурен дали това ще ти свърши работа, но поне аз това съм ползвал, когато е трябвало да сменям енкодинга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borkata1 Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Като txt можеш ли да го запаметиш без проблеми в unicoda? Иначе енкодинга в word се настройва така Tools>>Options>>General>>Web Options>>Encoding Всъщнжст не съм сигурен дали това ще ти свърши работа, но поне аз това съм ползвал, когато е трябвало да сменям енкодинга. Мерси ама явно не е от тва.Там ми е на cyrilic и не мога да си обясна защо не става.Даже са пробвах без да го запаметявам а да го copy в word-a ама пак квадрати и неще и неще Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Тази опция за която говорите е за Web Options, то и вие сте го казали. Т.е. в случая няма нищо общо с проблема. Аз съм с FineReader 7 и нямам никакви такива проблеми, докато за версия 8 съм чувал за проблеми точно като твоите. Потърси във форума имаше точно тема по този проблем, потърси, беше пусната от djadomraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borkata1 Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Благодаря tedy.До сега бях с finereader 8 сложих си 7 и сичко се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.