Jump to content
BulForum.com

Разделен Звук

_Dave_

Recommended Posts

Вече имаше една такава тема , обаче е затворена и никой не е писал в нея.

Интересува ме , има ли начин да си разделя звука и в слушалките ми да си влиза звука от Skype (примерно) , а на системата ми да звучи WinAmp.

Като Hardware разделение ми е възможно , тъй-като имам един изход за Sound в задната част на кутията (там съм вързал 5.1 системата) , а в дясната част имам още един изход за слушалки и още един вход за мик (където по принцип си пускам слушалките и мика , 'щото е по-удобно :D )

Ако има някоя програма , която може да ми раздели звука , плс кажете как се казва , аз ще се опитам да си я намеря от нета.

П.П.

Ако има някъде такава тема и аз не съм я намерил (вече провах Search-a) много sry на админите :wir

Знам че в Traktor Dj програмата за миксиране дето е може да се раздели звука по принцип. Едната песна която я миксираш да свири на слушалките а другата на сараунда. Но и аз не съм чул за Уиндоуса да разделя няква подобна прогама. Дано ще има някой който знае такава.

Няма такава програма просто си слагаш 2 звукови карти ии на windows-a му задаваш да ползва едната а на скайпа другата и си 6 ;)

Tочно това щях да напиша.

При положение, че си с една звукова карта и 5 изхода за слушалки да имаш, всичките да ги навържеш, през всичките ще излиза един и същи сигнал (skype и WinAmp комбинирано). Не съм сигурен, че дори и с 2 звукови карти ще се оправиш, но ако Skype има опция за избиране на звуковата карта през която да приема сигнал от микрофона и през която да вади звук, ще стане.

Skype>Tools>Options>Sound Devices-и си избираш устройство за Audio In и Audio Out,ама това е при положение,че имаш няколко звукови карти,както вече писаха.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...