_Dave_ Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Вече имаше една такава тема , обаче е затворена и никой не е писал в нея. Интересува ме , има ли начин да си разделя звука и в слушалките ми да си влиза звука от Skype (примерно) , а на системата ми да звучи WinAmp. Като Hardware разделение ми е възможно , тъй-като имам един изход за Sound в задната част на кутията (там съм вързал 5.1 системата) , а в дясната част имам още един изход за слушалки и още един вход за мик (където по принцип си пускам слушалките и мика , 'щото е по-удобно ) Ако има някоя програма , която може да ми раздели звука , плс кажете как се казва , аз ще се опитам да си я намеря от нета. П.П. Ако има някъде такава тема и аз не съм я намерил (вече провах Search-a) много sry на админите Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 И аз си тарся такава програма вече от 1 месец ама нямам успех за ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Знам че в Traktor Dj програмата за миксиране дето е може да се раздели звука по принцип. Едната песна която я миксираш да свири на слушалките а другата на сараунда. Но и аз не съм чул за Уиндоуса да разделя няква подобна прогама. Дано ще има някой който знае такава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Народе , сринах си зад*ика да ровя из нета и нищо не намерих Никой ли не знае такава програма ве мам*а му $@$^% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julined Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Няма такава програма просто си слагаш 2 звукови карти ии на windows-a му задаваш да ползва едната а на скайпа другата и си 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Няма такава програма просто си слагаш 2 звукови карти ии на windows-a му задаваш да ползва едната а на скайпа другата и си 6 Tочно това щях да напиша. При положение, че си с една звукова карта и 5 изхода за слушалки да имаш, всичките да ги навържеш, през всичките ще излиза един и същи сигнал (skype и WinAmp комбинирано). Не съм сигурен, че дори и с 2 звукови карти ще се оправиш, но ако Skype има опция за избиране на звуковата карта през която да приема сигнал от микрофона и през която да вади звук, ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Skype>Tools>Options>Sound Devices-и си избираш устройство за Audio In и Audio Out,ама това е при положение,че имаш няколко звукови карти,както вече писаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.