Omega-Red Posted October 25, 2003 Share Posted October 25, 2003 Mnogo mi e interesno slednoto neshto. Parvo zashto v wareza sa reshili da slojat Charlies Angels Full Throttle na dve CD-ta pri polojenie 4e filma go ima na edno CD DVDRip i drugoto interesno mi e zashto sled kato ve4e pone ot dve sedmici ima palen prevod na filma nqma napraveni subtitri za filma. Ako nqkoi znae kak da si pusna ediniq "str" fail za Filma i da mi se prevejda celq molq da mi otgovori Blagodarq predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 25, 2003 Share Posted October 25, 2003 Ами първо може тоя на 1 СД да не е качествен, да е фейк и т.н. А ако правилно съм те разбрал имаш субтитри за два диска а имаш филма на един диск и искаш да събереш субовете в едно.Та ако е така, сваляш някоя програмка за обработка на субтитри, оправяш таймкода така че да се подредят веднага след времето на СД1 да е времето на СД2 и тогава ги събираш в един текстов файл.Това е .. дано съм помогнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 25, 2003 Share Posted October 25, 2003 Mnogo mi e interesno mi i na men mi e mnogo interesno - interesno mi e zashto si mislish che ima niakoi koito ti e dlujen da ti kachwa kakwoto i da bilo na warez-a, da se griji sichko da e OK i ti da si shtastliw i dowolen ?!?!? Abe hora, zasramete se be, ot dwe sedmici imalo prewod na filma i wie ne ste mu slojili na momcheto subtitri !!! Towa e bezobrazie naprawo ! Mi toi sha zeme da se iadosa i sha widite wii kon bob iade li..... Inache ako ostawim maitapa nastrana, dokolkoto razbrah imash subtitri za 1 cd i iskash da gi naprawish za 2cd taka li ? Towa moje da go postignesh s niakoia ot mnogoto programi za redaktirane na subtitri koiato ima split funkcia. Naprimer SubMax e edna takawa programa. Kak tochno se prawi niama da ti obiasniawam za da ne te obidia, zwuchish mi kato chowek koito moje da se sprawi dobre de, moje i da ne sum razbral prawilno, i ti da imash 2cd subs a puk filma ti da e 1cd, togawa pak sushtata programa, sushtata stranica s tools Joiner/Splitter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted October 25, 2003 Share Posted October 25, 2003 И на мен "много ми е интересно" наистина. Как може такова нещо? Пак някой не е догледал и не си е свършил работата! Предполагам, че в най-скоро време този който е качил филма ще се извини на всички че не е качил версията, която е на едно CD. А относно "другото ти интересно" - положението е същото. Напоследък много са се отпуснали всички! Правят се на ударени! Много добре знаят че са длъжни и въпреки това, не искат да направят субтитри. Ясно е, че процеса по преправянето на субтитри за 1CD, на субтитри за 2 CD-та е сложна и трудоемка работа, която не е за всеки. Дори и с лесни за употреба програми като Subtitle Studio А пък и ти не си длъжен сам да си оправяш субтитрите. На готово е най-добре, пък и те (които и да са) са длъжни да го направят. A това, за str (.srt) файла - незнам как може да се пусне и да се "превежда целия". Сега по-сериозно - на базата на какво имаш претенции?!?! Edit: Явно докато съм писал, kicko e reply-нал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 25, 2003 Share Posted October 25, 2003 Edit: Явно докато съм писал, kicko e reply-нал. hihi, basi kolko si ni prilichat postowete, iawno mislim na edna wulna Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted October 25, 2003 Share Posted October 25, 2003 Да наистина. В случая моя reply е станал излишен. Ти си се справил чудесно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 25, 2003 Share Posted October 25, 2003 ave kaval begai na dvd.box.sk i stiga prepira tama se zaigrai s searcha kato kachish neshto imash pravo da se oplakvash..kakto kaza KILLERINCHO /neska dokato piehme bira/ "tva ne e demokraciq' tai cheeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 25, 2003 Share Posted October 25, 2003 um patki pase Toq se ebava s vas be... kefi vi se sq kak se jurkate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.