Jump to content
BulForum.com

Vapros Charlies Angels Full Throttle

Recommended Posts

Mnogo mi e interesno slednoto neshto. Parvo zashto v wareza sa reshili da slojat Charlies Angels Full Throttle na dve CD-ta pri polojenie 4e filma go ima na edno CD DVDRip i drugoto interesno mi e zashto sled kato ve4e pone ot dve sedmici ima

palen prevod na filma nqma napraveni subtitri za filma. Ako nqkoi znae kak da si pusna ediniq "str" fail za Filma i da mi se prevejda celq molq da mi otgovori

Blagodarq predvaritelno.

Ами първо може тоя на 1 СД да не е качествен, да е фейк и т.н.

А ако правилно съм те разбрал имаш субтитри за два диска а имаш филма на един диск и искаш да събереш субовете в едно.Та ако е така, сваляш някоя програмка за обработка на субтитри, оправяш таймкода така че да се подредят веднага след времето на СД1 да е времето на СД2 и тогава ги събираш в един текстов файл.Това е .. дано съм помогнал

Mnogo mi e interesno

mi i na men mi e mnogo interesno - interesno mi e zashto si mislish che ima niakoi koito ti e dlujen da ti kachwa kakwoto i da bilo na warez-a, da se griji sichko da e OK i ti da si shtastliw i dowolen ?!?!?

Abe hora, zasramete se be, ot dwe sedmici imalo prewod na filma i wie ne ste mu slojili na momcheto subtitri !!! Towa e bezobrazie naprawo ! Mi toi sha zeme da se iadosa i sha widite wii kon bob iade li..... :punk

Inache ako ostawim maitapa nastrana, dokolkoto razbrah imash subtitri za 1 cd i iskash da gi naprawish za 2cd taka li ? Towa moje da go postignesh s niakoia ot mnogoto programi za redaktirane na subtitri koiato ima split funkcia. Naprimer SubMax e edna takawa programa. Kak tochno se prawi niama da ti obiasniawam za da ne te obidia, zwuchish mi kato chowek koito moje da se sprawi ;)

dobre de, moje i da ne sum razbral prawilno, i ti da imash 2cd subs a puk filma ti da e 1cd, togawa pak sushtata programa, sushtata stranica s tools Joiner/Splitter.

И на мен "много ми е интересно" наистина. Как може такова нещо? Пак някой не е догледал и не си е свършил работата! Предполагам, че в най-скоро време този който е качил филма ще се извини на всички че не е качил версията, която е на едно CD.

А относно "другото ти интересно" - положението е същото. Напоследък много са се отпуснали всички! Правят се на ударени! Много добре знаят че са длъжни и въпреки това, не искат да направят субтитри. Ясно е, че процеса по преправянето на субтитри за 1CD, на субтитри за 2 CD-та е сложна и трудоемка работа, която не е за всеки. Дори и с лесни за употреба програми като Subtitle Studio А пък и ти не си длъжен сам да си оправяш субтитрите. На готово е най-добре, пък и те (които и да са) са длъжни да го направят.

A това, за str (.srt) файла - незнам как може да се пусне и да се "превежда целия".

Сега по-сериозно - на базата на какво имаш претенции?!?!

Edit: Явно докато съм писал, kicko e reply-нал.

ave kaval begai na dvd.box.sk i stiga prepira

tama se zaigrai s searcha kato kachish neshto imash pravo da se oplakvash..kakto kaza KILLERINCHO /neska dokato piehme bira/ "tva ne e demokraciq' tai cheeeeeeeeeeeeeeeeeee

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...