Jump to content
BulForum.com

WarCraft3 FT

dW!Gga

Recommended Posts

значи инсталвам я тая пуста хава... след тва слагам и експенжана (поне така ми казаха да направа) и след това се опитвам да сложа и 1.20с пача - зарежда ми почто до края и ми изписва няколко грешки една след друг в самия пач... и нз сега как да си я пачна ... плс кажете ми кво подяволите иска от мен тази близардска помия... какво да направа че да обновя версията до 1.20с :angry1 :angry1 :angry1 :wir

Не си свалил правилния пач явно. Може би си свалили някое версия за 1.20б->1.20с.

Трябваше да пишеш в темата за играта, защото сега ще ти затворят тая.

Не си свалил правилния пач явно. Може би си свалили някое версия за 1.20б->1.20с.

Трябваше да пишеш в темата за играта, защото сега ще ти затворят тая.

ами нз свалих това war3tft_120c_english.exe

кажете дали няма па някъв определен ред за пачване :wacko:

Ами би трябвало това да е правилния пач. А ти слагаш ли крака, след като инсталираш Фроузън Троун-а? И кажи, какви грешки ти изписва.

Ами би трябвало това да е правилния пач. А ти слагаш ли крака, след като инсталираш Фроузън Троун-а? И кажи, какви грешки ти изписва.

ами първото нещо което права след като сложа "Фрозен" е пача... еми... неискам да слагам играта за да мога да я направа след като я сложа .... иначе ми искарваше 4 грешки... 3 от тях свързано с някакви карти... :wacko: и първата гласаше че просто немога да сложа тоя пач...

неможеш ли да ми изброиш точно какво правиш ти примерно като я слагаш. (крака иначе не го сложих щото като видях че ми изписа че не става и полудях И ЪнИст. веднага)

по стъпки примерно :

1.Иснал

2.Експенжън

3... и Т.Н. :sick

Ами аз не съм слагал тоя пач ръчно. На мен ми го свали автоматично от батъл нет. Пробвай да сложиш по-стар пач, примерно 1.20б и след това да се вържеш към батъл нет и да ти го свали от там.

Ако е кракваш, отгоре не можеш да слагаш пачове..Трябва да си свалиш оригинално .ехе :) и върху него да е кракваш...А това за грешките..!? Ако продалжава така да прави е свали от другаде..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...