icinkyyy Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Скоро си инсталирах CrystalXP , но го истрих веднага за6тото не ми хареса.От тогава когато си изклу4а ПС-то или го рестартирам в на4алото винаги ми се пуска windows classic.Моля някои да ми каже какво да направя , за да мога , когато стартирам ма6ината си да ми пуска WINDOWS XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 nov windows.teq programi mnogo chesto bygvat windows-a koito i bez tqh si e boza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 nov windows.teq programi mnogo chesto bygvat windows-a koito i bez tqh si e boza. Явно ползваш само solaris и free/open/net BSD.Нека всички, които ползваме "бозата" да се засрамим чинно и да си поръсим главите с пепел. Аман от такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Пробвай да го инсталираш пак, и да сложиш всичко на default, пък после си го махни, или направо си свали това иди на themexp.org или някой друг сайт за теми за десктопа и си слагай която ти харесва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Явно ползваш само solaris и free/open/net BSD.Нека всички, които ползваме "бозата" да се засрамим чинно и да си поръсим главите с пепел.Аман от такива. Виж сега пич,това че windows е боза си е боза.Аз го ползвам и му казвам просто на човека какъв е проблема,защото и на мен ми се случвало да ми се бъгне "Боза ХР".Аман от такива като теб дето не вникват в смисъла на казаното от другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Скоро си инсталирах CrystalXP , но го истрих веднага за6тото не ми хареса.От тогава когато си изклу4а ПС-то или го рестартирам в на4алото винаги ми се пуска windows classic.Моля някои да ми каже какво да направя , за да мога , когато стартирам ма6ината си да ми пуска WINDOWS XP Какво означава "изтрих" трябва да се uninstall-ват тея програми... аз използвам BricoPacks от няколко месеца и съм го слагал поне на 4 компа.. до сега не е имало никакъв проблем. Сложи го пак фулл инстал и после го uninstall-ни само, че гледай какво uninstall-ваш... А иначе само не разбрах какво общо има с "Hardware и електроника" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Аз пък бих казал аман от такива "Бозаджии".. "Боза ХР" - ще повторя някого пак от този форум - Няма такава ОС. Вземи напиши една ОС, но дори тогава гаранция, че няма да й пасва дори "Боза DOS", без да се засягаш. Той си знае за кого говоря. Всеки си избира какво да ползва, но фанатиците често не виждат по-далеч от носа си. Тук наистина малко неуместен пример е, но ще го кажа - Windows 2000 има ъптайм сравним с останали ОС (над 4 години). Но не е тук да спорим по този въпрос. Самия Windows е виновен за повечето проблеми в една изключително малка част от случаите. За домашен компютър само за музика и филми и игри не е проблем да се стигне до преинстал след подобни "намазвания" на кофти програми, за внимателните потребители има софтуер и за целта - например моя файруол (Tiny Server Firewall) има Track'n'Undo от модула Windows Protection - като е активиран, каквото и да прави една инсталрана програма докато я пробвате и инсталирате, файруола може да върне системата назад във времето точно преди инсталацията, все едно никога не сте я слагали. Както се изразяват в сайта на програмата - да върнете часовника назад . Като пример, System Mechanic също имаше подобна опция. Иначе по проблема, не разбрах какво значи, че ти се включва Класик-а?! Провери ли какво има в Startup лист-а на Windows? (msconfig - Startup). Как си изтрил Crystal-a? Като казваш, че ти се пуска MP Classic, а искаш да се пуска Windows XP, това някакъв майтап ли е? Я обясни как ти се пуска плеъра без да има заредена ОС? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 той е казал Windows Classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Тая тема изобщо какво прави тук?! shokar, ако не правиш разлика межуд хардуер и софтуер - опаковай компа в кашони и го занеси обратно на фирмата която ти го е продала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.