w00x Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Това може би е най-якият sci-fi шутър излизал до момента! Обичам sci-fi игри Играя я на машината от подписа ми, настройките съм ги направил така: резолюция: 1360x768; textures, object и water details на high, другите повечето са на медиум, postrpocessing quality e na low. Малко ми лагва в определени сцени, затова се налага да намалявам даже още по-вече настройките. Накрая, когато биех босовете на палубата на кораба трябваше да сложа всичко на low за да върви поносимо. Интересното е, че компа е нов и доста добър; мислих, че ще сложа всичко на very high и ще ми върви гладко, но не стана точно така. Това бе едва втората игра, която сложих на компа, и тя ми лагва при издути опции. Иначе другите ми игри са с издути до дупка опции и вървят супер. Аз съм със същия процесор, но с друга видеокарта. Играта я играя на максимални настройки на 40fps на 1280х1024. Ако искаш да играеш игрите на максимум, трябва да обмислиш смяна на видеото Crysis изнасилва видеокартата и после продължава с малки бебета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Аз съм със същия процесор, но с друга видеокарта. Играта я играя на максимални настройки на 40fps на 1280х1024. На последната мисия ще имаш доста по-малко от 40 фпс, така че не се притеснявай Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneofmany Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Интересното е, че компа е нов и доста добър; мислих, че ще сложа всичко на very high и ще ми върви гладко, но не стана точно така. Това бе едва втората игра, която сложих на компа, и тя ми лагва при издути опции. Компа ти може да е нов обаче е доста далече от много добър. Не се засягай обаче имаш 2.6Ghz процесор със 2gb ram и видео карта която е здраво закотвена в mainstream. Това изобщо не е супер конфугурация а като се има предвид как Crysis не щади ресурси това всъщност е нещо от рода на entry level за играта. И не знам кой ти е казал, че все още има геймърски видео карти с пасивно охлаждане обаче жестоко те е излъгал. Особенно такива на nvidia. Системните изисквания дадени по-горе са напълно грешни. Тези които Crytek обяви преди време са следните: Minimum System Requirements: OS - Windows XP or Windows Vista Processor - 2.8GHz or faster (XP); 3.2GHz or faster * (Vista) Memory - 1GB RAM or 1.5GB RAM (Vista) Video Card - 256MB ** Hard Drive - 12GB Sound Card - DirectX 9.0c compatible Recommended System Requirements: OS - Windows XP / Vista Processor - Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz Memory - 2GB RAM GPU - NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similar * Supported Processors: Intel Pentium 4 2.8GHz (3.2GHz for Vista) or faster, Intel Core 2GHz (2.2GHz for Vista) or faster, and other similar CPUs. ** Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT + or similar GPUs. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 ...и видео карта която е здраво закотвена в mainstream. И не знам кой ти е казал, че все още има геймърски видео карти с пасивно охлаждане обаче жестоко те е излъгал. Особенно такива на nvidia. Но нали именно mainstream хардуера би трябвало да е напълно достатъчен за игри и всичко, което е излезнало до момента. P.S. На видеокартата пише Let's Game Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 На последната мисия ще имаш доста по-малко от 40 фпс, така че не се притеснявай Като я стигна ще споделя. 43 е средното, което FRAPS измерва като Benchmark. И не знам кой ти е казал, че все още има геймърски видео карти с пасивно охлаждане обаче жестоко те е излъгал. Особенно такива на nvidia. Цък цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Някой успял ли е да сложи пач 1.2? Баси противното нещо. Не те пита нищо, директно от 300мб файл прави няколко по 300, с надвишаващ общ размер 1.4ГБ и то ги праска директно в C:\ без да ти казва колко място ще иска, ти къде искаш да ги сложиш и т.н. Чета и други простотии по инсталирането му- я някой, който го е сложил да сподели поне колко място иска. Аз за да го инсталирам трябва да трия от папката уиндоус вече, баси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 аз пък изиграх играта на слаб компютър и и се изкефих ного даже мисла тея дни да е почна пак. То и без тва няма интересни игри вече, се някви смотани дето след 10мин. игра ти умръзват тва е единствената игра дето ми се хареса ного от бая време на сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Аз пък съм на едно място и незнам какво се прави.Има една зелена точка на картата и аз съм на нея.Ето снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Ми айде де. Tо ти го пише с големи зелени букви. Вадиш бинокъла, прецелваш се и викаш въздушната атака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Трябва да слезеш от тоя кораб и от растояние да викнеш въздушно нападение над кораба. Пускаш бинокъла и натискаш някакво копче, но не помня вече кое беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Пък сега съм в кораба на извънземите и е нещо като лабиринт и не мога да изляза.От 2 часа обикалям и нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 А какво закуси? Моля кажи, че да спя спокойно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Но нали именно mainstream хардуера би трябвало да е напълно достатъчен за игри и всичко, което е излезнало до момента. P.S. На видеокартата пише Let's Game Е ти какво очакваш да пише на видео карта. GeForce 7900 бие 8600 GT, трябваше да си земеш поне 8800GT и определено щеше да дигнеш графиката още. Още нещо се чудя, защо си си сложил 2х1GB RAM, доста по добре е примерно да сложиш една плочка от 2GB. А какво закуси? Моля кажи, че да спя спокойно... Вероятно очаква да му се даде насока как да се измъкне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Още нещо се чудя, защо си си сложил 2х1GB RAM, доста по добре е примерно да сложиш една плочка от 2GB. Пращим от компютърни специалисти напоследък. Аз съм изостанал явно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Пращим от компютърни специалисти напоследък. Аз съм изостанал явно... Забавянето никой не го брои.... Tва е все едно да кажеш че моно.... (как се казва това на български????) monocycle с една голяма гума е по-добре от колело с 2 по-малки Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Още нещо се чудя, защо си си сложил 2х1GB RAM, доста по добре е примерно да сложиш една плочка от 2GB. Най-вече заради dual channel-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 можели да ми дадете съвет видеокартата ми е nvidia 7600gs 256mbDDR3 и като тръгне играта нищо не се вижда тъмно и неясно е за сравнение CALL OF DUTY4 я играя на 1280х1024 и всичко на макс без никъв лаг кво да правя да сменям картата или може да се настрои софтуерно за directX 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Купи си нова карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Пробвай да сложиш по-нови драйвъри или да пачнеш играта. Аз преди с такава видео карта я играех на медиум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Пробвай да сложиш по-нови драйвъри или да пачнеш играта. Аз преди с такава видео карта я играех на медиум. Благодаря за съвета въобще не ми идваше на ум че може да е от драйверите сега всичко е ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Ако подкараш Call Of Duty 4 на 1280 с повече от 10 кадъра с 7600gs, аз ще ти купя новата видео карта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Ако подкараш Call Of Duty 4 на 1280 с повече от 10 кадъра с 7600gs, аз ще ти купя новата видео карта... Даже около 30 се хващат Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Даже около 30 се хващат На максимални детайли с AA, AF и всичките меродиики? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 На максимални детайли с AA, AF и всичките меродиики? Без AA и AF, но с всичко останало на макс. Малко оффтопик стана обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Ако подкараш Call Of Duty 4 на 1280 с повече от 10 кадъра с 7600gs, аз ще ти купя новата видео карта... ми call of duty 4 ми е на 1280х1024 AA-2X , AF-2X а CRYSIS е 1024x768 AA-OF ,AF -OF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.