Jump to content
BulForum.com

Crysis

simbata

Recommended Posts

Уж покривам минималните с изключение на CPU... възможно ли е от това да ми лагва... :(

P4 2.2; 2x512; GF6600 128DDR3.

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Надявам се си наясно, че минималните изисквания са, за да пуснеш играта на всичко на Low. С препоръчителните се играе на medium. Просто това 6600 не може да се оправи с резолюция 1024х768 и разни ефекти. Виж някоя назоблена 7600 ще се оправи... но в твоя случай... смъкваш резолюцията на около 800х600 и гледаш кое да пуснеш и кое да махнеш, така че да ти върви с около 30тина кадъра.

Мажду другото някой врътна ли я и ако да колко нива е? Много мразя да не знам колко са нивата... така не мога да планирам кой ден ще я врътна :)

играх я но ми омръзна на 1024x768 всичко на low , тук таме нещо на medium докарвам 30-40 кадъра, на някой места и 50 ама не си струва да се играе тва ако не е на поне high, всичко е много дървено такова, няма ни отражения, ни сенки, ни динамични светлини

а и обжективите мн се повтарят, повечето са да се изключи няква защита на корейците която блокира сигнала на сателитите на нашите :)

Абе не е много кратка... в смисъл по-дълга е от Airborne и COD4, но е лесна... аз за ташак минавах цели мисии без да ползвам оръжие, само тукати :) Даже извънземните така ги приспивах.

А целите изобщо не ги слушам какво говорят - просто си карам към зелените точки. Иначе си прав, че това е основното, което ти задават за цел.

Абе аз я пуснах на 3тата труднос и се скъсаха да ме убиват. Ако играя само с юмруци, сигурно трябва да се крия по храстите като някъв травестунгер... :D

Ами ще се клоакваш бре човек... в смисъл ставаш си невидим отиваш хващаш го за гушата и бой. Макар че верно на последна трудност не съм я пробвал играта... но и нямам и намерение да я пробвам. Така или иначе имам какво друго да правя и играя :)

Абе чета много хора е играят я на Low я на Medium настройки само не ми е ясно как ви прави кеф така хем да ви сече хем е играете. А дифакто не виждате красотата на играта!

На да ли има някой който да е цъка всичко опънато на МАКС и ако има да метне някой друг шот да видим как изглежда

Ами да ти кажа аз я играех на настройки между медиум и хай... разликата до всичко на хай е много малка. А между медиум и хай също не е голяма... просто има някви отблясъци в повече по метала - джиповете, оръжието и т.н. и маглата там е леко по-различна. Абе все неща дето спокойно можеш да минеш и без тях. Казвам ти го понеже пробвах... ама всичко на хай и кадрите ми падат на 20, което не ме радва... Виж за на лоу нищо не мога да кажа. Не съм тествал и не мога да говоря.

Те го нюкнаха острова... там какво да правят, радиация ли да ядат :) Ще чакат да се разеснесе това дето пуснаха и после ще ходят в пещерата на извънземните. Т.е. очаквай го в следващата игра от поредицата.

някой който да е цъка всичко опънато на МАКС и ако има да метне някой друг шот да видим как изглежда

Тъй като милият ни форум ми предоставя възможността да постна само 10 имиджа, гледай от ТУК. Намери моя пост и виж играта как излгежда на макс :)

Трябва ми малко помощ че зациклих :(

На онова ниво с пристанището (3то или четвърто се бада мисля), тряаба да взривя един кораб като го маркирам с бинокъла. След това ми казва да отбранявам пристанището докато не дойдат подкрепления. Обаче нито подкрепления идват нито идват лоши от които да го отбранявам :angry1 Ако някой има идея какво трябва де се направи да драсне няколко реда.

Благодаря предварително.

• 2 weeks later...
Някой играл ли е в мрежа, щото аз се опитвам, но към който и сървар да се конектна ми дава една и съща грешка :(

ами нормално е да ти дава тази грешка все пак не си купил играта.

значи има специално кракнати сървари, препорачвам ти тези които имат "ru" в името на играта - все пак руснаците си знаят работата :)

Играта сега е пробвах и ми хареса много ама е объркваща с тея функцийки .

Като отидеш до колата натисни това или до човек натисни онова и онова и след като играх куп подобни игри вече натискам цялата клавиатура и гледам какво ще стане .

Сега ще си е сваля в нас и ще видим какво ще излезе .

• 5 weeks later...

Абе на 7300GT/256DDR2 поне на медиум на 1024 ще върви ли горе долу примерно 30-тина кадъра?

Другите неща ги покривам (Х2 5600+, 2 Г Рам).

Мерси.

Цъкам я на 7300GT 256ddr3 на 1024х768 и повечето настройки на медиум и върви добре.Мога да кажа че няма лаг,само на някои много натоварени места може лего да "лагне" иначе всичко е наред . ;)

Цъкам я на 7300GT 256ddr3 на 1024х768 и повечето настройки на медиум и върви добре.Мога да кажа че няма лаг,само на някои много натоварени места може лего да "лагне" иначе всичко е наред . ;)

Мерси :) .

Много рядко играя, и картата ми е без вентилатор. Не съм и много претенциозен към игрите. А и по-мощните карти са с вентилатор, което не ми се нрави.

Ще я пробвам някой ден.

• 4 months later...

Искам да възродя темата и да кажа, че тва е една от най-яките игри които съм играл. Да не кажа най-яката. Днеска я пуснах, още съм на острова в началото и съм очарован. Интелекта на противника е страхотен. Крият се, покриват се докато презареждат. Може да се взаимодейства с абсолютно всичко. Варели, кашони, дъски, бутилки. Дърветата падат след продължителна стрелба. Направо страшно.

@tedy - моята карта е с пасивно охлаждане. ATI HD3870.

Това може би е най-якият sci-fi шутър излизал до момента! Обичам sci-fi игри :) Играя я на машината от подписа ми, настройките съм ги направил така: резолюция: 1360x768; textures, object и water details на high, другите повечето са на медиум, postprocessing quality e na low. Малко ми лагва в определени сцени, затова се налага да намалявам даже още по-вече настройките. Накрая, когато биех босовете на палубата на кораба трябваше да сложа всичко на low за да върви поносимо.

Интересното е, че компа е нов и доста добър; мислих, че ще сложа всичко на very high и ще ми върви гладко, но не стана точно така. Това бе едва втората игра, която сложих на компа, и тя ми лагва при издути опции.

Иначе другите ми игри са с издути до дупка опции и вървят супер.

Не се заяждам, но единственото хубаво нещо в тва пц е процесора, отчасти и рама. Тва видео е в ниската средна класа вече. Даже ти се чудя как си успял да я изиграеш с посочените от теб настройки. Пусни графиката на 1024х768 и ще имаш що-годе някакъв поносим фрейм, някъде около 25... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...