Fibaman Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Уж покривам минималните с изключение на CPU... възможно ли е от това да ми лагва... P4 2.2; 2x512; GF6600 128DDR3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Надявам се си наясно, че минималните изисквания са, за да пуснеш играта на всичко на Low. С препоръчителните се играе на medium. Просто това 6600 не може да се оправи с резолюция 1024х768 и разни ефекти. Виж някоя назоблена 7600 ще се оправи... но в твоя случай... смъкваш резолюцията на около 800х600 и гледаш кое да пуснеш и кое да махнеш, така че да ти върви с около 30тина кадъра. Мажду другото някой врътна ли я и ако да колко нива е? Много мразя да не знам колко са нивата... така не мога да планирам кой ден ще я врътна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Знам. Всичко е Low и е на 800х600 и пак лагва. Не съм се и надявал да я пусна на повече от Low! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 отвори ..\crysis\game\levels\ и виж кои си минал и кои не Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Един приятел ми каза, че я е врътнал за 10 часа, маняк е, но играта явно не е дълга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 играх я но ми омръзна на 1024x768 всичко на low , тук таме нещо на medium докарвам 30-40 кадъра, на някой места и 50 ама не си струва да се играе тва ако не е на поне high, всичко е много дървено такова, няма ни отражения, ни сенки, ни динамични светлини а и обжективите мн се повтарят, повечето са да се изключи няква защита на корейците която блокира сигнала на сателитите на нашите Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Абе не е много кратка... в смисъл по-дълга е от Airborne и COD4, но е лесна... аз за ташак минавах цели мисии без да ползвам оръжие, само тукати Даже извънземните така ги приспивах. А целите изобщо не ги слушам какво говорят - просто си карам към зелените точки. Иначе си прав, че това е основното, което ти задават за цел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Абе аз я пуснах на 3тата труднос и се скъсаха да ме убиват. Ако играя само с юмруци, сигурно трябва да се крия по храстите като някъв травестунгер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Ами ще се клоакваш бре човек... в смисъл ставаш си невидим отиваш хващаш го за гушата и бой. Макар че верно на последна трудност не съм я пробвал играта... но и нямам и намерение да я пробвам. Така или иначе имам какво друго да правя и играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Абе чета много хора е играят я на Low я на Medium настройки само не ми е ясно как ви прави кеф така хем да ви сече хем е играете. А дифакто не виждате красотата на играта! На да ли има някой който да е цъка всичко опънато на МАКС и ако има да метне някой друг шот да видим как изглежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Ами да ти кажа аз я играех на настройки между медиум и хай... разликата до всичко на хай е много малка. А между медиум и хай също не е голяма... просто има някви отблясъци в повече по метала - джиповете, оръжието и т.н. и маглата там е леко по-различна. Абе все неща дето спокойно можеш да минеш и без тях. Казвам ти го понеже пробвах... ама всичко на хай и кадрите ми падат на 20, което не ме радва... Виж за на лоу нищо не мога да кажа. Не съм тествал и не мога да говоря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pORTMAN?! Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 lol!Вчера я врътнах, свърши малко....уж тръгваха за острова, ама е па на Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Те го нюкнаха острова... там какво да правят, радиация ли да ядат Ще чакат да се разеснесе това дето пуснаха и после ще ходят в пещерата на извънземните. Т.е. очаквай го в следващата игра от поредицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 някой който да е цъка всичко опънато на МАКС и ако има да метне някой друг шот да видим как изглежда Тъй като милият ни форум ми предоставя възможността да постна само 10 имиджа, гледай от ТУК. Намери моя пост и виж играта как излгежда на макс Link to comment Share on other sites More sharing options...
pORTMAN?! Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Някой играл ли е в мрежа, щото аз се опитвам, но към който и сървар да се конектна ми дава една и съща грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Трябва ми малко помощ че зациклих На онова ниво с пристанището (3то или четвърто се бада мисля), тряаба да взривя един кораб като го маркирам с бинокъла. След това ми казва да отбранявам пристанището докато не дойдат подкрепления. Обаче нито подкрепления идват нито идват лоши от които да го отбранявам Ако някой има идея какво трябва де се направи да драсне няколко реда. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Някой играл ли е в мрежа, щото аз се опитвам, но към който и сървар да се конектна ми дава една и съща грешка ами нормално е да ти дава тази грешка все пак не си купил играта. значи има специално кракнати сървари, препорачвам ти тези които имат "ru" в името на играта - все пак руснаците си знаят работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Играта сега е пробвах и ми хареса много ама е объркваща с тея функцийки . Като отидеш до колата натисни това или до човек натисни онова и онова и след като играх куп подобни игри вече натискам цялата клавиатура и гледам какво ще стане . Сега ще си е сваля в нас и ще видим какво ще излезе . Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 всички изисквания ги покривам играта тръгва на картината е размазана и тъмна -някаква идея видеокартата ми е 8600 gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Абе на 7300GT/256DDR2 поне на медиум на 1024 ще върви ли горе долу примерно 30-тина кадъра? Другите неща ги покривам (Х2 5600+, 2 Г Рам). Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Цъкам я на 7300GT 256ddr3 на 1024х768 и повечето настройки на медиум и върви добре.Мога да кажа че няма лаг,само на някои много натоварени места може лего да "лагне" иначе всичко е наред . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Цъкам я на 7300GT 256ddr3 на 1024х768 и повечето настройки на медиум и върви добре.Мога да кажа че няма лаг,само на някои много натоварени места може лего да "лагне" иначе всичко е наред . Мерси . Много рядко играя, и картата ми е без вентилатор. Не съм и много претенциозен към игрите. А и по-мощните карти са с вентилатор, което не ми се нрави. Ще я пробвам някой ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Искам да възродя темата и да кажа, че тва е една от най-яките игри които съм играл. Да не кажа най-яката. Днеска я пуснах, още съм на острова в началото и съм очарован. Интелекта на противника е страхотен. Крият се, покриват се докато презареждат. Може да се взаимодейства с абсолютно всичко. Варели, кашони, дъски, бутилки. Дърветата падат след продължителна стрелба. Направо страшно. @tedy - моята карта е с пасивно охлаждане. ATI HD3870. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Това може би е най-якият sci-fi шутър излизал до момента! Обичам sci-fi игри Играя я на машината от подписа ми, настройките съм ги направил така: резолюция: 1360x768; textures, object и water details на high, другите повечето са на медиум, postprocessing quality e na low. Малко ми лагва в определени сцени, затова се налага да намалявам даже още по-вече настройките. Накрая, когато биех босовете на палубата на кораба трябваше да сложа всичко на low за да върви поносимо. Интересното е, че компа е нов и доста добър; мислих, че ще сложа всичко на very high и ще ми върви гладко, но не стана точно така. Това бе едва втората игра, която сложих на компа, и тя ми лагва при издути опции. Иначе другите ми игри са с издути до дупка опции и вървят супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Не се заяждам, но единственото хубаво нещо в тва пц е процесора, отчасти и рама. Тва видео е в ниската средна класа вече. Даже ти се чудя как си успял да я изиграеш с посочените от теб настройки. Пусни графиката на 1024х768 и ще имаш що-годе някакъв поносим фрейм, някъде около 25... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.