Jump to content
BulForum.com

Crysis

simbata

Recommended Posts

Ако са такива изискванията й, докато излезе, голяма част от хората ще я подкарат нормално.

Какво разбираш под нормално.

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply
Ако са такива изискванията й, докато излезе, голяма част от хората ще я подкарат нормално.

Тоест хората, които ще ъпгрейднат специално за нея и тия, които ъпгрейдват при всяка поява на нов хардуер ;) Тва си е бая голяма част от българите, няма спор.

Az li4no 4akam ot sumati vreme normalnite ceni na 2qdrenite...te doidoha, sega 4akam cenite na ddr2-to da spadnat...i nai-nakraq, da izleze directx 10 videokarta... kato stanat ostavashtite 2 neshta realnost i kupuvam vsi4ko da e 4istak novo. Ina4e kompiutara ne sam go baral ot 3 godini... mislq, 4e si e napalno v reda na neshtata da e ostarql i da ne podkarva vsi4ko...daje mojeshe i da ne podkarva nishto kato se zamislq :)

Какво разбираш под нормално.

Разбирам, че ще покриват препоръчителните, с малки изключения във видеокартите :).

Абе тея изисквания ще са като F.E.A.R дават ти некакви неземни изисквания после официялната версия се разбира, че се подкарва нормално. :)

Играта се очаква да е зарибена.

btw кога е датата на излизане

btw кога е датата на излизане

Точна дата няма.Засега е известно, че играта ще излезне през есента на 2006г.

Само не ми е ясно, колко пари трябва да дам за ъпгрейд, за да я играя тая игра. Иначе като гледам шотовете, според мен това ще е играта, която се доближава най-много до реалната графика.

Само не ми е ясно, колко пари трябва да дам за ъпгрейд, за да я играя тая игра.

Много :)

Иначе на мен любимото ми филмче е ТОВА

• 3 months later...

Recomended:

Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent

RAM: 1.5Gb

No thanks!

• 7 months later...

На мен ми трябват още 512 рам и ще се насладя на максимума !

Ама наистина много големи изисквания дават !

Аз преди месец да си купя добър компютър и да ми кажат , че едвам покривам рама !

Ще се играе ! :)

Не си мисли, че на тези карти ще я играеш или пък ако тръгне- не се надявай да видиш нещо значимо.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
На мен ми трябват още 512 рам и ще се насладя на максимума !

Ама наистина много големи изисквания дават !

Аз преди месец да си купя добър компютър и да ми кажат , че едвам покривам рама !

Ще се играе ! :)

Ако конфигурацията ти е тази от подписа, силно се съмнявам да видиш играта на макс. Не и с повече от 10 fps.

Изискванията остават ли същите като в първия пост на темата?

Би трябвало да останат същите.

Ако конфигурацията ти е тази от подписа, силно се съмнявам да видиш играта на макс. Не и с повече от 10 fps.

На мах и аз не вярвам да я подкара с GF8600GT..То даже 8800Ultra ще се озори та камоли GF8600GT..Прилично ще може да e играе с около 30-40 fps!

Да де ама зависи от 8800-то.

Защото едно е GF 8800GTS, 320MB XFX PV-T80G-GHF4 PCI Express, DDR3

Друго е GF 8800GTS, 640MB XFX PV-T80G-THF9 PCI Express, DDR3

И трето е GF 8800GTX ULTRA, 768MB XFX PV-T80U-SHF9 PCI Express, DDR3

Мале, пък тая последната ако я барна... :love :love :love

Вижте ся. Голям фен съм на nvidia (mx440 >> fx5500 >> 6600 >> 7600gs) но не мога да не призная, че в момента, ако си вземеш nvidia от високия клас с directx 10 ще се прецакаш. Защо всички толкова са побеснели по числото 8800? Само да вметна, че горепосочената 1ва карта си е набутвация, 2рата ASUS EN8800GTS/HTDP/640M PCI-E е по-лош избор, сравнен с тази карта - SAPPHIRE HD2900XT 512M GDDR3, a третата не е по джоба на средностатистическия българин :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...