emirates stadion Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Ънинсталнах си хамачето и сега като тръгна да си го инсталирам пак и ми показва,че програмата ми е в компа и дали искам да я ъпдеитна и като дам ъпдеит и прекъсва.А програмата ми я няма,ънинсталнах всичко обаче не тръгва да ми се инсталира на ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Ънинсталнах си хамачето и сега като тръгна да си го инсталирам пак и ми показва,че програмата ми е в компа и дали искам да я ъпдеитна и като дам ъпдеит и прекъсва.А програмата ми я няма,ънинсталнах всичко обаче не тръгва да ми се инсталира на ново. По повод на твоето запитване го деинсталирах, за да видя какво ще стане, ако пак го инсталирам. Ами нямаше проблем. Предполагам, че нещо негово стои в регистрите на уиндолса. Изчисти ги и пак пробвай след рестарт. Run>regedit>edit>find и напиши например, hamachi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 По повод на твоето запитване го деинсталирах, за да видя какво ще стане, ако пак го инсталирам. Ами нямаше проблем. Предполагам, че нещо негово стои в регистрите на уиндолса. Изчисти ги и пак пробвай след рестарт. Run>regedit>edit>find и напиши например, hamachi. Ми сигурно е тва ,ама немога да намеря нищо.Как по друг начин мога да си провера какво имам в регистъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Ми човек , има четири начина да се справиш с проблема ти : 1.Изчисти си регистрите (както вече ти предложиха) 2.Формат на системния хард с нов Win 3.Викни някой дето разбира у вас да ти го оправи 4.Изчакай да излезе нова версия на Hamachi EDIT : WOW , напраих 100 поста :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Трябва да се използва търсачката на форума, преди да се създава нова тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.