__lo6iat__ Posted December 29, 2002 Share Posted December 29, 2002 A we xora znam 4e ne sam edinstven koito tarsi subtitri na bgr za The thing za6toto filma si zaslyjava da se gleda! Ako niakoi znae kade gi ima da kaja pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted December 29, 2002 Share Posted December 29, 2002 awe chovek sto ne pogledna 3 temi po-nadolu..a ?? a kaji mi ??? i ti ne znaesh nali ??? pochnahte da zalivate foruma s vsqkakfi gluposti .. che prochetete malko moje da ima nqkoq tema po sastiq vapros ( http://www.warez.ru/forum/index.php?act=ST&f=2&t=373 ) .. no vii ne ... kakto i da e ... bg subs vse oste nqma a i kato gledam nqma jelaesti koito da gi prevadat.. taka che zasega chakame ... btw tezi tri temi koito si pusnal mojeshe da gi obobstish v edna no kakto i da e i tova ste podmina kato za prav pat .. are sas zdrawe .. no offence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__lo6iat__ Posted December 30, 2002 Author Share Posted December 30, 2002 Oki we curidge k`vo mi se kara6 ??? Ako nima xora kato men tyk da govorat na k`vo 6te zapreli4a na grobi6te si4ki 6te vlizat 6te 4etat edno i sa6to i 6te mal4at 4e nikoi dryg go bil kazal )) to e mnogo sme6no i niama logika v nego pak za k`vo da gio obedinivam v edin kato iskam da sa otdelno! Taka ima po-goliam 6ans niakoi da gi vidi i da mi help. Vse pak curidge ti blagodaria 4e mi kaza da ne tarsa subs za The Thing !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted December 30, 2002 Share Posted December 30, 2002 __lo6iat__, obiknovenno horata izpolzvat onia link nai-otgore "View new posts" i gi gledat nared (ne sa chak tolkova mnogo). Naistina niama smisul da se pishat po niakolko thread-a, ako neshtata mogat da se obediniat v edin. Kolkoto do tova za niakolkoto threda za edno i sushto neshto ... ami predstavi si, che moga da pomogna, smiatash li che shte si igraia da pisha reply vuv vseki edin thread po temata ? shte ti otgovoria - NE ... shte napisha reply-a v edin ot threadovete. Taka ili inache shte se naloji da si go prochetesh ot tam. Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR P.S.: Niamam za cel da se zaiajdam ili neshto takova, prosto tova za koeto govori curidge se naricha "Flood" i e "nakazuemo" ot iNet pravilata za povedenie ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted December 30, 2002 Share Posted December 30, 2002 no offence __lo6iat__ no ade stiga sme pisali po taz tema che pak stana flood . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.