doctora Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Имам следния въпрос. Моля ако се повтаря темата /търсих, но не намерих/ да бъда извинен. От скоро имам DVD записвачка, която поддържа всички досега формати. Имам един оригинален диск DVD, на който има концерт. Искам да си го презапиша, но е 8 гигабайта. Има ли начин и какъв да може да се прехвърли на DVD от 4,7 ГБ. Чувал съм, че трябва да се махнат някакви файлове, които са излишни или нещо такова. Какъв софтуер да използвам? Ако някой бъде така добър да помогне, ще бъда много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Според мен проблема не е хардуерен поне така мисля , следователно и темата е за другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 пробвай с DVD Shrink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Ако диска е със запазени права ще ти свърши работа нещо от тук.На първо време става и Expres-a , но ако искаш да "цепиш" от 8 на 2 Х 4,7 Gb Platinum-a е перфектен(Лично мнение) като има и доста разширени възможности.Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.