Jump to content
BulForum.com

Защо се рестартира компютъра

Recommended Posts

trent said:
(всъщност от колко време ти го прави този проблем?)

Проблемът ми го прави от тогава когато си купих частите преди около 2 месеца и от тогава се мъча да ги оправя и вече взе да ми писва.

Относно разклонителя, той е с пет гнезда 3500W.

@Xray много добре съм видял какво питаш

Сега виж първо чистия Warcraft 3 e невероятно бъгава игра първо я пачни с последния пач и тогава играй на нея

.От тук аз разбирам, че проблемът според теб може и да идва от играта затова ти казах ,че е оригинална и е кракната и немога да разбера откъде толкова смях се поражда.Ако не знаеш ,а явно ти не знаеш играта ако не се кракне не върви без диск, затова се краква, за да не е нужно всеки път като искам да я играя да слагам диска и недай си боже да го издраскам..капиш?

@Maza (Злати) теб те знам къде живееш :) и ти ли не знеш дали е оригинална или не ,нали беше с брат ми когато я купувахте или нещо бързо забравяш ,или просто искаш да трупнеш някой пост и да се направиш на интересен?

Относно драйвери и т.н. пробвал съм и със стари и с нови и накарая май ще им занеса компа във фирмата да си открият сами проблема.

Sothbiss said:
Не е от играта 100%.

1.Оригинална е.

2.Пачната е, кракната е и всичко е ОК.

Sothbiss said:
От тук аз разбирам, че проблемът според теб може и да идва от играта затова ти казах ,че е оригинална и е кракната и немога да разбера откъде толкова смях се поражда.Ако не знаеш ,а явно ти не знаеш играта ако не се кракне не върви без диск, затова се краква, за да не е нужно всеки път като искам да я играя да слагам диска и недай си боже да го издраскам..капиш?

Нали го знаеш оня израз "***, но упорит" :D

Щом се рестартира систематично само при "оригиналната" игра, значи проблема е именно в нея :bgrin:

notor1ous said:
Нали го знаеш оня израз "***, но упорит" :D

Щом се рестартира систематично само при "оригиналната" игра, значи проблема е именно в нея :bgrin:

уфф :angry: се тая, повече не искам да споря за "ОРИГИНАЛНАТА" игра.

Flameblind said:
а ? аз какво направих :) ?

Ами само ти каза, че проблема е в драйверите. Наистина е там, но не съм го оправил съвсем. Сложих си едни малко по-стари драйвери и уж работеше но след 1-2-3 часа пак се рестартира и трябва пак да изтривам драйверите и да инсталирам тия старите. Незнам защо така се получава, иначе забива през 2-3 минути. Ако можеш да ме посъветваш какво още да направя. Видео картата ми е ГФ6600 АГП

Botev1912 said:
е защо мислиш че е от видео картата. Аз залагам на РАМ
От видео картата е и по-точно от драйверите, щото кат махна драйверите нямам никакви проблеми със забиването, ама има други проблеми. Като сложа малко по-стари карам няколко часа. Като сложа най-новите карам по 2-3 минути
  PROSTAKA said:
аз пък ще те питам най тъпото, проверил ли си за вируси там където ти са игрите?

Ами аз преинсталирах целия Уиндоус ;)

PROSTAKA said:
Няма значение форматирал си C-то примерно,а игрите мой да ти са в D-то.Сканирай целия хард.

Всичко форматирах и ц и д :) почнах всичко на ново

• 1 year later...

Не ми се искаше да пускам друга тема ще попитам тук. Значи при 1 приятел се появи 1 доста стар проблем поне при мен се беше появил преди 3 години..Та там където излиза 1 прозорче и ти дава 1 минута и че ще рестартира. Не си спомням как се бях оправил със този проблем..дори и Касперскито не му тръгва..инсталира се и не тръгва. :angry:

да си сложи хп със sp 2 или поне да си ъпдейтва бозата. иначе за тоя проблем имаше разни тулове, но не си спомням какви точно

I`GoT`Da`PoWeR said:
Не ми се искаше да пускам друга тема ще попитам тук. Значи при 1 приятел се появи 1 доста стар проблем поне при мен се беше появил преди 3 години..Та там където излиза 1 прозорче и ти дава 1 минута и че ще рестартира. Не си спомням как се бях оправил със този проблем..дори и Касперскито не му тръгва..инсталира се и не тръгва. :angry:

Ако е същия Blaster който вилнееше преди 3-4 години (2003-та есента), той точно това му беше симптома. Имаше и някакъв друг негов вариант, ама не се сещам.

Виж това, симантек първи направиха фикс туул за него.

http://www.symantec.com/security_response/...-081119-5051-99

Разбира се Microsoft има и пач за целта, но твоя приятел да вземе да си сложи последните ъпдейти и сървиз паци за виндовса.

Stenli said:
да си сложи хп със sp 2 или поне да си ъпдейтва бозата. иначе за тоя проблем имаше разни тулове, но не си спомням какви точно

Не не мисля че е от това. Защото внезапно се появи.

tedy said:
Ако е същия Blaster който вилнееше преди 3-4 години (2003-та есента), той точно това му беше симптома. Имаше и някакъв друг негов вариант, ама не се сещам.

Виж това, симантек първи направиха фикс туул за него.

http://www.symantec.com/security_response/...-081119-5051-99

Разбира се Microsoft има и пач за целта, но твоя приятел да вземе да си сложи последните ъпдейти и сървиз паци за виндовса.

Благодаря утре ще се опитам да му помогна ! B)

I`GoT`Da`PoWeR said:
Не не мисля че е от това. Защото внезапно се появи.

...

Само да имаш предвид: Бластера вече не е така активен както преди 3-4 години. Може и рядко да е, но явно се появява чат пат от нищото, така че винаги е 'внезапно' :bgrin:

Ако е от него, оправя се, и аз есента на 2003 го фанах, и с туула се фиксна.

tedy said:
Само да имаш предвид: Бластера вече не е така активен както преди 3-4 години. Може и рядко да е, но явно се появява чат пат от нищото, така че винаги е 'внезапно' :bgrin:

Ако е от него, оправя се, и аз есента на 2003 го фанах, и с туула се фиксна.

Както и аз. Само че не помнех как точно :rolleyes: :beerchug

Маса неща изписахте, но аз мога да ви кажа само едно - 99% от случаите на рестарти е захранване или рам. По-вероятното е захранване. Ако е РАМ не е задължително да е дефектен. Понякога се касае до несъвместимост на компоненти. Някои памети могат да правят проблем на конкретно дъно, а на друго да са ОК. Преди да правиш каквото и да е (като форматиране на дискове и т.н.) вземи от някой приятел едно захранване и памет, смени ги и тествай.

I`GoT`Da`PoWeR said:
..Та там където излиза 1 прозорче и ти дава 1 минута и че ще рестартира....

Може и да е глупаво, но погледни за всеки случай от Power Options Properties да не би погрешка да сте активирали поддръжката на UPS - прави точно същото ако няма включен такъв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...