NEO_DDT Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Miranda Kerr не е просто мацка Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Нео, тази доста "яки" баджаци изкара бе... Таз "мома" ако роди ще заформи задник по-голям и от моя Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Дедо с тия бедра като те стисне ще ти чупи патката Клякала е доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Тази дефинира темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Нео, тази доста "яки" баджаци изкара бе... Таз "мома" ако роди ще заформи задник по-голям и от моя Дядо такива моми съм виждал с изградена мускулна памет и тренировъчни навици след 6-7 месеца не можеш да познаеш, че са раждали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Тия моми са все по-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Те болшинството сегашни моми са торба картофи и фигура тип - гръцка амфора далеч преди да са стигнали възрастта за раждане, еле пък изобщо да са съзряли. То за кво плъзнаха сред жените тия моди с посраните гащи, а сред мъжете, схващането, че гъзестите трътли са секси... То глей от всякъде какви лоести гъзища засипват нещастния обикновен мъж, че даже и разни термини като бразилски серялник и бутилишъс взеха да се измислят заради запуснатите и трътлести мърли.... Щот или да си крият стриистите целулити, или да оправдават с модата собствената си медузестост и дебелогъзие. П.п. Тва, като видя такивата огромни гЪзове (пък било то и на някви измислени билдърки) и ми иде да се издрайфам..., въпреки, че едва ли ще ми олекне.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Емили Блънт - колкото повече я гледам, толкова повече ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Те болшинството сегашни моми са торба картофи и фигура тип - гръцка амфора далеч преди да са стигнали възрастта за раждане, еле пък изобщо да са съзряли. То за кво плъзнаха сред жените тия моди с посраните гащи, а сред мъжете, схващането, че гъзестите трътли са секси... То глей от всякъде какви лоести гъзища засипват нещастния обикновен мъж, че даже и разни термини като бразилски серялник и бутилишъс взеха да се измислят заради запуснатите и трътлести мърли.... Щот или да си крият стриистите целулити, или да оправдават с модата собствената си медузестост и дебелогъзие. П.п. Тва, като видя такивата огромни гЪзове (пък било то и на някви измислени билдърки) и ми иде да се издрайфам..., въпреки, че едва ли ще ми олекне.... Явно хич не са ти ясни, щом не правиш разлика между дебели и тлъсти задници и тренирани такива! Това, че примерно теб те кефилевия, а не десния задник си е въпрос на вкус(или по скоро липса на такъв за мен) защото да ти кажа като десния задник имат мноооого малко без да тренират! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_QqTOTUwFWE Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Хич не са лоши... Ако говорим за зарибяване не само по външен вид, тази мн зарибява: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Явно хич не са ти ясни, щом не правиш разлика между дебели и тлъсти задници и тренирани такива! Това, че примерно теб те кефилевия, а не десния задник си е въпрос на вкус(или по скоро липса на такъв за мен) защото да ти кажа като десния задник имат мноооого малко без да тренират! Ъ! Чай, че ся го виждам тва... И от де ти хрумна това... гениално... умозаключение? П.п. Красотата е хармония, мой човек! Всичко в излишък или липса, вЕрвай ми, не е красота! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Цициииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Цициииии Еммм...не ми харесаха нещо...а уж съм цицоман. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Еммм...не ми харесаха нещо...а уж съм цицоман. А стига бе, китайски* (макар и от Калифорния) цици да не ти харесат? Това е невъзможно! ____________ * Всъщност не са китайски, а по-вероятно малайзийско-тайландски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Прекалено ми идва...нямам чак такива големи ръце. Предпочитам по-умерени форми, а това на дедото направо се изсипва отвсякъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Over the top е моето мнение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 На тази какви неща бих и причинил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 На тази какви неща бих и причинил... Ще й сготвиш мусака и ще я накараш да я изяде цялата? Моля те - недей! П.П. А между другото не ми е много ясно какво толкова й се каниш, преди да си я видял в лицето, ама ти си знаеш де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Тая така ще ти стисне уя,че няма да мое да мръднеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Горното твърдение е базирано на личен опит в областта, или на мокри среднощни фантазии?И за да не съм 100% off Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Не уе Пешо, един преател, на един друг преател ми каза,че са им тесни и стегнати... и за да не съм оф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.