CadaveriaIX Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Eto malko i ot men pic1 pic2 pic3 pic3 pic5 pic6 ю мъст би джоукинг ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Защо?Мене ме кефят девойките.Натурални са си момичетата.Всеки със вкуса си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Adriana Lima Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Направо не мога да повярвам, че Кармен Електра, Анджелина и Мендес липсват... Ами нека да им отдадем дължимото внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 А какво ще кажете за Sandra Bullock!? Иначе гласувам с две ръце за Аngelina!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Jenna Jenna Мале Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Lucy Liu мноо е готина. И Kirsten Dunst също е мноо готина.И двете мацки са естествени Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Victoria Silvstedt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 една нисичка с кестенява коса/всъщност може да не е много ниска,просто ти си бая висок/ И аз се интересувам от нея? Зависи кога си ме мяркал... И аз съм те мяркал на главната,готина е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Аз си продьлжавам да си давам предложения!Ама не някви еб*ни направени звезди* , истински красиви момичета дето имам честа да го познавам!!! Сладурана 1 Сладурана 2 Тва е сладураната ми (най-голямата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 To4no wikam bah mama mu kade za4eznah hubawite imena kato Jessie. Carmen, Monica i Eva i nqkoi gi obadi. Ewala . No mislq, 4e propusnahte edna dosta taka sashtestwena macka - imenno Brookie Burke. Ami Tyra Banks . Ami Aaliyah . A syshto i Mena Suvari . Kam spisaka moje da sa sloji i Kelly Brooke de . I edna dosta so4na negarka na ime Gabrielle Union . Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Deftur,ако ти е някаква по-специална приятелка,да не се разсърдиш,просто е много хубава. Виж,че и Васко я е забелязал А онова под аватара значи много лоша дума :ph34r: ,изчезвам безследно Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 затворникЪТ събра точките, особено с първата. вече съм й фен..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Тази втората, коята е показал The`Prisoner много прилича на една позната, която само нямаше толкова много русо по косата. Странното е, че е на 15 години. Призънър, бъркам ли се нещо, или? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Винаги ми е харесвала .........Натали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Тази втората, коята е показал The`Prisoner много прилича на една позната, която само нямаше толкова много русо по косата. Странното е, че е на 15 години. Призънър, бъркам ли се нещо, или? Sara ли на 16 тряя да е иначе е сладурана и тя Ама изглежда доста повече от 16 Така да са на куп мойте предложения ги копнах и тия в тоя пост Тва са старите Сладурана 1 Сладурана 2 Тва е сладураната ми (най-голямата) А сега новите:Едната ми е сестричка толкова близака че обивам хора за нея другата е една сладурана която страшно много оБичам и е най-добрата и приятелка Имам забрана да го показвам за тва ще седят само 3-4 дена и ги махам!Момичетата се казват Пепа и Анелия Пепа е като сестра обивам за нея,а Анелия е оБичам супер мноо ))) Мойто бебче Пак тя Пепинка сестричката ми Пак сестричката ми Бебчето ми и сестричката ми Последната на 2-те заедно 3-4 дена и ще са DELETE Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 @Th3`Pr1s0n3r това момиче дет си е писал "Сладурана 1" не се ли казва Ива или се бъркам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Prisoner gotini sa i dwete. I drugo neshto. Obiwam se pishe s u. Ina4e taq macka ma wludqwa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Th3`Pr1s0n3r, това момиче Сладурана 1, твоята приятелка ли е, защото ако не е искам да ме запознаеш с нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Th3`Pr1s0n3r, това момиче Сладурана 1, твоята приятелка ли е, защото ако не е искам да ме запознаеш с нея... Беше..Ти как мислиш сьм снимал ..Ако не беше с мене нз кога щях да е снимам така Еми ще и се овадя да видя кво прай че не сьм се чувал с нея от бая време Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Prisoner gotini sa i dwete. I drugo neshto. Obiwam se pishe s u. Ina4e taq macka ma wludqwa . Нищо естествено в тая но всеки с вкуса си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Затворник дай ми на мене ТАЗИ,щот аз съм по скромен и за нея не споменаваш ,че може да ма обиеш.Аз ще почерпя наистина Говори за мен LPFC имаш вкус наистина към красивото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 АХУаухаху Знам че са хубави Ама аз не сьм агенция за запознанства бе остайте ме намира Има толкова много бьлгарки хубави из улиците че няма на каде пьк т'ва са мой приятелки парво ще минат през мене Е някой са минали ама т'ва де др тема айде сьс здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.