PSYCHOSIS Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Нека отбележим новия сезон на Weeds с: И най-вече: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Е аз пък не мога да се разбера с пазу. Не само защото очевидно има още доста да рупа леб докато му узрее тиквата, но и защото пуснатите от него снимки на квартални съученички, които с лопата да ги ринеш някакси изобщо не се връзват с определението за най-зарибена мацка. Е аз пък харесвам по-невинно изглеждащите квартални момиченца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Е аз пък харесвам по-невинно изглеждащите квартални момиченца пишката ти ще стане като молив от толкова чикии, иди врътни малко голфарата да се успокоиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Ето още една актриса от любим сериал - Gabrielle Anwar от Burn Notice: И тук с колегата и Jeffrey Donovan: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Сигурно някой се е сетил преди мен за нея, но все пак... Малко банално, малко кльощаво, но уникално красиво същество... ТЯ ЕДИТ : Никъде в темата не се изисква актуалност, а красота. Според мен красотата е налице... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Божеее тва може беше актуално преди 6-7 години но не и сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 И тази не е актуална, но сега се сетих за нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Сервитьорка в кръчма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Сервитьорка в кръчма? ?!?!?!?! Супер яка е мадамата. Какво и има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Е, па земи си я във вас - мен просто не ми харесва.Типична "Катя" - така се обръщам към всички сервитьорки. http://velina.info/velina/ Случайно попаднах на нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 не че нещо ма тая е много много далече от определението "най-красива мацка"..... просто обикновенно момиче , на мене даже не ми е симпатична Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 И на мен не ми харесва момичето. Но всеки си има вкус, казала котката и облизала котетата под опашката Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Е, па земи си я във вас - мен просто не ми харесва.Типична "Катя" - така се обръщам към всички сервитьорки.http://velina.info/velina/ Случайно попаднах на нея. Аз ако можех да си я взема у нас... И щях да си я храня и да си я поя, и да си я разхождам, и да си я галя. На мен пък не ми харесва тази дето си я показал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Ето, видя ли, че се разбрахме ______________________________ Да, де.Това е.Вас може да не ви кефи, мен горе "Катя" не ме кефи...все ни е тая един на друг.Мен ми харесва, толкоз.Не ви карам да я харесвате. това е като темата с колите, бре всеки си има мнение.Аз и Джоли не харесвам ама много му дреме на някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Е, па земи си я във вас - мен просто не ми харесва.Типична "Катя" - така се обръщам към всички сервитьорки.http://velina.info/velina/ Случайно попаднах на нея. И тази за теб е много зарибена мацка ?!?!?! На woox мацката е къде къде по-яка от тая твойта... Мен даже не ме кефи твоята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Ето две зарЕбени мацки Джейми Кинг и Емили Броунинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Хайде и нещо родно: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Ето една родна девойка, която според мен е много красива... Едит : Момиче без грим и обработка на Photoshop да излезе така, ако тя не е излезнала добре на тази снимка, здраве му кажи. Да не мислиш, че всички мацки, които са поствани тук, без грим и замазване на целулита изглеждат по-добре от това момиче?!?! Ferante, това момиче не ми е позната. Само името и знам... Никога не съм я виждала на живо, но съдейки по още 8-9 нейни снимки, е направо УАУ... Не знам защо, но ми харесва как изглежда. По-детски, невинно някак... А момичето, което ти си постнал, и за нея не знам защо, но пък не ми харесва. Е, вярно русокоска не е снимана в професионални условия, снимката е любителска, но все пак като жена, като излъчване е по-красива според мен. Да не спорим сега, наистина всеки си има вкус. w00x, благодаря! Време беше някой да оцени мадамата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Може и да е хубава, но точно тук не е излезнала достаъчно добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Може и да е хубава, но точно тук не е излезнала достаъчно добре. Ако питаш мен си е направо зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 ...без грим и замазване на целулита изглеждат по-добре от това момиче?!?! Мисля ДА... снимката която качих не е минавала нито през фотошоп, нито момичето е гримирано и за мен изглежда с пъти по-добре от твоята позната Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Мисля ДА... снимката която качих не е минавала нито през фотошоп, нито момичето е гримирано и за мен изглежда с пъти по-добре от твоята позната Хм. Твойта ми прилича на Evangeline Lilly по-известна като Кейт от LOST... Гали окото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Хм. Твойта ми прилича на Evangeline Lilly по-известна като Кейт от LOST... Гали окото. На мен пък не ми харесва. Изобщо. Тази на gal4enceto е по-хубава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Тая на галченцето има даже мъжко излъчване , къде го видяхте това невинно излъчване не мога да се сетя. Пък и тая тема май беше за НАЙ зарибени мацки а не за някви зле поддържани травестити от еламз флиртче и т.н..... Давайте сега ме нападнете и кажете за фотошопа за гримовете и обърканите ми представи за хубост под влияние на мас медиите които са ми промили мозъка да си мисля че всички жени трябва да са силиконови ходещи буци фон-дю-тен , свободни сте да го направите ма тва не променя факта че тая прилича на ШРЕК , даже съм сигурен че той има по-финно лице.... АРЕ У ЛЕВО ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 sqkwi - цитата e от заглавието на темата която си избереш и ти харесва, шведска маса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.