Jump to content
BulForum.com

Най-зарибена мацка

Recommended Posts

Това не я прави по-малко яка. Не ти ли харесват тунинговани коли? Или само по заводските модели си падаш? :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Между жена и кола - разлика от земята до небето. А иначе харесвам умерено-тунинговани коли, стига да не са ги докарали до такива "висоти", а за жените съм на принципа, че ако искам да мачкам силикон - ще отида в магазина да си купя една туба силикон за прозорци, ще си направя една топка и после ще си я мачкам на воля....само дето не обичам да мачкам силикон. :grin:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  On 5/18/2015 at 10:41 PM, djadomraz said:

До един момент. Подминат ли 50 каквито и козметични операции да си правят започва да си личи

Дедо, каката е още на 38, рано й е да подминава 50. Но наистина изглежда перфектно, дори сравнена с повечето 25-годишни. :)

Хубавото си е хубаво. Те какви хипопотамчета и крокодилчета има на по 19 (при това хипопотамчета в лицето, дори да не гледаш тялото, което обикновено е по-зле даже).

Но galaxy нали изцепи, че с напредването на годинките се разхубавявали.. До към 40 може и да се разхубавяват, но след това започва да си личи. А след 50 вече започва да върви в другата посока, каквото и да прави човек.

<offtopic>имаше една статия, която обясняваше доста добре тези процеси - т.е. има нещо "програмирано" в организма и е свързано биологичния часовник и репродуктивните способности, та един вид докато трябва да ставаш родител всичко работи доста добре, но подминеш ли това време (което е около 40те) започва всичко да върви в другата посока... a аз вече съм на 40...</offtopic>

On 5/19/2015 at 2:15 AM, djadomraz said:

Хубавото си е хубаво. Те какви хипопотамчета и крокодилчета има на по 19 (при това хипопотамчета в лицето, дори да не гледаш тялото, което обикновено е по-зле даже).

Но galaxy нали изцепи, че с напредването на годинките се разхубавявали.. До към 40 може и да се разхубавяват, но след това започва да си личи. А след 50 вече започва да върви в другата посока, каквото и да прави човек.

<offtopic>имаше една статия, която обясняваше доста добре тези процеси - т.е. има нещо "програмирано" в организма и е свързано биологичния часовник и репродуктивните способности, та един вид докато трябва да ставаш родител всичко работи доста добре, но подминеш ли това време (което е около 40те) започва всичко да върви в другата посока... a аз вече съм на 40...</offtopic>

Има бе дядо то е елементарно и с две думи е свързано с хормоните - на около 25-6 ти е пика на тестостерона(естрогена) и хормона на растежа, след това започва да намалява, а след 50 започват драстично да спадат нивата, така клетките започват по бавно и малко да се делят и съответно стареят :) И да не съм оффтопик:

11041684_899447406782077_885720104598978

Тва тяхното кардио 1 час го знам- на 7-ма скорост на пътеката ходене в свински тръс :D Като е така, по-хубаво излез навън и се разхождай из града, иначе нищо не правиш, пък дори и 1 час да стоиш. 

The-Overhead-Compartment-with-Erin-Heath

On 5/19/2015 at 4:48 PM, Sothbiss said:

Само мен ли Крюгер не ме кефи? Ама хич!

Ми..., не, не само теб....

On 5/19/2015 at 4:48 PM, Sothbiss said:

Само мен ли Крюгер не ме кефи? Ама хич!

On 5/19/2015 at 5:09 PM, gado said:

Ми..., не, не само теб....

Стига бе, да не искате и двамата да кажете, че бихте върнали тази кака без да ви трепне окото? Би било голяма мисирщина.  :lol:

Ето ви нещо по-младо - Нина Агдал:

136538925016.jpg

А... На две ракии ставам толкова галантен, че....

И не става въпрос за възрастта  на каката тука.

Ама то и аз, ве... на две ракии.... Инак си е обикновена с нищо не изпъкваща лелка от миманса на улицата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...