Guardian Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 V4era si napraix da gledam dvd ot kompa na televizora i oveli4ix maksimalno zvyka na kompa i kontrolirax zvyka ot distancionto na televizora.neska sytrinta si slogix tonkolonite rabote6e samo ednata tonkolona.zex na ba6tata slogix tqx.rabotexa 5,6 mynite dvete tonkoloni i sled tova pak po4na da raboti samo ednata.da znaete kav e problema?I ako mi kageta kak da go re6a 6te vi bada mnogo blagodaren? spored men ne6to osevatela na kompa mi e izgorql Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 spored men ne6to osevatela na kompa mi e izgorql Компютъра няма "osevatel" Link to comment Share on other sites More sharing options...
the batman Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 абе как да няма oselvatel стига се базика с човека по добре си провери контактите да не да си заземил фазата - проверката става с фазомер ! гледаш на ушичките дето са по средата между двете дупки , дали няма да светне .(по принцип не трябва да свети ) и винаги бучкаи сичко в един разклонител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.