dunata Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Наскоро станах Супер потребител и реших да ъплоудна някои нещица. Обаче като попълня всички, както трябва и дам "Добави" и ми пише "Добавянето на торента е неуспешно!невалиден адрес на тракера! трябва да бъде http://bt.data.bg/announce.php" А адреса на тракера си е такъв ... Някой ако може да каже защо става така и как да го оправя, много ще съм му благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Абе не знам как стоят нещата в датата но не трябва ли да си ъплоудер а не супер потребител за да можеш да качваш торенти ??? Поне в другите тракери е така като изключим нашия Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 22, 2006 Author Share Posted January 22, 2006 Абе не знам как стоят нещата в датата но не трябва ли да си ъплоудер а не супер потребител за да можеш да качваш торенти ??? Поне в другите тракери е така като изключим нашия Ми не ... трябва да си Супер потребител, а СП се става като имаш коефицент над 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Ми не ... трябва да си Супер потребител, а СП се става като имаш коефицент над 1 ......i kato si seednal nad 10GB... veroqtno tova e nqkakuv problem v samata data, az ka4vah v subota i nedelq torenti bez problemi mejdu drugoto, nali pi6e6 adresa na trakera kogato suzdava6 .torrent faila ??! da ne bi tam da ostavq6 prazno ili gre6no? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 ......i kato si seednal nad 10GB... veroqtno tova e nqkakuv problem v samata data, az ka4vah v subota i nedelq torenti bez problemi mejdu drugoto, nali pi6e6 adresa na trakera kogato suzdava6 .torrent faila ??! da ne bi tam da ostavq6 prazno ili gre6no? .torrent file още не съм създавал. Просто исках да пробвам как да кача, но не стана. Имах стар file от друг тракер и се опитах него да кача ... а адреса на тракера не мога да го сменя ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Браво И за тези глупави опити реши да ни занимаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 Браво И за тези глупави опити реши да ни занимаваш Ми не точно. Ако си бях ъплоуднал, както трябва, нямаше да те занимавам. Но тъй като не стана ... за това питам, нещо странно ли има да питам !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 ми то и фтп ъплоуд-а не им работи от година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Go ask data.bg. Тук да не е HELP секцията на датата? От къде може ние да знаем къде ги сърби тях. Не ни дават отчет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Ми не точно. Ако си бях ъплоуднал, както трябва, нямаше да те занимавам. Но тъй като не стана ... за това питам, нещо странно ли има да питам !? .torrent file още не съм създавал. Просто исках да пробвам как да кача, но не стана. Имах стар file от друг тракер и се опитах него да кача ... а адреса на тракера не мога да го сменя ... Ето за тези глупости ти говори kamen. Прочети малко упътванията и тогава поствай, че не ставало. От това което си написал си личи, че и идея си нямаш от торент системата. В противен случай нямаше да пробваш да качиш торент предназначен за друг тракер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.